Vasárnapi visszanéző – 45. hét

Mentsük meg Szabadkát! [2011. november 4.]

Sajnos kénytelenek vagyunk ismét elővenni egy régebbi írásunkat, mert a szerb városvezetés láthatólag nem változtatott eredeti koncepcióján és el akarja pusztítani Magyarország egykori második legnagyobb városának, Szabadkának hihetetlen értéket képviselő legjelentősebb műemlék-épületeit.

A Váralja Szövetség most egy petíció segítségével vette fel a harcot ez ellen a szörnyűség ellen…>>> tovább



Vajon a görögök átírják majd a forgatókönyvet? [2011. november 7.]

Azért valljuk meg, igazán tanulságos volt ez az elmúlt hét. A görög válság gerjesztette hullámok sok minden mellett arra is jók voltak, hogy ismét lesodorták azt az amúgy is már eléggé megviselt leplet, amivel a globalisták próbálják takargatni a nagyon demokratikus és nagyon felvilágosult Európai Unió álszent arcát…>>> tovább



Ez a narancsos lufi is kipukkadt [2011. november 8.]

…mára az ország egyre jobban kezd visszasüllyedni abba a gyurcsányi mocsárba, aminek a legfőbb jellemzőit a hazugság, a kilátástalanság és az egyre nagyobb elkeseredettség adták.
Pedig tavaly májusban az volt a cél, az volt az emberek törekvése, hogy jöjjön valami más, hogy jöjjön valaki más, aki másképp csinálja, aki majd végre képes lesz arra, hogy kivezesse ezt az országot az ingoványból. Ezért lett a kétharmad, ezért lett szinte teljesen lenullázva a másik oldal.


Azonban ma már egyre jobban látszik, hogy lényegében nincs változás, hogy nem lettek mások a módszerek. A megszorítások politikája, az emberek utolsó utáni lekarcolása ugyanúgy most is a cél, mint ahogy az az elvtársi időkben is volt. És a narancsosokat most már az sem érdekli, hogy mit mondtak tavaly, hogy mit mondtak két hónapja, vagy a múlt héten, hogy esetleg vannak-e más lehetőségek, hogy esetleg vannak-e más utak…>>> tovább

1 kommentek:

Névtelen írta...

Az orvos megällt az agonizälo haldoklo beteg ägyänäl.
Azon töprengett megkönnyitse e a beteg dolgät.
Ugy döntött a halälert meg kell küzdeni.

NA IGY VAGYUNK MI IS A MAI VILÄGRENDDEL.
666 sky3

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló