Megint kitört az apartheid

Na, megint kitört az apartheid Magyarországon. Lappangott, lappangott, aztán hirtelen Sárkeresztúron bugyogott fel csak úgy a semmiből. És amilyen szerencséje van ennek az országnak, pont azon a környéken járt Horváth Aladár kutató, aki azonnal ott termett és felszínre segítette a fényre igyekvő apartheidet. Akik ott voltak azt mondják, nem volt egyszerű a mutatvány, hogy lappangás ide, kitörési pont oda, azért kellett küzdeni vele. Azonban Aladár, aki a kutatást a messzi Amerikába sajátította el, megoldotta a problémát és kihozott egy nagyon komoly mennyiséget…


Na, megint kitört az apartheid Magyarországon. Lappangott, lappangott, aztán hirtelen Sárkeresztúron bugyogott fel csak úgy a semmiből. És amilyen szerencséje van ennek az országnak, pont azon a környéken járt Horváth Aladár kutató, aki azonnal ott termett és felszínre segítette a fényre igyekvő apartheidet. Akik ott voltak azt mondják, nem volt egyszerű a mutatvány, hogy lappangás ide, kitörési pont oda, azért kellett küzdeni vele. Azonban Aladár, aki a kutatást a messzi Amerikába sajátította el, megoldotta a problémát és kihozott egy nagyon komoly mennyiséget.

Most meg itt állunk a világban egy jó nagy tócsa apartheidben…

Nem túl szép látvány, az kétségtelen.

Az újságírók, a kamerás emberek ott téblábolnak a szélén és figyelik Aladárt, a romapolgárjogi kutatót, aki hosszasan mutogat az apartheid-tócsa közepe felé, miközben az arcán mély áhítattal elemzi a látottakat: „Dél-afrikai faji üldözést találtunk Sárkeresztúron. Ez azt jelenti, hogy a falu többsége ugyan cigány, de semmifajta befolyásuk nincs a politikai közéletre, és egy rendőri terrornak vannak folyamatosan kitéve…”

Vagy nézzék azt - vág Aladár szavába Csillag Ádám, Balázs Béla díjas rendező - aki kamerájával végigdokumentálta, ahogy az apartheid Sárkeresztúron a felszínre tört - és a tócsa egy másik részére mutat: „Ma Magyarországon olyan állapotok vannak, amik a kanadai kormánynak a magyarországi romák helyzetére vonatkozó döntéseit teljes mértékben negligálják. Tehát ma Magyarországon romának lenni, azt kell, hogy mondjam, hogy életveszélyes dolog.” Aztán újra Aladár ragadja magához a szót, hogy rákontrázzon a kissé metélt és a kissé hazátlan operatőrére: „a sárbogárdi rendőrök folyamatosan, és szisztematikusan vegzálják a romákat. Ami kis pénzt bodzázásból keresnek, azt elveszik tőlük a rendőrök, mert állandóan megbüntetik őket…”

Azért tényleg kegyetlenek ezek a rendőrök – súgja oda halkan az egyik kamerás a másiknak. Elviszik a bodzapénzt, pedig ha jól alakulnak a dolgok, ha kicsit jobban megy a bodza, akkor abból kiszokott jönni egy X5-ös is… – szövi tovább a gondolatot a másik, de aztán abbamarad a beszélgetés, mert Aladár arrébb lép és az apartheid-tócsa egy eddig takarásban lévő részére mutat: „A helyi romák tíz ember súlyos összeverését tapasztalták. Volt, akinek a dobhártyája szakadt be, de volt, akinek a bordája tört el. Ráadásul, mint mondják, volt olyan cigányasszony, akit szexuálisan is vegzáltak a rendőrök. Bilincsben bevitték a vécébe, és húzták rajta föl a pólót, és le róla a pólót, és közben azt mondta neki a rendőr, hogy mit tudna vele csinálni…”

A médiamunkások zöme a szavak hallatán felhördült, a riporterek pedig a sokk hatása alatt, azonnal nekiláttak a beszámolók elkészítésének, hogy a hírügynökségek világgá tudják röpíteni a hírt: Magyarországon kitört az apartheid. A roma emberek rettegnek. A kormány nem védi meg a kisebbségeket, a nácik masíroznak, a rendőrök védtelen nőket erőszakolnak a mellékhelyiségben. Az egész ország rasszistanácifasisztamélymagyar, a legrosszabb fajtából. Az egyedüli remény, az egyetlen kiút, hogy vannak zsidó emberek, vannak felvilágosult demokraták is ebben az országban, akik lángoszlopként világítják be a sötét magyar pusztabunkó éjszakát…

És a rettegő-gépezet szépen működésbe lép. A hírportálokon megjelennek a cikkek, a nyomdagépek pedig elkezdték ontani a másnapi lapokat.

Mindeközben kicsit távolabb, Aladár kissé lehajtott fejjel, hogy senki ne nagyon lássa, szélesen elmosolyodik a bajusza alatt. Aztán csippan a telefonja, majd mielőtt még kibányászná a zsebéből, a készülék mégegyszer jelez. Bankinfó – kacsint oda Ádámra – kettő is jött. Ma is megdolgoztunk a pénzünkért…

Aztán int az addig háttérben álló segédeknek, hogy gyorsan takarítsák fel az apartheid-tócsát. Jó lesz az majd a jövő héten is. Valamiből meg kell élni. Az apartheid manapság egész jól fizet.



Az atv.hu hírportál Horváth: szexuálisan vegzálta a rendőr a cigányasszonyt és az Apartheidre jellemző viszonyok Sárkeresztúron? című cikkei nyomán.

5 kommentek:

Karina írta...

-"vannak felvilágosult demokraták is ebben az országban,akik lángoszlopként világítják be"- azt a WC.t ahol a rendőrök szexuálisan vegzálják a cigányasszonyt.Nahát Ali, ennyi marhaságot összehordani, ehhez már tényleg külföldi képzés kell.Borogatni kellene magad! Te már Hantin is túl teszel!

LEWIN írta...

MILLIOMOS MISKOLCI CIGANY

Mészáros Csaba írta...

Ha már Dél-Afrika:http://harcunk.info/index.php/elemzesek/292-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-del-afrikai-negerekrol-40-ev-utan

Névtelen írta...

Sárkeresztúrról: http://index.hu/kultur/eletmod/dizhorr1209/

Névtelen írta...

A demokrácia aranyszabálya szerint a többség kormányoz, így az előírja majd, mivel az
Idősek a lakosság reprodukálására nem képesek, így ők az arra képesek ellátására, eltartására
kötelezendők! Míg a „fiatalok” a népesség számának növelésével lesznek, vannak elfoglalva.
A (kisebbségi származású) aktívak életkori többsége okán törvényhozás törvénybe iktatja, hogy a kukázóknak joga a szemetet a lakásokban, házakban is összegyűjteni, és a helyszínen eldönteni, hogy ott, ők mit minősítenek szemétnek. Amely lakás-ház tulajdonos havonként nem szolgáltat elegendő szemetet, annak lakója köteles a többség számára szemét adót fizetni, a környezetvédelem EU komfortossága indokával.
A törvényhozás kiterjeszti a szabadságjogokat, a „szabadelvű” kisebbség ajánlatára. Nemcsak a felsővezetők, képviselők lophatnak büntetlenül, hanem mindenki, aki hozzáfér. A mezei, tyúk és zseblopást munkajövedelemnek ismeri el, mivel az megélhetését biztosítja a
széles néptömegeknek.
Segítség, jövőkép ügyben, című írásomból lényeglátó

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló