Vona Gábor a Ma Reggelben [videó]

9 kommentek:

casablanka írta...

Ez a kis tetű miért nem valamelyik SZDSZ-s fő-fő korifeusnak tette fel ezeket a kérdéseket úgy 2oo4-5 tájékán, mikor sz@rrá vágták az országot, a rengeteg kölcsön felvételével? Most mit pofázik? Ne a Jobbikkal szórakozzon nem ők tették tönkre az országot! Ennek a palinak az az ajtó mögött a helye, zacskóba sz@rni és szopogassa!Az ilyen fogadatlan prókátorok tömkelege miatt jutottunk ide, ezek mondták meg mindig a tutit.

silas írta...

Azért érezhetően kulturáltabb beszélgetést hallhattunk a történet második felében. Nyilván értelmesebb egy Magyar Hírlapos, mint egy kis kö..ög, aki leginkább sz@rjon sünt! (csak hogy casablanka gondolatmenetét folytassam)

Névtelen írta...

Minek ez a Huza-Vona? Fityisz kutya farkát húzza, Ő is az országkasszához jutna, mielőtt 1 lopható falat se jutna!

Névtelen írta...

Hogy figyeld a zsidot.
Hozz letre a hatalomnak nem tetszö szervezeteket,es akik a semmiböl a legaktivabbak lesznek,ök a zsidok.
vONA gÄBOR a semmiböl jött,
Husszai Mohamed 12 zsidot likvidält nem is kapott media felületet.
A jobbik egy zsido nagy feszültsegü biztonsägi szelep.
Az igazi hazafiak nem tepik a szäjukat,inkäbb cselekszenek.
7 milliärdan vagyunk a földön akik nem erre a bolygora valok,azoknak a helye a temetöben.
Különben a maihoz hasonlo szar vilägban elhetünk.

Névtelen írta...

Azért a Jobbikot hanyagolta a média, és mostanság is akkor van szó a pártról, ha baszogatni lehet. Hogy zsidó gőzleengedő lenne, nem tudom nem vagyok közel hozzájuk. Annyit hallottam, hogy a pártot nem is ő, hanem a Szegedi-Szabó kettős irányítja maffia módon. Pénzek jönnek-mennek, a nekik nem tetsző párttagokat kirúgják mindenféle ürüggyel. Leszarják a noname párttagokat. Vona állítólag egy báb, aki keménykedik a színpadon, de amúgy egy 0 ember. Azt teszi, amit az említett páros mond. Inkább ez lehet a baj a jobbikkal és Vonával, nem az, hogy a zsidók által létrehozott párt. Jó lenne, ha mindez nem lenne igaz, de egyre több infó szivárog ki, arról, hogy belülről verik szét a pártot, néhai alapítók és felkapaszkodott bizonytalan származású senkiháziak.

casablanka írta...

Figyelj Szilas! Nem tudom Te milyen kulturált lennél ha 40 éves munkaviszony után másodmagaddal kellene megélned a SAJÁT JOGU nyugdíjadból? A cérna már régen elszakadt nálam és igenis a közmédia ilyen pálott szájú kis tetvekkel van tele akik állandóan provokálják az embereket és folyton- folyvást kioktatnak minket már igen rég óta. Te is leirod a véleményedet és én is. Ez így korrekt!

casablanka írta...

Bocs Szilas, félreértés!

Névtelen írta...

Vona "nem költözünk össze az MSZP vel", vadházasságban nem is kell! Össze járunk "közösülni" szavazókat, átszabni!

Hodor írta...

Persze, Névtelenke, nem abból kéne kiindulni, ahogy te csinálod anyukáddal...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló