Hétfői visszanéző – 16. hét

Vicces zsidók [2011. április 13.]

„Nem feladatom minősíteni egy kisegyház kampányát, nyilván a felajánlók fogják eldönteni, mennyire tartják gusztusosnak vagy gusztustalannak a néha antiszemitizmusba hajló zsidó vicceket" - mondta Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (MAZSIHISZ) elnöke annak kapcsán, hogy a napokban zsidó viccekkel teli plakátok lepték el Budapest köztereit…>>> tovább



L. Simon, a selyemzsinór, és a velencei „Sukoró” [2011. április 14.]

L. Simon László képviselő, a Fidesz kulturális bizottságának elnöke is egy olyan pont a magyar közéletben, amely nyilvánvalóan megerősíti, hogy a Fidesznek esze ágában sincs változtatni a dolgok menetén, nem csak a magyar kultúra területén, hanem sehol sem.

Az elmúlt időszakban L. Simon már többeknél kiverte a biztosítékot, de az még nem derült ki igazából, hogy miért olyan befolyásos ember ő, akit feltétlenül alkalmaznia, és védenie kell a kormánypártnak.

Vajon mi áll a háttérben? >>> tovább



Hullik a máz [2011. április 18.]

Azt hiszem, azt bátran kijelenthetjük, hogy a múlt héten ismét jelentős mennyiségű máz hullott le a narancsos kormány már amúgy is egyre jobban elhasználódó nemzeti álarcáról. Az elmúlt napok történései ismét rávilágítottak arra, hogy a néhány kezdeti szimbolikus ügyet, mint a kettős állampolgárság, vagy a trianoni emléknap megszavazását, valamint néhány hangsúlyeltolódást leszámítva, egyszerűen nincs különbség a korábbi szocialista rezsimek és a mostani fideszes kormányzat módszerei és lényegi döntései között.

A múlt hétfői parlamenti szavazás, ahol a narancsos parlamenti többség gátlástalanul és szolgalelkűen elutasított minden olyan javaslatot, amitől a készülő alkotmány az lehetett volna, aminek a magyar társadalom döntő többsége várta, még csak a kezdet volt a heti ámokfutásban…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló