Új ünnepnap?

Nem tudom mennyien látták, de hétfőn ünnepi számként jelent meg a Magyar Nemzet. A teljes címlapon OV és a kétharmad, míg az újság nevében a kezdő „M” betű piros-fehér-zöld masnival díszítve. Pontosan úgy, ahogy az a nemzeti ünnepek alkalmával lenni szokott. [nagyításért katt a fotóra]

Az örömködés a pártlap részéről valahol érthető, de ahogy forgattam az újságot, nekem mégis olyan visszatetsző volt az egész. Vajon tényleg ilyen nagy nap ez, vajon tényleg ilyen látványosan kell ezt ünnepelni?

Ha onnan közelítjük meg dolgot, hogy a választóknak sikerült eltakarítaniuk a hatalom közeléből a szocikat, akkor akár még igaz is lehetne az öröm, de ha narancsos féknélküliségre gondolok, akkor azért már nekem erős kétségeim támadnak a nap ünnepi mivoltát illetően.

Persze most sokan mondhatnák a fideszesek közül, hogy savanyú a szőlő, hogy csak a csalódottság beszél belőlünk, de talán azt még ők is elismerik, hogy az emberek java része valószínűleg nem volt tisztában azzal, hogy a döntésének majd milyen konkrét következményei lesznek. Hogy nagy részük szinte biztos nem tudta, hogy ezzel mekkora hatalmat ad egyetlen párt, vagy talán egyetlenegy ember kezébe.

A voksolás eredményének következtében a fidesz nem kényszerül arra, hogy bárkivel szövetkezzen, nem kényszerül arra, hogy bárkivel bármit is megvitasson. Elvileg mindent megtehet, amit csak akar. Az egész országot a saját képére formálhatja úgy, hogy abba semmilyen beleszólása nem lesz senkinek sem.

Új Alkotmányt, új választási törvényt kreálhat, megváltoztathatja az önkormányzati rendszert, átvihet bármilyen javaslatot az országgyűlésen. A saját szája íze szerint jelölhet személyeket az Alkotmánybíróságba, a Legfelsőbb Bíróság és az Állami Számvevőszék elnökének, vagy akár országgyűlési biztosnak. Megváltoztathat minden olyan szabályozást, ami Magyarország jelenlegi közjogi berendezkedését biztosítja, beleértve a gyülekezési jogot, a szólásszabadságot és a médiatörvényt is.

Nem lesz semmilyen fék. Nem lesz semmilyen korlát. Abban pedig biztosak lehetünk, hogyha bárki is kérdőre vonja majd őket valamiért, a reakció mindig az egész ország mögöttünk áll jól hangzó szlogenje lesz majd. És persze ez lesz a válasz a következő négy évben majd akkor is, amikor ez már egyátalán nem lesz így.

De afelől se legyenek kétségeink, hogy az egyik leggyorsabban megoldandó probléma majd mi, radikálisok leszünk a narancsosok számára. Mi leszünk azok, akiket a lehető leghamarabb el szeretnének majd takarítani a közéletből.

Belső fideszes körökből kiszivárgott információk szerint a Jobbik tagjaira APEH-vizsgálatok, lejárató kampányok, és egyéb megpróbáltatások várhatnak. A fidesz mindent meg fog tenni azért, hogy a Jobbik képviselőit levadássza, megvásárolja, vagy ha ez nem sikerül, akkor lejárassa. Emellett persze majd elindul a radikálisok legfontosabb célkitűzéseinek álintézkedésekkel, látszatmegoldásokkal való kiüresítése is, hogy az általunk jogosan felvetett problémákat majd a közvélemény felé megoldottnak tudják bemutatni.

A jobbikos képviselők elleni támadások igazából már meg is kezdődtek, pontosabban az elvtársak által megkezdettek szerint folytatódtak. Az OVB tagjai keddi ülésükön felfüggesztették László Attila Tibor Békés megyei gárdakapitány mentelmi jogát. A Jobbik Békés megyei területi listáján szereplő képviselőjelöltet feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétellel vádolják azért, mert tavaly november végén kettős keresztet állított fel társaival Medgyesegyházán.

Ha meg még hozzávesszük ehhez Martonyi leendő külügyminiszter szombati, a Die Pressenek adott nyilatkozatát - melyben a szabadkőműves Bilderberg-csoport magyar tagja a következőket mondta: a jognak mindenkire érvényesnek kell lennie, ezeket a különös gárdákat is beleértve. Nem fogjuk engedni, hogy a gárda végigvonuljon az utcákon - akkor a nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy lássuk, a következő években lehet, hogy még nagyobb ellenszélben kell majd küzdeni az ügyeinkért, mint eddig.

A narancsköd egyelőre még sűrű ahhoz, hogy a megtévesztett emberek tömegesen átlássanak rajta, és nagyon valószínű, hogy ez még hónapokig nem is fog megváltozni. Így egy darabig biztosan marad április 26-a is ünnepnap.

Az igazi kérdés azonban az, hogy a nagy többség számára vajon jövőre is az lesz-e még.

6 kommentek:

Névtelen írta...

Budaházy György szabadságáért emelt szót Orbán Viktornál, egy csodaváró magyar, kéznyújtást remélve tőle a Nemzet felé. Szép gondolat, de sajnos ennek beteljesülésére semmi esély nincs.
Talán egy millió körül lehet csupán azoknak a magyaroknak a száma, akik hasonló csodák reményében a Fideszre szavaztak. Ők a hiszékeny, csodaváró, megvezetett magyarok. Mert hát a többi Fideszre ixelő, az nem magyar ember.
Az edelényi libanoni orvos lehangolt közönsége rosszarcú, rendezetlen külsejű cigányok, akiket a kétharmados párt aktivistái invitáltak szavazni egy pofa sörért. Ózd környékén is ez volt a cigányoknak kivetett fideszes csali. Egy korsó és már húzta is a roma az X-et a Fideszre. Bizton állítható, hogy a Fidesz szavazóinak jelentős része a munkát legtöbbször kerülő, segélyekből, bűncselekményekből élő cigány volt. Egy pofa sörért, 400 forintért, beszállításért (csomag).
Jelentős, több százezres mértékű a hazai, a betelepült, és a máshol élő magyar-izraeli állampolgárságú zsidók szavazótábora is, akik nyilván szintén a Fideszre, Orbán Viktorra voksoltak. Láttuk Köves Slomót, milyen önfeledten parolázott Orbán Viktorral. Ha arra gondolok, hogy a választók egy harmada nem szavazott, akkor ezt a jelenséget csak a politikából kiábrándult, a politikusoknak hátat fordító, kiszolgáltatott magyar emberek elutasító megvetéseként tudom magyarázni. Hárommilliónyi magyar ember, aki nem Orbán Viktort, nem a Fideszt választotta. Aki nem adott fölhatalmazást a „kétharmadosoknak” a kormányzásra. És vannak nyolszázötvenezren, akik a nemzeti erőt, a Jobbikot választották.
Orbán Viktor nem a Magyarság miniszterelnöke.
Az 53%, ami a torz választójogi törvény miatt a 2/3-ot eredményezte, csak nagyon kis részben foglalja magában megtévesztett, csodaváró magyarok szavazatait. Ezek a voksok többnyire a növekvő számú élősködő zsidóktól, a segílyekből vegetáló igénytelen, sok esetben bűnöző cigányoktól származnak, kiegészülve a csőlátó csodavárók szavazataival. Ezért véleményem szerint ORBÁN VIKTOR NEM A MAGYARSÁG, NEM A NEMZET MINISZTERELNÖK JELÖLTJE, HANEM A HAZÁNKRA ÁCSINGÓZÓ KAPZSI ZSIDÓKÉ, BŰNÖZŐKÉ, TENGŐ-LENGŐ CIGÁNYOKÉ.
Rövidesen rá fognak jönni a zsidó pénzügyi, politikai körök, hogy Magyarország számukra mégsem elérhető.
A cigány és politikusbűnözők tapasztalni fogják, hogy a Jobbik és a közvélemény nyomására utoléri őket a felelősségre vonás, és a büntetés.
A Fideszben vakon bízó magyarok abban a hitben szavaztak rájuk, hogy ők igaz hazafiak, s kénytelenek lesznek úgy is viselkedni, ha nem akarnak botrányos csalódást okozni. Muszáj lesz nekik a Jobbik nemzetérdekű, tiszta, világos javaslatait, kezdeményezéseit elfogadni, s végre is hajtani, mert ha nem, akkor bizony hamarosan szembe találják magukat annak a hárommillió-nyolcszázezer magyarnak a haragjával, akiknek a bizalmát eddig sem sikerült elnyerniük.

Unknown írta...

Adjon az Isten!

Ha már említve voltam, noha név nélkül, a Nemzeti Hírhálón is megjelent cikkben, mint csodaváró...
Van megjegyzésem erről, kicsit másként.

1. Nem érzem a megvezetésem, lévén a Jobbikra szavaztam, s akik ismernek, fel sem tételeznék rólam az ellenkezőjét! Honnan a bátorság, a minősítésre!!!
2. Mindig teljes névvel vállalom szavaim. Önök miért nem tették?
3. Aki nem képes átlátni egy ilyen kéznyújtás történelmi jelentőségét, ne szónokoljon ilyen ügyekben, főleg nem torkollva-lihegve.

Lengyel Károly
karolyorama@gmail.com

Szebb Jövőt!

Gabeebee írta...

Kedves Károly!

Értetlenül állok a bejegyzése előtt, hisz én sohasem utaltam Önre semmilyen írásomban. Se névvel, se névtelenül. Igazából azt sem tudom, hogy Ön kicsoda. :)

Azt hiszem, eltévesztette a honlapot. :)

Névtelen írta...

Ez nem a mi ünnepnapunk,hanem mózsi taknyos fattyaié.A magyarságon élősködő parazitáké.

Névtelen írta...

"Ha a gazda változik is, rajta marad a nyereg a szamáron!" Szürke marhák legelnek a Hortobágyon!

Névtelen írta...

Pápai követ, 1526 "Ez az ország nem képes megvédeni magát, mert kormányzatában nincsenek becsületes emberek!" Ma se!lényeglátó

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló