Négy


Négy.

Mármint év.

Ennyi idő telt el azóta, hogy útjára indult az oldal. Negyvennyolc hónap, három választás, két kormány, 1215 darab bejegyzés és olvasók nem csak itthonról, nem csak az elszakított területekről, hanem Nyugat-Európából és a tengerentúlról is.



Azt hiszem az ilyen alkalmak, az ilyen fordulónapok mindig jók arra, hogy az ember kicsi megálljon és visszatekintsen arra az időszakra, amit maga mögött hagyott.

Soha nem felejtem el, amikor először szembesültem azzal, hogy valaki továbblinkeli az írásainkat, és azt sem, amikor a nagyobb hírportálok először közölték le valamelyik bejegyzésünket. Jó volt látni és megélni, hogy a semmiből, nulla pénzből, hittel és kitartással tudunk építeni valamit, hogy folyamatosan és ugrásszerűen egyre többen figyelnek ránk, hogy az évek alatt a Radical Puzzle lett az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb blog a radikális oldalon. De mindezeken túl, a legfontosabb talán mégiscsak az, hogy reményeim szerint mindvégig tudtuk tartani a legelején kitűzött célt és az oldalon megjelenő írások gondolatébresztőként működnek, a bejegyzések visszatükrözik, hogy a hétköznapok küzdelmei közepette hogy éli meg egy magunkfajta a világ történéseit…

Négy év akárhogy is nézzük, baromi hosszú idő…

De tényleg nem akarok további ömlengésbe belemenni, hanem inkább mindannyiunk, Zsuzsa, Rose, Tomi és Frecza nevében szeretném, megköszöni nektek kedves olvasók az elmúlt négy évet, a barátságot és azt, hogy mindennap eljöttök. :)

8 kommentek:

kedvescimbora írta...

Én pedig az olvasók nevében köszönöm.

Kamikaze írta...

Mi is köszönjük,hogy vagytok!!!!!
További zsidó cenzúra mentes melót!!!!

Névtelen írta...

Remélem, hogy nagyon sokáig tudom még látogatni ezt a kiváló blogot!A legnagyobb elismerésem a szerzőknek! Boldog Születésnapot!

Hendrix írta...

Köszönjük az írásokat, szeretjük ezt az oldalt.
Vesszen a cenzúra !
Hendrix.

hcsaba írta...

Kedves Zsuzsa, Rose, Tomi Frecza és Gabeebee !
Köszönöm hogy vagytok és gratulálok az évforduló alkalmából.
Jó Titeket olvasni-Áldás odaadó munkátok-

Z írta...

Köszönjük az áldozatos munkátokat, jó egészséget, erőt, kitartást és Boldog Születésnapot kívánunk! :)

Üdv az USA-ból!

Mészáros Csaba írta...

Köszönettel tartozom eddigi és jó egészséget kívánok a további munkátokhoz!

Névtelen írta...

Korrekt, tényszerű, nem uszító cikkek, szép, átlátható oldal!
Köszönet érte!
Csak így tovább!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló