Hülye vagy fiam, leülhetsz!

Azt hiszem, az elvtársak az elmúlt hét parlamenti történéseit biztos nem piros betűkkel fogják bevezetni a memoárjukba. Nem volt szinte olyan nap, amelyikre ne jutott volna nekik egy jó kis orrbagyűrés. Tudom, nem szép dolog a káröröm, de az, ahogy osztották őket a vitanapokon, az azért egészen szívmelengető volt.

A közvetítéseket és a beszámolókat nézve jól látszik, hogy a szocik egyszerűen nem tudják kezelni a helyzetet. Fogalmuk sincs, hogy mit kéne tenniük. Igazából persze eddig se volt, de korábban bedobva egy-egy, a „baloldali értékek mentén politizálunk” típusú sablondumát, némely világtalanban mégis olyan képzetet keltettek, mintha lett volna. A parlamenti többségüket kihasználva, a kormányzás látszatát keltve átnyomtak minden olyan rendelkezést és törvényt, ami jó volt Európának, ami jó volt a Jordán-partiaknak, ami jó volt szinte mindenkinek, csak nekünk nem, akik ebben az országban élünk.

A helyzet mára azonban gyökeresen megváltozott. Most látszik csak igazán, hogy az elvtársaknak mennyire fogalmuk sincs semmiről, hogy mennyire nincs mondanivalójuk, hogy mennyire nincs semmi olyan honi érték, amit képviselni tudnának, pontosabban, amit képviselni akarnának. Most látszik, most, hogy már okafogyottá vált a „válságkezelő kormány” álszent dumája, hogy a nagyon magasztos „baloldali értékek” mögött a globalista érdekek gátlástalan kiszolgálásán és a minden, ami magyar tagadásán kívül, egész egyszerűen nincs semmi.

Jól példázza ezt, az a múlt heti parlamenti vitanap is, amikor a képviselők a kettős állampolgárságról szóló törvény általános vitáját folytatták le. A vita keretében minden párt bemutatta az elképzeléseit és az álláspontját, amit a magyarság jövőjéről és múltjáról gondol. Ha valaki nézte a parlamenti közvetítést az láthatta, hogy a késő éjszakába húzódó ülés a kisebb nézeteltérések ellenére tényleg emelkedett, a történelmi jelentőségéhez méltó hangulatban zajlott.

Érdemes felidéznünk Wittner Mária szavait:





Vagy Gaudi-Nagy Tamás felszólalását:




És ekkor jött Nyakó elvtárs:




Ez hát a Párt és ezek a „baloldali értékek".

Mint látszik, Nyakó nagyon el van tévedve. Valahogy nem akar feltűnni neki, hogy ők ott 59-en a parlamentben nem a többséget, nem a jövőt, hanem az eltörlendő múltat jelenítik meg. Valahogy nem tűnik fel neki, hogy megváltoztak a viszonyok, hogy az eddig jól bevált semmitmondó dumák ma már egyátalán nem jönnek be, hogy ezeknek az álszent mondatoknak ugyanúgy lejárt az ideje, mint azoknak, akik ebből az elmúlt időszakban politikai tőkét kovácsoltak.

Nyakó azt hitte, hogy ami működött eddig, az majd ezután is működni fog. Azt hitte, hogy amikor majd elfogy minden hamis érv, akkor újra előszedheti a jolly jokert, akkor majd jöhet a zsidókártya és vita irányát át lehet terelni a nemzeti ügyekről egy jó kis nácizás felé. El is kezdte szépen felmondani az évek óta sikerrel alkalmazott leckét, amikor Latorcai János, ülésvezető elnök jogos felháborodásában egyszerűen lekapcsolta a mikrofonját. Korrekt lépés volt és az üzenete is egyértelmű.

Ebből elég volt.

Te meg Nyakó fiam, hülye vagy, leülhetsz!

14 kommentek:

Névtelen írta...

A Jobbikot a Fidesz megpróbálja ellehetetleníteni, bedarálni. Az Mszp pedig ha kell segíteni fog neki, mert közösek a gyökerek, vagyis az elmúlt 20 év. Azon sem csodálkoznék, ha 1-1,5 év múlva a Fideszből jó néhányan kiválnának és függetlenként ülnének a Parlamentben. Pl. azért, mert nem történt meg az elszámoltatás.

Névtelen írta...

A kommunisták olyanok mint a kaméleonok. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz kiszolgálói.
(Új Ernő)

Névtelen írta...

Környezetemben, főleg munkahelyemen több olyan embert ismerek, aki régebben szoci volt, most, hogy a városi vezetés fideszes, ők is azok lettek. Csak nehogy beépüljenek a Jobbikba is! Ezektől minden kitelik!
Anno Viktorkánkban bíztam. Palira vett minket.
Remélem, a Jobbikban nem kell csalódnom.
A cikk jó!

Névtelen írta...

Meg kell hagyni, a Zsidesz-KDNP egyelőre ügyesen egyensúlyozik, hogy megtartsa a táborát, néha kirohan ellenünk, míg máskor, ha közvetve is, a mi ügyünk mellé áll. Ettől függetlenül továbbra sem bízom bennük, ez is csak taktikázás, viszont nekünk abból a szempontból előnyt jelent, hogy ezzel is időt és teret nyerünk.

A Zsidesz kapcsán egyedül abban bízom, hogy velünk kapcsolatban is megmaradnak a szájaskodásnál, mint minden mással kapcsolatban is az elmúlt 20 évben. Orbán annyiban jobb, mint a cézári, hibbant maszopos vezérkar, hogy valamennyire a földön jár és átlátja a helyzetet; tehát nagyon jól tudja, hogy ha erőt alkalmaz ellenünk, annak nem csak mi fogunk erővel ellenállni, de nagyon sokan az ő táborából is átállnak kiábrándultságukban, vagy legalábbis passzívakká válnak narancsos aktivistákból.

Névtelen írta...

Semennyire nem kell már az MSZP-vel törődni. A háttérhatalom láthatóan levette róla a kezét, mivel hasznavehetetlenné vált számára. Amit lehetett elvégeztetett vele. Utolsó feladata talán az volt, hogy végtelen szerencsétlenkedéseivel, önlejáratással az eseményeket a másik párt biztos 2/3-a felé lökje. Az MSZP mögé egyébként sem kreálható többé elhihető nagyságú szavazóbázis, pl. eltünedező generációja miatt. Amit láthatunk, az már csak politikusainak egyéni vergődése. Az LMP a jövő pártja, a Fideszen túli időkre lett kitalálva, egyelőre hét százalékkal pályára állítva.

Névtelen írta...

Semennyire nem kell már az MSZP-vel törődni. A háttérhatalom láthatóan levette róla a kezét, mivel hasznavehetetlenné vált számára. Amit lehetett elvégeztetett vele. Utolsó feladata talán az volt, hogy végtelen szerencsétlenkedéseivel, önlejáratással az eseményeket a másik párt biztos 2/3-a felé terelje. Az MSZP mögé egyébként sem kreálható többé elhihető nagyságú szavazóbázis, pl. eltünedező generációja miatt. Amit láthatunk, az már csak politikusainak egyéni vergődése. Az LMP a jövő pártja, a Fideszen túli időkre lett kitalálva, egyelőre hét százalékkal pályára állítva.

Névtelen írta...

A közép európai Palesztina eszméje már az 1700-as évek végén megszületett. Nem fogják feladni. Eddig az emeszpé - fidesz volt a két pólus. A láthatatlan főnökök szekerét kellett tolnia mindkettőnek együtt úgy, hogy e kettő között rángatják az embereket, akik nem látják, hogy nem jobbra, nem balra hanem egyenesen élőre (tönkre) mennek. A választási törvény pontosan a francia minta másolata. Az ellenzék ellehetetlenítésére fogalmazódott meg. !!!A baloldal midig visszafog térni, mert már mindenkiben benne van a zsidókórság!!! Laca

Névtelen írta...

Nagyon fontos ez a kérdés. Nem mondható el, h. időszerű volna 90 év után,de mindenképpen felemelő, h. 90 év után is (mi)emlékezünk s (ők) a parlamentben tenni akarnak ennek a rendezésében. De ugyanakkor erős aggályaim vannak ennek az össznemzeti gondolatnak akkor, amikor a csonka országban mára már orvosolhatatlannak tűnő bajok vannak, s ugyanakkor az erre való megoldást az eltelt munkahét után, itthon élő magyarként nem látom kikristályosodni. Remélhetőleg nem szemfényvesztés az egész a teljes hatalom megszerzése céljából az önkorm. választások előtt. Ezzel párhuzamosan várjuk az itthoni orvoslást, különben úgy érzem felhasználják ezt a kardinális kérdést is ellenünk ...

Névtelen írta...

http://gondola.hu/hirek/132897-Kettos_allampolgarsag__ketoldalu_megbeszelest_surget_az_EBESZ-fobiztos.html

Európa már megint szembeköpni készül Magyarországot.

Névtelen írta...

Ez a nyakóc egy ostoba barom.Még mindig nem ébredt fel.Még most is azt hiszi,ők mondhatják meg a frankót.A veretes marhaságait,még most is megetetheti velünk.

Névtelen írta...

A jelmondat és aranyszabály a Máté Evangéliumból (Mt7,12): Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük!
Kedvenc idézet: Beethoven: A gyűlölet magától visszaszáll azokra, akik táplálják.
Ezek Bányai Gábor, Fideszes országgyűlési képviselő, nemesnádudvari bunkó-tapló parasztnak az irányító elvei. Zagyva György Gyula parlamenti felszólalása közben, "kussolj el, te hülye gyerek" megjegyzést böfögte a fenti nemes iránymutatások alapján. Ezért örüljön, hogy ha nem is a parlamenti folyosón, de valahol máshol, nem verte bele az orrát a fejébe Zagyva. A Fideszes Hír-tv úgy tálalta az esetet, hogy "Jobbikos fenyegetés a parlamentben". Hát a jó *** anyját a Hír-Tv-nek. Ez a nádudvari paraszt meg el lesz egyszer úgyis kapva. A neve: Bányai Gábor, jegyezzük meg!

Névtelen írta...

de a tanítója ugyanolyan bért követel, mint az orvos, miközben selejtet termel, ekkora felelősséggel, hülye vagy ülj le, neki kéne de a Markó utcába! lényeglátó

Névtelen írta...

lényeglátó???mi ez a marhaság!!nem látol te semmit.

Névtelen írta...

Nagyon úgy néz ki,hogy a fidesz legnagyobb ellentmondói,kritikusai, és nem támogatói az mszp,lmp,és legnagyobb meglepetésemre a jobbik. Tehát a fidesz egyedül maradt. persze a fideszen belül is vannak megélhetési politikusok szép számmal,ugyanúgy minden pártban is. Rákóczinak is volt aljas katonája szokták mondani. Könyörgöm a jobboldalnak össze kell fognia nem egymás ellen a baloldalt erősíteni! Ez mind a két párt feladata kell legyen.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló