Hogy lettünk mi hirtelen nácik?

Egy hét alatt Magyarországon hirtelen megnőtt a fasiszták száma. Egy hete nem múlt el úgy nap, hogy a hírek között ne szerepeljen valami a fokozódó magyar náciveszélyről, amely nemcsak aláássa az ország tekintélyét, hanem a gazdasági fejlődést is veszélyezteti. Erről szól a fősodratú magyar sajtó, erről cikkeznek a külföldi lapok. Magyarországon nagyon súlyos a helyzet. A demokraták rettegnek, a fekete bakancsosok masíroznak…

Mi pedig csak állunk a tükör előtt a homlokunkra ütött náci bélyeget nézegetve, és azon gondolkodunk, hogy mitől lettünk mi, hazájukat szerető diákok, munkavállalók, vállalkozók és nyugdíjasok hirtelen szélsőségesek? Mitől lett hirtelen minden hatodik magyar szavazó, aki részt vett a választásokon szélsőjobboldali antiszemita?

Mielőtt valaki is túl komolyan venné a vádakat, érdemes egy pillanatra megállni és tekintetünket 2005 Lengyelországára vetni. Különös és szomorú aktualitást ad a visszanézésnek Lech Kaczynski egy hete történt tragédiája, de az ő politikai útja és sorsa azt hiszem, pontosan szemlélteti azt az álszent európai politikát, amit most mi is a saját bőrünkön tapasztalunk.

Amikor 2005-ben, a Kaczynski-fivérek vezette radikális Jog és Igazságosság párt (PiS) megnyerte a lengyel parlamenti választásokat a Nyugat ugyanilyen rágalomhadjáratot zúdított az országra és a lengyel társadalomra. A külföldi sajtó, élükön természetesen a magyar liberáltakkal hatalmas ajvékolásba kezdtek, ami még tovább erősödött akkor, amikor Lech Kaczynski a köztársasági elnökválasztást is megnyerte. Ezzel a döntéssel Lengyelország egyértelműen a radikálisok kezébe adta az ország talpraállításának lehetőségét és felelősségét, ami egyöntetűen a globalista lobbik vezette nyugati országok nemtetszését vívta ki.

A lengyelek egyik napról a másikra populisták és szélsőjobboldaliak lettek. Legalábbis a nyugati sajtó véleményformálói szerint. A radikális áttörést pedig olyan tragédiának állították be, ami mind gazdaságilag mind külpolitikailag teljesen tönkre fogja majd tenni, és el fogja szigetelni Lengyelországot. Érdemes beleolvasni az Index Frusztrált országnak frusztrált elnök című cikkébe, ami jól érzékelteti az akkori viszonyokat. [a cikkért katt a linkre]

A Kaczynski-ikrek vezette lengyel radikálisokat ugyanazokkal a jelzőkkel illeték, mint most minket. Dilettánsnak és közgazdasági tudatlanoknak nevezték őket azért, mert kimondták, hogy a liberális gazdaságpolitika negatívan hat a kevésbé tőkeerős országokban. Mert kimondták, hogy ha az állam nem avatkozik be és hagyja a multik fék nélküli terjeszkedését, akkor azzal csak a külföldi monopóliumok kialakulását érik el, hátrányba hozva ezzel a hazai vállalkozókat.

Kormányra kerülésük után, a lengyel gazdasági irányítás fő célját a fentiek szellemében határozták meg, és törekedtek arra, hogy mihamarabb kisimítsák a meglévő egyenlőtlenséget. 2006-ban visszavonták a multik adókedvezményét, csökkentették a támogatásukat, a hazai vállalkozásokat viszont támogatták. Adminisztratív eszközökkel elérték, hogy csak olyan beruházás valósuljon meg Lengyelországban, ami valódi értéket teremt, hozzájárul Lengyelország fejlődéséhez, és a megtermelt profit a határokon belül hoz létre újabb beruházást.

Természetesen ez akkor sokak szemét szúrta. A Tesco kivonult (később visszatért, elfogadva a lengyel vezetés feltételeit), a multik lázadoztak, de a lengyel vezetés kitartott a politikája mellett és mára már minden elemző egyetért abban, hogy Lengyelország az elmúlt években a Közép-Európai régió legsikeresebb gazdaságpolitikáját mutatta be. A radikális programot tavaly év végén kénytelen-kelletlen, de a globalista érdekeket képviselő Financial Times is elismerte. A brit lap ugyanis azt a megállapítást tette, hogy Lengyelország Európa messze legjobban teljesítő gazdasága, s ennek legfőbb oka, "hogy Lengyelországban sokkal nagyobb a kis- és középvállalati szektor, mint a szomszédos országokban", ezért "kevésbé függ a külkereskedelemtől, mint kisebb szomszédai".

De érdemes felidéznünk a Kaczynski-ikrek más törekvését is. A magát hazafias, elkötelezetten antikommunista és szociálisan érzékeny konzervatívnak definiáló párt szerint 2005-ben, Lengyelországban a demokratikus átalakulás még nem fejeződött be, mert a Harmadik Köztársaság lehetővé tette az államszocializmusból eredő kétes kapcsolatrendszerek továbbélését. Azért virágozhatott a korrupció, a fehérgalléros bűnözés és a szervezett bűnözés, mert addig nem volt meg a kellő elszántság a kommunista múlttal való leszámolásra.

Ezért programjuk fő pillérét képezte többek között a korrupció felszámolása, a rend és a biztonság megteremtése is. Határozottan kiálltak a szociális rendszer megerősítése, és a társadalom erkölcsi, keresztényi védelme mellett. Gondolkodás nélkül betiltották például a melegek felvonulását, ami szerintük „szexuálisan obszcén" és „sérti a többség vallásos érzelmeit". De ugyanilyen elszántak voltak a bűnözés felszámolásában is. A törvényszegőkkel szembeni kíméletlen fellépést tekintették alapvetőnek. Az igazságszolgáltatás, ahogy ők fogalmaztak, legyen gyors és szigorú, hiszen a törvénynek az áldozatot és nem az elkövetőt kell megvédenie. Természetesen a liberált Nyugat ezt is fő- és megbocsáthatatlan bűnnek tartotta velük kapcsolatban.

Hatalomra kerülésekor a PiS az egész privatizációt gyanúsnak találta, meggyőződésük szerint a folyamat haszonélvezői kizárólag egykori kommunisták voltak. Felvetették, hogy minden 1989 utáni vagyongyarapodást ki kell vizsgálni. Ugyanakkor kiterjedt korrupciót sejtve kezdeményezték egy, a bankprivatizáció folyamatát vizsgáló parlamenti bizottság felállítását is.

A PiS politikájának legfontosabb programja a fentiek mellett az volt, hogy újra megteremtse a lengyel társadalom összetartóerejét, hogy a lengyelek újra egy olyan országban élhessenek, ahol a hazaszeretet és a katolikus hit hagyományain nyugvó morál az uralkodó. Ahol az emberek büszkék nemzeti történelmükre és közösen igyekeznek kiharcolni Lengyelország helyét az Európai Unió szuverén államainak sorában.

A radikálisok és az azt követő jobboldali vezetés hatására mára Lengyelország magára talált. A lengyelek a legvégsőkig védik a nemzeti érdekeket, szembe mernek szállni az EU-val és a globalista törekvésekkel, és minden dolgot úgy közelítenek meg, hogy abban mi a jó Lengyelországnak. Ma már pontosan tudják, hogy kik azok, akik az országra törtek, kik azok, akik hazudtak nekik és kik azok, akik méltóak a megbecsülésükre. Így egy-két liberált okoskodótól eltekintve nem is volt kérdés, hogy Lech Kaczynskit tegnap Krakkóban, a Wawelben helyezzék-e örök nyugalomra, ott ahol az ország királyai és legnagyobbjai nyugszanak.

Gondolom, mindenki számára látható, hogy a lengyel - magyar radikális törekvések és a nemzeti érdekek egymás mellett haladnak úgy, ahogy sok száz éve mindig is. Lengyelország tökéletes példája annak, hogy hogy kell, és hogy hogy érdemes manapság a globalista és liberált értéknélküli világban egy nemzeti érdekeken és értékeken nyugvó országot építeni.

És ezért vagyunk, ezért lettünk most mi is szélsőjobboldaliak, populisták, meg nácik. Ezért, mert ha a Lengyelország után, Magyarországon is az igazi nemzeti érdekeket képviselők jutnak meghatározó pozíciókba, akkor az további támogatást adhat az európai radikálisoknak, és így előbb-utóbb kártyavárként omolhat össze a cionisták által évek óta építgetett EUCCP.

15 kommentek:

Névtelen írta...

A zsidók mindenképpen fel akarják áldozni Izraelt, és ETNIKAI ALAPON hoznának létre Magyarország területén egy másik államszervezetet. A cigányok szaporítása sem véletlen, mert őket nézték ki rabszolgának, s a magyarok végleges kiirtása előtt nekünk kellett volna megtanítani nekik a földművelést. Számukra a Nyírség és Hajdúság területeit, mint rezervátumot tartották volna fenn. Erről írt Spiró György is és sokat beszéltünk már mi is arról, hogy mindez nem csak fikció, hanem kész tervek vannak minderre az elmebeteg nemzetirtásra.
Simon Peres által bevallott szándékuk is egybe esik ezzel az elképzeléssel, erről szól a népirtás is, amit ma Magyarországon a magyarok terhére követnek el minden eszközzel.
A terv megvalósulási fázisba lépett.
Magyarország a zsidók felvonulási területévé vált (ki-be járkálnak) a NATO logisztikai központjaival, elbitorolt közigazgatási rendszerével, tönkre vert honvédelmével, fegyveres testületeivel, civilnek tűnő militáns egységeivel, tönkre tett oktatási-képzési és egészségügyi rendszerével.
Egy szuperhatalmat akarnak megvalósítani ezen a számunkra isten adta földrajzi és természeti adottságokkal rendelkező területen.
Nincs mit szépíteni tovább! Izrael és szövetségesei Magyarország nyílt ellenségei, s minden velük paktáló magyar, hazaáruló. (Orbán-Likud) El kell kezdjük a honvédő harcunkat és ki kell verjük a területről a zsidót s egyszer s mindenkorra le kell zárni ezt az ügyet. Írmagja sem maradhat a rasszista alapú megosztásnak, nemzetek kiirtási szándékának, amely mögött minduntalan a zsidó nagytőkét és a zsidó mentalitást, fajt, vallási felekezetet találjuk meg.
Izrael egy olyan állam, amelynek köztudomásúan több száz atomtöltet áll rendelkezésére, és a pénzpiaci globális maffiát mozgatva kockáztatja minden egyes ember életét a bolygón!
Hadiállapotunk valós tény, és aki a zsidóval paktál, annak kedvez, rejtegetni fogja, támogatja, hazaárulásáért felelni kell. Nemzetközi bíróságnak kell kimondani a végítéletet a zsidók felett és meghatározni büntetésüket, de addig itt Magyarországon el kell kezdeni a honvédelmi harcunkat. Meg kell tanulnunk felismeri az ellenséget és hathatósan semlegesíteni. Meghatározni lakhelyeiket, szállásaikat, titkos támaszpontjaikat és felkészülni annak felszámolására.
Izrael és minden vele szövetséges és baráti állam Magyarország ellensége, s így minden zsidó és nem zsidó, aki idehaza támogatja, élteti és fenntartja törekvéseit, szintén törvényi tényállást valósít meg, hazaárulás bűntettében. Felszólítjuk a Honvédséget, a titkosszolgálatokat, rendvédelmi szerveket, hogy kezdjék meg a magyarországi zsidó telepek felszámolását és a betelepülési szándék tervezési-irányítási gócpontjainak (lásd: MAZSIHISZ) felszámolását! A honvédelem nem lehetőségünk, hanem törvénybe foglalt kötelességünk!
Orbán lepaktált a zsidókkal (Likud), így fokozott felelőssége van hazánk zsidó megszállásában.

Névtelen írta...

Igen, Orbán lepaktált a zsidókkal. Annak idején azért nem akarták újra számolni a szavazatokat, 2006-ban azért nem fogta össze a nép akaratot és nem állt a felkelés élére ( hanem elsomfordált, mondván nem vagyunk úgy öltözve ) mert az ország még nem volt kellően eladósodva. Mára már viszont ennek köszönhetően szinte kampány nélkül nyert. Kicsit lassan ébrednek fel, én sem voltam valami gyors, de fel fognak ébredni. A narancs hívők is föllázadnak amint világossá válik, hogy Orsós Vendel hol is áll valójában. Én már nagyon várom, mikor lesz aki amúgy horngyulásan megvonja a vállát: antiszemita vagyok, na és?

Névtelen írta...

Nem érdekel az antiszemitizmus,fasizmus, rasszizmus és hasonlók. Egyetlen dolog érdekel csak: Magyarország feltámadása, a magyarnép előbbre jutása.A tolvajok, élősködő paraziták meg óbégassanak, ha nem tettszik nekik a radikalizmus, csomagoljanak és takarodó! ! !

Névtelen írta...

Hipp-hopp cibiri.

Névtelen írta...

Engem is csak annyiban érdekel az antiszemitizmus, amennyiben felvásárlások útján a birodalmuk részévé kívánják tenni Magyarországot. Amikor a törökök jöttek hasonló szándékkal általános antitörökizmus volt és ez teljesen helyénvaló volt. Meg kell nézni, ki az aki szerint az antiszemitizmus rossz dolog. Azok általában nem vélekednek rosszul az antimagyarizmustól. Szép gondolat a szeresd az ellenségedet, de azért ne fordíts hátat neki.

Névtelen írta...

Nem, nem fogok zsidózni - bár ezen a helyen ez a belépőjegy. Ott van a szerencsétlen félzsidó, fél(?)kommunista Rózsa-Flores meg a bepalizott erdélyi kalandorok ügye... Mit csináljon ilyenkor az ember. Ebben az esetben, ahogy olvastam, éppen az "igaz magyarok", a 17 százalékosok tüntetnek a zsidó kalandor Edu mellett.
Jó cikk olvasható erről a www.magyarorszag.ma
hírportálon "A TERRORKOMMANDÓ VÉDELMÉBEN" címmel.

Névtelen írta...

Zsidózás? Hmmmm Az a baj, hogy ha elolvasod mondjuk dr Fejér Lajos Zsidóság című munkáját ( Fejér Lajos zsidó ember volt ) vagy beleolvasol a talmudba, a SulhánÁruk-ba ( fonetikusan ), akkor kezdesz úgy hozzáállni, hogy még azt sem hiszed el, ha kérdez. Már a zsidó ember. De elég ha tudod, hogy a magyar közéletben vagy a hatalomhoz közeli körökben ki a zsidó származású.

Névtelen írta...

Bár már mi is ott tartanánk, hogy rólunk is így írnának majd...

byba írta...

Az, hogy ezek a nem magyarok a mindennapi holokamuzást nem unják az egy dolog. De mit keresnek közöttük azok a magyarok akiknek vannak hősi halott katonáik, elhurcolt családtagjaik, kegyetlenül kivégzett honfitársaik, legyőzőtt 2.Magyar Hadsereg, jeltelen sírokban nyugvó magyar bakák stb. akikről illene megemlékezniök éspedig MINDENNAP - de ehelyett csak zsidó megemlékezést tartanak és jelennek meg sőt napokkal jelölik! A fene egye meg Pokornyit - magyar hősők számára nem jutott abban a lágy agyú fejében egy ötlet, hogy nekik is legyen legalább 300 ünnepnapjuk? Attól nem lesz az apja nem besúgó ha a komcsik fenekét nyalja....Az a gyanúm, látva egész európai távlatban a kipások uralma alá lefeküdt országokat, hogy nem sok remény van a magyarság különutas próbálkozásaira!

Névtelen írta...

Az igazi baj az, hogy míg az I. és II. Vh-ban az ellenség látható volt, most nem az. Közöttünk vannak, itt is, loggolják ip-nket, aktát nyitnak, stb. Akár a szomszédom is lehetne (vagy talán az is). Mivel rejtőzködő az egész rendszer, ki ellen lehet fellépni? Lehet, hogy a bajtársnak hitt ember döfi hátulról beléd a kardot a kritikus pillanatban. Ez a rendszer nagy ereje. De mutatkoznia kell egy idő után, mert máshogyan nem tud már tovább terjeszkedni. Csakhogy akkor félek már késő...
Egyébként le a kalappal előttük, mert zseniálisak. Óriási koponyák, hogy így tudják koordinálni a terv végrehajtásást. Régebben a zsidóság gyengeségének jelölték meg a területi szétszórtságukat, mára kiderült, hogy az egyik legnagyobb előnyük. Na, így lépjen fel ellenük valaki...

Böczike írta...

Hertz (bocs ha rosszul írtam)Tivadar írta 1896-ban, A zsidó állam című röpiratában: Mi nép vagyunk, egységes nép. Ha süllyedünk a forradalmi proletáriátus élcsapatává vállunk, ha emelkedünk, velünk emelkedik a pénztárca szörnyű hatalma!Szerintem ez annyira egyértelmű, hogy nekem feleslege is bár mit hozzáfűznöm!!!

Névtelen írta...

Ezeket ti sem gondoljátok komolyan! Paranoiás félőrültek, zártosztályon a helyetek! Ott nem ártotok senkinek! Főként névtelen 2010. április 19. 8:28! Ennél rosszabb dumát már régen hallottam!

Böczike írta...

Az előttem szóló névtelennek. Lehet, hogy paranoiásak és őrültek vagyunk, de aki ebben a világban egy kicsit nem hülye, az nem is normális. Ha elolvasnád a magyarok történelmét (persze nem az általános iskolásat, ami politikai megrendelésre íródott)attól kezdve, hogy Attila és hunjai bejöttek a Kárpát medencébe, és attól kezdve napjainkig (Trianon stb.), akkor lehet, hogy nem is tartanál minket ennyire hülyének!!! Habár névtelenül mindent lehet!

kistutyi írta...

Addig mindig zsidózok, amig engem náciznak, fasisztáznak. Jogos, nem?

Névtelen írta...

névtelen ápr 21 11:15.úgy láttom érintett vagy.addig is gondolkodtattónak:erger,berger,swartzberger.....minden zs..ó gazember.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló