Vasárnapi visszanéző – 10. hét

Álnemzetieskedők [2010. március 5.]
Tőkés miért nem szakított ki a magyaroknak az égvilágon semmit a ´89-es felkelésből??? Abban a zűrzavarban bármit megtehetett volna!
Megmondom: mert eszébe sem jutott! Mint ahogy későbbi tevékenysége is csak szép szavakból áll. Az égvilágon semmi könnyebbséget nem ért el a magyarok számára eddig semmilyen fórumon. Ahogy a fenti cikkbéli kizárások esetében sem, ugyanúgy például a Beneš-dekrétumok elleni petíció ügyében sem…>>> tovább


Bayer júdáspénze? [2010. március 8.]
Nem akarok nagy összeesküvés-elméleteket gyártani, meg még ott is összefüggést keresni, ahol talán nincs is, de az mindenesetre érdekes, hogy pont akkor ismernek el és támogatnak meg egy magát függetlennek nevező újságírót, amikor az, talán még önmagát is szemen köpve, a legfelsőbb pártutasításokat szolgai módon követve lehoz egy olyan politikai ellenfelet lejárató írást, ami minden szakmaiasságot és korrektséget nélkülöz.

Szóval, hogy mennyire tudatos, hogy a két esemény ennyire közel került egymáshoz, mennyire nem, azt nem tudom, egy azonban biztos, Bayer Zsoltot egy héttel a nagy vihart kavart Jobbikot gyalázó cikke után kitüntették. Idén Balavány György mellett, ő kapta a Magyar Nemzet alapító főszerkesztőjének emlékére létrehozott Szellemi Honvédelem díjat…>>> tovább


Észosztás havi 750 ezerért [2010. március 9.]
Csécsei Béla, volt józsefvárosi polgármester azt hitte, hogy meg fogja úszni. Azt hitte, hogyha háttérbe vonul, akkor majd nem dől rá az a kártyavár, amit az elmúlt évek során építgetett, és aminek az összetartó kapcsait azok a kis mutyi ügyek adták, amikről azt gondolta, hogy majd örökké megvédik az elszámoltatással szemben.

Csécsei tévedett. A kártyavár borulni látszik… >>>tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló