Vasárnapi visszanéző – 47. hét

Hitellel, de hiteltelenül [2011. november 18.]

Akkor hát ennyi volt.

A narancsos szabadságharc véget ért.


Az elmúlt másfél év fideszes politikai és gazdasági stratégiája tegnap kártyavárként omlott össze és egy pillanat alatt vált teljesen hiteltelen minden eddig kimondott szó és mondat. Mindaz, amit OV és csapata az elmúlt hónapokban oly meggyőzően próbált prezentálni nekünk. És ezt akárhogy is nézzük, nem igazán jó hír ennek az országnak. Mert lehet nem szeretni OV-t, lehet utálni a narancsos kormányzatot, de azért az nem lehet kétséges, hogyha a regnáló kormány politikája sikertelen, ha az országot vezető politikusok döntései akármilyen okból nem a várt eredményeket hozzák, akkor az nem csak az ő bukásuk, akkor az nem csak az ő bajuk, hanem magáé az ország is…>>> tovább



Lassan azért elkelne egy muszájdzseki neked, Gyuri… [2011. november 21.]

Ahogy a gyanútlan szemlélődő mind többet hallgatja azokat a magyarázkodásokat, amit IMF visszatérése kapcsán a narancsos megmondó emberek mutatnak be nekünk, úgy egyre inkább az az érzés kezd eluralkodni az emberen, hogy ezek most vagy ennyire hülyék, vagy minket néznek teljesen annak. Persze a felmerülő kérdés csak költői, hisz a korábbi fideszes történetekből kiindulva egyértelmű, hogy jelen esetben is az utóbbi válasz lehet az érvényes, de azért az is kétségtelen, hogy az elmúlt napok kormányzati kommunikációiból kiindulva talán nem túlzás azt mondani, hogy a politikai idiotizmus mintha kezdene egyre inkább kormányzati szintre emelkedni…>>> tovább



5 milliárd forint. Mégis milyen alapon? [2011. november 23.]

Szeretném leszögezni már itt a legelején, hogy az alábbiakkal nem az egyes társadalmi csoportok közötti feszültségkeltés a célom, és nem is akarok egyetlen társadalmi csoport ellen sem hergelni senkit. Azt pedig pláne nem szeretném, hogy valaki is esetleg azt gondolja, hogy meg szeretném magunk között honosítani a mindnyájunk által szerintem méltán megvetett „ha nekünk nem jó, akkor dögöljön a szomszéd tehene is” típusú mentalitást.

Szó nincs erről. Mindössze csak egy kormányzati döntésre szeretnék rámutatni, amiről azt gondolom, hogy talán joggal vett fel mindannyiunkban egy kérdést: mégis milyen alapon?


Nem volt nagy hír a médiában, nem szerepelt a címlapokon, talán csak a múlt pénteken megjelent Magyar Közlöny utolsó lapjain lehetett olvasni róla, a kormány 1390/2011. (XI. 18.) határozataként a MÁV vasúti dolgozóinak pénzügyi ösztönzéséről címmel…>>> tovább

2 kommentek:

Névtelen írta...

Most a vilägpolitikärol.
Megmondtuk märciusba,hogy Libia tabu.
Jelen pillanatban Basel-ban a BIS-nél szeretnenk tudatni eddig volt es nem toväbb.A cionistäk csak sodrodnak,es semmi közük a törtenesekhez.
ISTEN KEGYELMEZZEN KÄRHOZOTT LELKÜKNEK.
ANTIKRISZTUS

Névtelen írta...

Bírom az ilyen macskajancsikat, akik mindenféle értelmetlen halandzsával hintik a hülyeségett... Megmondtátok, hogy Líbia tabu? Kik azok a ti? Miért is tabu Líbia? Meg amúgy is, kinek mondtad meg, kispajtás? Mégis, mi az a BIS? Hová/kivel sodródnak a cionisták?
Vagy írj értelmezhetően, vagy tartsd meg magadnak a sületlenségeidet, hülyegyerek.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló