Megint elment egy év…


Megint elment egy év. Én pedig megint elfeledtem a pontos dátumot. Így a korábbi évekhez hasonlóan, ismét csak néhány napos késéssel sikerül megemlékeznem arról, hogy az oldalnak születésnapja van, pontosabban volt, csütörtökön, ami immár a harmadik. Harminchat hónapnyi idő, három választás, két kormány, 1024 darab bejegyzés és olvasók nem csak itthonról, nem csak az elszakított területekről, hanem Nyugat-Európából és a tengerentúlról is. Ha csak a legfontosabb tényeket nézzük, akkor mindössze ennyi történt. De ezek, mint a száraz adatok úgy általában, messze nem adják vissza azokat az érzéseket és élményeket, amik az elmúlt 36 hónapban végigkísérték a mindennapokat.


Tavaly, ugyanez idő tájt, egy hasonló bejegyzésben azon elmélkedtem, hogy annak idején, amikor elkezdtem ezt az egészet, egyátalán nem gondolkodtam azon, hogy mi lesz, hogy mi lehet majd két-három vagy akárhány év múlva ebből a blogírásos ötletből. Az igazat megvallva különösképpen ez most sem foglalkoztat nagyon, mert azt hiszem, nem ez a lényeg. Persze jó érzés azt konstatálni, hogy a semmiből indulva mára a Radical Puzzle az egyik leglátogatottabb és legnépszerűbb blog a radikális oldalon, de a legfontosabb talán mégis az, hogy reményeim szerint rá tudnunk világítani egy-egy érdekes dologra, hogy az oldalon megjelenő írások talán gondolatébresztőként működnek, hogy talán be tudjuk mutatni azt, hogy a hétköznapok küzdelmei közepette hogy éli meg egy magunkfajta a világ történéseit.

Most így visszagondolva, három év azért baromi hosszú idő…

De tényleg nem akarok további ömlengésbe belemenni, hanem inkább mindannyiunk, Zsuzsa, Rose, Tomi és Frecza nevében szeretném, megköszöni nektek kedves olvasók az elmúlt három évet, a barátságot és azt, hogy mindennap eljöttök. :)

6 kommentek:

mborsik írta...

Messze a legjobb blog az elmúlt 1-1,5 évben, csak így tovább!

Névtelen írta...

Én ugyan csak nemrég bukkantam erre a helyre, de mindig nagyon jó, és értékes írásokat közöltök! Gratulálok a harmadik szülinaphoz, és kívánok nektek még legalább tízszer ennyit! :)

hcsaba írta...

Kedves Gabeebee!
Nagyon jó a blog-én is gyakran olvasgatom.Azt hiszem azonos hullámhosszon vagyunk.
Isten Éltesse a blogodat a születésnapján,és csak így tovább!
Áldás

Zeki írta...

Eddig mindig sikerült elsőnek lennem a születésnapi jókívánságoknál, de úgy látom most beelőztek. :)
Boldog születésnapot RP!

gabeebee írta...

Köszi mindenkinek! :)

Sztanó írta...

Tényleg jó oldal ez , gyakran sikerül "fején találnod a szöget" ! El is szoktam küldeni barátaimnak e-mailben egynémely itt megjelent írást , természetesen a forrás megjelölésével .

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló