Vasárnapi visszanéző – 44. hét

Váltópártok [2011. október 28.]

Valljuk meg, első ránézésre azért van abban valami igazán szívet melengető, ahogy a honi baloldal szépen leszalámizza magát. Jó a cirkusz, szórakoztató az előadás. Azonban a nagy örömködés mellett talán arra is érdemes figyelnünk, hogy a most zajló folyamatok minden valószínűség szerint azért nem ok nélküliek. Azt pedig pláne nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy bármennyire is nem értünk egyet a túloldalon állókkal, azért az ő soraikban sem tök hülyék üldögélnek. És ez így van akkor is, ha pillanatnyilag úgy látszik, hogy a baloldal kifulladt, akkor is, ha az ismertebb szereplők most teljesen hiteltelenné váltak.

Talán nem kell politikai elemzőnek lennünk ahhoz, hogy gyanakodni kezdjünk a most zajló folyamatok őszinteségét és spontaneitását illetően, hogy feltegyük magunkban a kérdést: vajon a balliberáltak tényleg nincsenek tisztában azzal, hogy az osztódás nem jelent automatikusan összességében több szavazatot? …>>> tovább



A Hunnia-vádirat [2011. október 29.]

A vádlottak a következő eseményeket követték el:
[részletek]

Budaházy György I. rendű vádlott – azzal a céllal, hogy a kormányon lévő szabad Demokraták Szövetségének tagjait és a velük szimpatizáló lakosságot megfélemlítsék – utasítást adott S. József II. rendű vádlottnak és egy további, az eljárás során ismeretlenül maradt személynek az SZDSZ XI. kerületi székházának molotov-koktéllal történő megtámadására.

S. József II. rendű vádlott és ismeretlen társa 2007. szeptember 17-én 23 óra 45 perc körüli időben megjelenik az SZDSZ Budapest XI. kerület, Ecsedi utca 13. szám alatti kerületi székházánál, ott S. József II. rendű vádlott átmászott az épülethez tartozó udvart határoló 1,8 méter magas betonaljzatú vaskerítésen, míg ismeretlen társa a kerítésen kívül, a járdán maradt. Innen az ismeretlen személy egy 0,33 literes üveg palackban elkészített égő molotov-koktélt dobott az épület balról második ablaka irányába…>>> tovább



Terroristák Abszurdisztánban [2011. november .]

Most már semmi kétség. Magyarország súlyosan terrorfertőzött állammá változott. Bár ebben, ha jól belegondolunk igazából nincs is semmi meglepő, hisz ott ahol nincs pénz semmire, ott, ahol minden ágazat kivétel nélkül súlyos forráshiányban szenved, de ennek ellenére a kormányzat potom 10 milliárd forintért létrehoz egy Terrorelhárító Központnak (TEK) nevezett nem tudom mit, ott egyértelmű, hogy terrornak is kell lennie.

És van is. Ugyan szerencsére egyátalán nem olyan, mint amilyet az ember esténként a televíziók képernyőin láthat, de ez az apróság a nagy rettegésben ne zavarjon senkit sem…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló