Álnemzetieskedők

Egy új nemzetközi bíróság létrehozását indítványozták annak a nemzetközi prágai konferenciának a résztvevői, akik a kommunizmus bűneiről folytattak eszmecserét a hétvégén. Tőkés László európai parlamenti képviselő - a konferencia egyik résztvevője - hétfőn ismertette a tanácskozás következtetéseit.

A résztvevők egy olyan nemzetközi bíróság felállítását javasolják az Európai Unión belül, amely a kommunizmus bűneit vizsgálja. a nácizmus bűneit kivizsgáló és elítélő nürnbergi bíróság mintájára.

Az erdélyi képviselő felháborodását fejezte ki Marius Opreának a Kommunizmus Bűneit Vizsgáló Intézet, valamint Dinu Zamfirescunak a Román Száműzöttek Emlékét Ápoló Intézet éléről való eltávolítása miatt.

Tőkés korábban nyílt levelet intézett Emil Boc miniszterelnökhöz a két személy védelmében, a kormányfő azonban nem vette figyelembe az EP-képviselő és számos román értelmiségi erre vonatkozó kérését.

szabadsag.ro - barikad.hu


Azt ugyan várhatják, hogy ebből valami legyen! Aki legkésőbb 1956-ban nem tanulta meg, hogy mire számíthat a Nyugattól, annak már semmi sem használ.

Leghőbb barátjuk pedig, a Fidesz, az ú.n. "békés többség" pártja:
  • Románia EU-tagságát megszavazta a székely autonómia, vagy bármi egyéb, az ottani magyarok számára juttatott kedvezmény követelése nélkül.
  • Elsöprő többséggel délvidéki magyarok történelmileg még meglévő, senki által soha el nem vett, csak a "magyar" kormány által hivatalosan el nem ismert állampolgársága ellen szavazott.
  • Az olvasatlanul megszavazott Lisszaboni Szerződést - amely végképp megpecsételte hazánk szuverenitását és cselekvőképességét - már ne is említsük, mert mindenkinek a könyökén jön ki ez a szégyenfolt!
Tőkés és társai a környező országokból mégis az ilyen erőket támogatják Magyarországon és nem azt az erőt, amely az egyetlenként valóban értük is kíván harcolni.

Tőkés miért nem szakított ki a magyaroknak az égvilágon semmit a ´89-es felkelésből??? Abban a zűrzavarban bármit megtehetett volna!
Megmondom: mert eszébe sem jutott! Mint ahogy későbbi tevékenysége is csak szép szavakból áll. Az égvilágon semmi könnyebbséget nem ért el a magyarok számára eddig semmilyen fórumon. Ahogy a fenti cikkbéli kizárások esetében sem, ugyanúgy például a Beneš-dekrétumok elleni petíció ügyében sem.

Mondhatja, hogy túl nagy az ellenállás, nem lehet semmit sem elérni.

Mondhatná, ha nem látnánk, hogy mit tesz közben ő, vagy, helyesebben, mit nem tesz. És eközben mit tesz például a magyar nemzeti ellenállás.
Tudja, kedves Tőkés úr, kedves Csáky úr, kedves vajdasági magyar pártvezetők (a Magyar Remény mozgalom kivételével, amelytől Önök igyekeznek magukat a leginkább elhatárolni), vész esetén elég lenne egy kacsintás, egy rejtett kézfogás is: "Értsétek meg, nem tudunk nyíltan mellétek állni, de veletek vagyunk!" Ez is életmentő, erőt adó gesztus ebben a vészben. A vész pedig java részt abból áll, hogy szembesülnünk kell vele nap mint nap, milyen rettenetes állapotban van a mi nemzetünk. A vész kizárólag abból áll, hogy mi, magyarok nem állunk ki egymásért! Cserben hagyjuk egymást. A magyar csecsemő már úgy jön a világra, hogy tudja: "a honfitársaimra nem számíthatok, ők úgyis magamra hagynak".

De a fenti urak és hölgyek még ezt a kis kéznyújtást is megtagadják a honfitársaiktól! Sőt, ahol lehet, beléjük rúgnak. Emlékezzünk a székely zászló esetére a "magyar" polgármesterrel. Nem hallottam semmit arról, hogy Tőkés László, vagy a fideszbarát erők, mint hatalmon lévő politikusok, oda mentek volna és bármilyen drasztikus intézkedést kezdeményeztek volna ebben az ügyben.

Tőkés egész idő alatt nem ért el semmit a magyarságért, mint európai parlamenti képviselő, de arra van energiája, hogy a Jobbikot ócsárolja. Viszont meg van sértődve, hogy miért nem ismerte el őt a román kormány forradalmárnak... Hát ezért tette: hogy a román kormány elismerje őt forradalmárnak???

Csáky Pál kitiltotta a gárdistákat Dunaszerdahelyen a magyarverésről szóló megemlékezésről. Ugyanakkor a Felvidéken senki nem tesz semmit se az autonómiáért, se a magyarok helyzetének megjavításáért. Ha ezt kifogásoljuk, ránkdörögnek: "Mit tudod te, hogy milyen a helyzet itt, nálunk!" Egy internetes blogban pedig egy felvidéki magyar ócsárolja a magyar nemzeti erőket, mert a szlovák rendszámú autóját állítólag az ő tiltakozásuk miatt karcolta össze valaki Rajkán!!!

Erre én csak azt tudom mondani, hogy nyelje le az autóját az, aki magyarnak nevezi magát és akinek az a rohadt autó mégis fontosabb, mint a magyar nemzet és szégyellje magát a föld alá!!! Lám, sokaknak csak erre megy ki a játék! Akkor meg ne ríjanak, hogy milyen rossz a helyzetük, mint magyaroknak!

Immáron két harcos nemzeti irányzat is létezik ott: a felvidéki autonómiának van, vagy tizenkét híve (ennyien írták alá az erről szóló petíciót), de van egy másik "nemzeti mozgalom" is - gondolom, hasonló nagyságrendű tömegbázissal -, amely azon morfondírozik, hogy a Felvidék külön, önálló, szuverén állam legyen. Erre kevés minden szó! Miközben Koszovó már hivatalosan bejelentette, hogy igenis csatlakozni fog Albániához. Naná, hiszen önmagában életképtelen. A külföldön élő albánok haza küldött pénzén kívül java részt kábítószercsempészésből tartják fenn az "országot". Igazán példaértékű!

Tőkés tagadja Magyarország zsidó megszállását. Pedig rajta kívül ezt már csak nagyon kevesen tagadják. Ezt is csak egy rúgásnak szánja a nemzet testébe. Akkor visszakérdezünk: "Mit tudjátok ti a határon túl, mekkora diktatúra, elnyomás van Magyarországon? És mégis létre jött a Jobbik és a Gárda, nem is akármilyen eredménnyel! Ezeket az erőket pedig ti következetesen megtagadjátok és soha nem álltok ki mellettük. Pedig csakis ők kapargatják a ti gesztenyéteket a tűzből! Senki más nem törődik veletek a valóságban!"

Elismerem, hogy nehéz egy másik országban, a megszállók állandó felügyelete alatt élni. Azt is, hogy nehéz nyíltan a magyar nemzeti ellenállás mellé állni. De ti még titokban sem teszitek! Még egy halvány jelét se adtátok ennek soha! Sőt, aktívan, vagy passzívan még hozzá is segítitek elnyomóitokat ahhoz, hogy üldözzék őket. Hiszen, ha nem álltok melléjük, akkor ellenük vagytok. A környező országok vezetői pedig jól látják, hogy a magyarság nem egységes, sőt azt is, hogy mazochista módon saját maga ellen fordul a keze. Ezen egyrészt jót mulatnak, másrészt jól ki is használják.

Ugyanezt teszik a hazán belüli álnemzeti pártok is, a Fidesz, a Miép, stb... Ez mind csak fáradságos energiapazarlás a nemzetiesség látszatát fenntartandó és a nemzetet még inkább szétzüllesztendő.

Sőt, Orbán Viktor nem sajnálja még azt a bizonyos fent említett kacsintást sem a néptől, de csak azért, hogy utána szépen a szarban hagyjon minket. Mint már annyiszor.

Csurkát már nem is kommentálom: aki annak idején, a szocializmusban is elég ügyes volt ahhoz, hogy az akkori vizeken sikeresen kormányozza a hajóját, attól nem lehet semmi becsületeset elvárni. Ez vonatkozik az összes többi, őskorból visszamaradt archeológiai maradványra is.

Ha másra nem volt jó ez a legutolsó négy év, csak arra, hogy erről a tényről lehulljon a lepel, akkor máris nagyot léptünk előre a valóság megismerése és a felnőtté válás felé.



A büszkeségtől dagadozó keblű Tőkés László püspök úr bevonul az Európa Parlamentbe,
ahol elég hamar kiderül, hogy nem ő a sztár.

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló