A pojáca, az apparatcsik meg az ostoba

Tegnap végre megtörtént az, amire már évtizedek óta várt minden tisztességes magyar. Végre megszületett az a döntés, aminek már réges rég meg kellett volna. Felemelő és nagyszerű pillanat volt, amikor megjelent a parlamenti kijelzőn a végeredmény és tudatta mindenkivel, hogy lélekben újra egyesül a nemzet, hogy innentől már nincs akadálya annak, hogy bárhol a világon magyar magyarként éljen.

Az Országgyűlés 97 százalékos többséggel, 344 igen, 3 nem szavazat és 5 tartózkodás mellett elfogadta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely biztosítja a határon túli magyarok számára, hogy minden további nélkül, három hónapon belül állampolgársághoz jussanak. A szavazást követően hosszú percekig zúgott a taps, és az ülésteremben mindenki tudta, hogy ez egy történelmi pillanat, hogy ez egy olyan tett, amelyre az egész nemzet büszke lehet.

Az ügy tisztaságát, emelkedettségét és legfőképp a szükségszerűségét mindössze három ember nem érezte át. Volt három féreg, aki képes volt nemmel szavazni. Nem tévedésből, nem figyelmetlenségből. Szándékosan.

Gyurcsány, Molnár Csaba és Szanyi.

Igen, ők hárman. Ők hárman voltak azok, akik tegnap határozott és meggyőződéses nemmel szavaztak a kettős állampolgárságról szóló törvényre, a nemzet egyesítésére. Ők hárman. A romlottak között is a legromlottabbak.

A pojáca, az apparatcsik meg az ostoba.

Ők hárman pontos leképezései annak a mocsoknak, annak a hazaáruló politikának, ami az elmúlt éveknek olyannyira a sajátja volt. Ők hárman azok, akikben a hazaszeretet legkisebb szikrája sincs meg. Igen, ők azok. A nemzet söpredéke.

Ők hárman háromszáznegyvennégy ellenében meggyőződéssel vállalják, hogy a döntésük helyes volt. Mi több, képesek megmagyarázni, képesek indokot felhozni arra, amire ép ésszel nem lehet.

Elqró blogjában a következőket írja: „A magyar Országgyűlés nemzeti lelkesültségében a tűzzel játszik. Azt hiszi, hogy helyrebillenti a történelmet, én ezzel szemben meg azt, hogy kibillenti a biztonság és nyugalom kerékvágásából. A kettős állampolgárságról szóló törvény egy rosszízű külpolitikai diktátumként látszik a régió más országaiból.”

Molnár meglátása szerint „a kettős állampolgárság kezdeményezése ebben a formában a határon túli magyarok érdekét egyáltalán nem szolgálja, Orbán Viktor Fidesz-elnök és Vona Gábor, a Jobbik elnöke közötti összekacsintást annál inkább.” Majd így folytatja: „Ma Európát két veszély fenyegeti: ha a kormányzati szintre emelkedő nacionalizmus és a hatalomtechnikának alárendelt nemzetállami ideológia felülkerekedik a józan ész politikáján és az idők szaván. A Fidesz olyan, mint az elefánt a porcelánboltban: előbb a hazai politikát alakította állóháborúvá, most nemzetpolitikai, külpolitikai és szomszédsági szinten kezdődik el az, amire Európának a legkevésbé van szüksége.”

Szanyi, az ostobák ostobája, a voksolás után pedig így fogalmazott: "fölösleges volt a módosítás, hiszen eddig is volt lehetőség bárki számára, hogy magyar állampolgárságot szerezzen bizonyos feltételekkel. Egy országnak nem biztos, hogy olyan állampolgárokra van szüksége, akik nincsenek ott."

És ez a három alak tagja a magyar országgyűlésnek. Ez a három alak ma elvileg magyar képviselő, akiknek a nemzet érdekeit kéne szolgálniuk. Nekik, akiknek fogalmuk sincs arról, mit jelent magyarnak lenni. Fogalmuk sincs arról, hogy mi az, hogy magyar érdek.

Nem tudják, de talán nem is akarják látni a lényeget. Még ebben a történelmi pillanatban sem azzal vannak elfoglalva, hogy mi jó nekünk magyaroknak, nem. Őket az érdekli, hogy mit szól a globalista világ, mit szól az EU, mit szólnak azok, akiknek Magyarország szolgai sorban tartása ma is a legfőbb céljuk.

Gyurcsány, Molnár Csaba és Szanyi.

A pojáca, az apparatcsik meg az ostoba.

Ha valaki találkozik velük, köpje le őket.

16 kommentek:

Névtelen írta...

Mocskos férgek,nem csak leköpni,seggbe rugni is.Zugva szálljanak,mint a győzelmi zászló.Megsem álljanak a jordánig.Gyurcsótány el lehet takarodni innen neked is,meg a vérszopó fajtádnak is!!!simon pereznek írj blogokat!!!!

Névtelen írta...

Mit vártok el egy egy degenerált, alkoholista apától származótól.

Névtelen írta...

Még azt mondja a Molnár nevü,hogy Europának nem erre van szüksége.
Ki nem szarja le Europát?
Egy magyar számára Magyarország és az összmagyarság joléte és boldogulása legyen az elsödleges.

Névtelen írta...

*Phej*

Lámpavasra velük, mocskos nemzetárulók.

Névtelen írta...

Csínján szoktam bánni a hazaáruló kifejezéssel, de aki egy másik magyart elárul,. hátmég több millió magyart, az egészen egyszerűen valóban hazaáruló. Hazaárulás továbbá a környező országok lábtörlőjévé zülleszteni a saját nemzetet csak azért, hogy jaj vajon Brüsszel mit szól majd. (Csak úgy megjegyzem, Brüsszel is a karakán kiállású nemzeteket szereti, nem véletlen, hogy a tót-magyar nézeteltérésekkor mindig a tótok mellé állt az utóbbi időben)
A seggnyalókat senki sem szereti, tisztelt fent nevezett állam(?)férfiak(?).
Ezek a nyomorultak, akik államférfinek hiszik magukat, szavaktól félnek. Mi történne, ha valódi háború lenne, és egy valódi ellenség valódi fegyverekkel lőnének rájuk? Mindenkinek a fantáziájára bízom; nekem a röhögőgörcs és az undor felváltva forgatja ide-oda a beleim, ha elképzelem, ugyanis vagy a.) összevissza szarnák magukat b.) vagy a minket támadó fél mellé állnának c.) a legvalószínűbb a kettő egyvelege.

Magyar emberek, honfitársaim, véreim! A talpnyalókat senki sem tiszteli!

A szavazásról pedig csak annyit: ez szép volt, végre valami megmozdult, elindult, és az efölött érzett örömöt ez a három puhatestű sem tudja beárnyékolni. Így, röviddel Trianon évfordulója előtt, ha egy kicsit is, de elhomályosulni látszódnak a gúnyhatárok.
És azt hiszem, 14 millió 999 997 ember nevében mondhatom: köszönjük!

Névtelen írta...

"Ha valaki találkozik velük, köpje le őket."
gyurcsányi kipipálva, a másik kettő várólistán...

Névtelen írta...

A magyar állampolgárság megszerzésére vonatkozó új szabályok szerint akkor honosítható kedvezményesen a nem magyar állampolgár, ha:
- felmenője magyar állampolgár volt, vagy valószínűsíti magyarországi származását
- magyar nyelvtudását igazolja
- büntetlen előéletű
- honosítása nem sérti Magyarország közbiztonságát és nemzetbiztonságát.
Mindez egyéni kérelemre, nem pedig kollektíven, automatikusan történhet.
Görbüljek meg, ha ebből a meghatározásból rögtön és azonnal a trianoni határokon túlra rekedt, környező országok béli magyarságra szabott törvény lenne kiolvasható - noha a politikusok kizárólag ilyen beállításba helyezik, és most mindenki eufórikusan úgy is érti. Ha „kollektív és automatikus” történne a törvény alkalmazása, na akkor lehetne tényleg akként venni. Ellenben az „egyéni kérelem” a gyakorlatban éppen történhet majd tömegesen is, amely a kérelmezők számára kvázi „kollektívvé és automatikussá” válik.

Névtelen írta...

http://888.blogter.hu/416210/gyertek_magyarok

Névtelen írta...

a böszme szanyit baromira nem zavarta az a több tucat zsidó-magyar kettős állampolgárságú egyén, akik nem itt laktak...
takony ember

Névtelen írta...

A férgeket el kell taposni.

Névtelen írta...

http://mti.hu/cikk/480748/

Névtelen írta...

Méghogy Európa? Ki a túró miatt jutottunk ide? Miért kell kettős állampolgárság? Hát a Trianoni szemétkedés miatt. Ki csinálta? Európa ! A kör bezárul. Most sem foglalnak állást Ficó szarakodása miatt. Ezeknek csak a piacaink meg a földünk kell! Ki nem ismeri még Európát?Aki Európára hivatkozik vagy hülye vagy gazember.Ez a 3 tetü meg a legfőbb seggnyalója, eladták az országot.Európéerek-politikailag korrektek.Mi ez a marhaság?

Névtelen írta...

a gyurcsotány nevü féreg lenullázta honvédségünket,már ezzel is megszolgálta a kötelet!!a rohadt még mindig nem nyugszik.héberbérenc férgek.

Névtelen írta...

Nem azért vettek be Európába, hogy te járj jól, hanem te legyél a közeli gyarmat, akit kirabolnak, ahol eladják, lerakják, a szemetüket. megkajáltok ezt is.

Névtelen írta...

Érdemes lenne bele nézni ezekbe a "Népszavazásokba,valóságtartalmukba,amik a Nemzet vesztét hozzák!Kik hamisították ?Meddig tart a szivatás,hogy lehet "kiszállni a Nemzetnek káros dolgokból ? És igen!Kötélre a hazaárulókkal!!!

Névtelen írta...

www.pulpitus hu, fejétől bűzlik a hal, és más érdekes írások!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló