Éhségsztrájk Budaházyért – Toroczkai László felhívása

Közeleg október 23-a. Arra a dicsőséges 1956-os forradalomra emlékezünk, amely történelmünk utolsó igazi, vegytiszta forradalma volt. Azokra a napokra, amikor a magyar nép képes volt összefogni, s nem csőcseléknek nevezte a Molotov-koktélokkal a szovjet tankokra támadó, Rádiót ostromló pesti srácokat. Azokra az időkre emlékezünk, amikor az emberek többségére nem mondhatták a kommunista megszállók és elnyomók, hogy csendes többség, mert nem maradtak otthon a meleg szobákban, hanem odaálltak a pesti srácok mellé. Arra a forradalomra emlékszünk, amikor a forradalmárok nem együtt szavazgattak a kommunistákkal a parlamentben (a nemzeti ügyek ellen), hanem felkötötték őket egy lámpavasra.

Az utcákon kitett adománygyűjtő ládákra emlékezünk, amelyekből senki sem vett ki, de mindenki tett bele, amennyit tudott. A valódi hazafiakra emlékezünk, akiket akkor is kivégeztek, agyonlőttek, bebörtönöztek vagy száműzetésre kényszeríttettek. A szovjet hadsereg, a vérbíróságok, az ÁVH áldozataira. Pongrátz Gergelyekre. Azokra, akik ma felemelnék a hangjukat az izraeli vízágyúk, a vérbíróságok és az AVH (Alkotmányvédelmi Hivatal, volt NBH) áldozataira. Akik ma tennének valamit a politikai foglyokért. Önzetlenül, nem azt nézve, hogy szimpatikus-e nekik a bebörtönzött, mert a rabságot mindannyiunkért szenvedik el. Azokra emlékezünk, akik együtt szenvednének, vagy kiállnának Budaházy Györgyért, aki vitte a zászlót. Hol együtt vittük, hol egyedül vitte, hol helyettünk vitte.


[nagyításért katt a fotóra]


Nem elégedhetünk meg azzal, hogy október 23-án olyan szalonpolitikusok beszédeit hallgatjuk, akik díszöltözetben arról hazudoznak, hogy idén tavasszal forradalom történt a szavazófülkékben, ugyanakkor 2006. október 23-án rémülten menekültek a páncélozott autójukon a gumilövedékek elől, még az őket ünneplő tömeget is hátra hagyva. S, bár érdemes elmennünk, hogy meghallgassuk a parlamentbe jutott egyetlen igazi nemzeti párt, a Jobbik vezetőinek útmutatásait, beszámolóit, de bűn utána hazamenni a fűtött otthonainkba, vagy megvacsorázni valahol egy kellemes étteremben. Ezen a szent napon, amikor véget érnek Budapest belvárosában a rendezvények, hívunk mindenkit a 18 órakor kezdődő demonstrációnkra, a Budapesti Fegyház és Börtön Kozma utcai épületéhez (1108 Budapest, Kozma u. 13.).

Itt egykor, ’56-ban és azután is történelmi események és megtorlások zajlottak, ma pedig itt tartják fogva Budaházy Györgyöt. Nincs 2010. október 23-án ennél szimbolikusabb helyszín. Kérjük, hozzon mindenki magával fáklyát vagy egy szál gyertyát. Mi már ott leszünk, ugyanis 2010. október 23-án, hajnal 3 órától kezdődően 72 órán át figyelmeztető éhségsztrájkot tartunk, 64 fővel, a börtön közelében, követelve a politikai foglyok szabadon bocsátását.

Ehhez a tömeges éhségsztrájkhoz keresek magam mellé még 63 főt. Mivel éjjel-nappal, 72 órán keresztül, egy falat étel nélkül, akár fagypont alatti hőmérsékletben kell kibírni az éhségsztrájkot, kizárólag makkegészséges, 18. életévüket betöltött személyek jelentkezését várjuk a budahazyert@gmail.com címen. Tekintettel az egészségügyi kockázatra, a válogatás jogát fenntartjuk.

A 18 órakor a börtönnél kezdődő tüntetésre viszont - ahol a nemzeti jogvédők és a nemzeti ellenállás vezetői is felszólalnak - mindenkit várunk!

Fel a győzelemre! Mindhalálig.




Toroczkai László

12 kommentek:

Vadász írta...

Hívő emberként is nagyszerű felhívásnak tartom ezt! Végre fel kellene eszmélnünk arra, hogy Isten nélkül nincs győzelem, viszont Vele csak az van!
Jézus sokszor böjtölt a sötétség erői ellen, és mindig győzött!Az egységes nemzeti oldalnak mindig is kötelessége lesz,hogy "szent" lázadóként harcoljon az igazságért!Így kell tennie mindenkinek, tehát ott kell lenni a tüntetésen! Isten álld meg a magyart, békésebb,
igazságosabb és szebb jövővel!

Névtelen írta...

Tutsek-Tóth-Toroczkaira rá is fér a háromnapos (72 órás) éhségsztrájk... De, hogy az 1956 utáni megtorlások említéséhez hogyan jön/jött Pongrátz Gergely neve (aki az elsők egyikeként távozott külföldre a Corvin-közből)az rejtély...
Budaházy tevékenysége - a terrorhálózat kiépítése, annak szervezése, vezetése, a végrehajtott támadások - nem volt politikai tevékenység, mögé jellemzően nem sorakozott fel egyetlen magyarországi párt sem, a tömegtámogatottsága mindvégig minimális maradt.

kocsobur1 írta...

"Vadász", legalább a magyar himnusznak azt a sorát idézd, amelyiket hibátlanul le is tudsz írni!
("Isten, áldd meg a magyart...")

Névtelen írta...

Ime beteljesedtt az irás!!!!!Mert ki megtér üdvözül!!!kacsaszar, szamaras braga,balogartur,névtelen stb.újra itt van.Mars vissza a c-pressbe!!(666)

Vadász írta...

Igen tévedtem a helyesírással...de tudod, te áldott véleményt író, hasonlítasz azokhoz, akik nem látják a fától az erdőt... a lényeget...
ebben a világban senki nem fog győzni, aki nem az Úr vezetésével harcol.
Minden hatalom fentről jön!
Ez minden emberre vonatkozik bárhol a világon!
Ha Budaházy igaz ügyért harcol -hiszem,hogy így van- akkor a pokol erői sem fogják legyőzni! Nem baj,ha valaki nem hisz Istenben, vagy nem érti meg véleményemet, akkor is az fog történni,
amit Isten akar...és Toroczkaival is egyet értek
megteszi azt, amit sokan csak a szívükben hordoznak, ő meg is cselekszi, és itt is a lényeget kell nézni... Isten munkatársa mindenképpen áldott ember és győztes !

Herne írta...

Ne feledjük, ez a tüntetés, és az egész ügy, nem csak Budaházyról szól. Azért írom ezt, mert bizonyára vannak köztünk, akik ilyen vagy olyan okból nem ismerik el tetteit, vagy csupán személyét nem kedvelik.
Ez a tüntetés, ez az ügy, mindannyiunkról szól.
Eddig még egyszerű propagandaüzenetnek is fel lehet fogni, hogy "mindannyiunkról szól", ezért rögvest ki is fejtem.
Ez a tüntetés, ez az ügy, mindenkiről szól, akinek nem igazán tetszik az, ami ma, 20, 50 éve ebben az országban folyik, és ennek csak félve mer hangot adni, nehogy úgy járjon mint Budaházy, nehogy rászálljanak a demokratikus hatóságok, nehogy demokratikusan elveszítse az állását, nehogy demokratikusan rejtélyes baleset vagy rablógyilkosság érje.
Ez a tüntetés, ez az egész ügy, a szólás-és véleményszabadságról szól. A demokráciáról szól. Arról, hogy ne kelljen virágnyelven fogalmaznunk, ha a politika számára kényes, számunkra pedig létfontosságú kérdéseket vitatunk meg. Arról, hogy ne kelljen akár a tulajdon törzshelyünkön is átlesni a vállunk fölött, mielőtt belekezdünk az elmúlt hét politikai eseményeinek tárgyalásába a haverokkal. Arról, hogy a politikai korrektségnél fontosabb a szólásszabadság, a politikánál fontosabb az egyszerű ember.

Arról, hogy ne éljünk félelemben a saját hazánkban a gondolataink miatt. Arról, hogy a rendvédelmi szervektől ne az egyszerű embernek kelljen félnie, hanem a valódi bűnözőnek.

Arról, hogy Budaházy György cellájában Kolompár 2776216. Dzsínó és Gyurcsány Ferenc üljön!

Herne írta...

És ebbe a mindenkibe beletartoznak a (valódi) kommunisták, szélbalosok, anarchisták, mindenki, akinek - a régi mondással élve - nem tetszik a rendszer, és nem akarja bekapni mégegyszer.

casablanka írta...

Teljesen egyetértek az előttem szólóval!!

lehetséges írta...

"Herne" istenien fogalmazott! Igen, minden szó színigaz, ez a tüntetés a nagybetűs demokráciáról szól, hatalmas tömegnek kellene ott lenni...
Az igazi bűnösöknek pedig a börtönben !!
Csak rajtunk múlik, hányan merünk tiltakozni, az
egész jobbikos ünnepi megemlékezés résztvevőinek is ott lenne a helye !
És mindenkinek, aki végre szeretne valóban félelem nélkül élni - igazságban !

Névtelen írta...

Én is tisztelem Budaházy Gyurit,de nem tudom ti hol éltek?Az ország lakosságának a kétharmada/talán több is/teljesen érdektelen.....főleg ilyen ügyekben.Ráadásul akik valóban tenni akarnak a hazáért,azokat nem értékelik.Akik pedig kollaboránsok,azoknak tapsolnak és megszavazzák őket!Milyen ország az,ahol egy olyan vírusnak mint pl Csintalan hisznek tömegével az emberek,Budaházyt pedig elítélik?Szomorú,de ez tény....nem csak a hazug "vezetőkkel"van baj itthon,ennél súlyosabb a probléma.Itt még normálisan sztrájkolni sem tudnak.....a saját érdekükben.

Névtelen írta...

Valóban! A helyesírás pedig rohadtul fontos dolog ám!

anya írta...

Ott voltunk,vadászokat nem láttunk de nemes,harcos ifjakat annál többet!És anyákat a színpadon és a tömegben...Éljenek az anyák,hogy gyámolítsák fiaikat a végső,igaz MAGYAR GYŐZELEMIG!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló