Villáminterjú Vona Gáborral a Blaha Lujza téren [video]

10 kommentek:

Névtelen írta...

Nagyon jó lett, köszönjük!!!!!!

Névtelen írta...

Köszönöm!

Névtelen írta...

Hajrá Jobbik, "NAGYON" Örülök, hogy sikerült még egy olyan pártot létrehozni, akinek a nemzeti oldal megosztás a cél és nem pedig a valós problémák megosztása!

Problémák amiről a 88 oldalban szó sincs:

0. Liszaboni szerződés hatályon kivül helyezése!

1. Monatórium teljes megtartása(nem tologatása jobbra - balra) --> Magyar föld magyar kézben

2. Hitelek azonnali jogtalanitása 82-ig visszamenőleg(vagy ameddig szükséges). !!!Rendszerváltás nem rendszer átnevezés!!!
Tiszta lap nélkül esélyünk sincs, még 2/3 JOBBIK vezetéssel SEM! (pedig hol lesz ilyen???)
GONDOLKOZZATOK!

3. Alkotmány azonnali hatájon kivül helyezése és ideiglenes azonnali beiktatása, maximum fél év időtartamra(ez egy rendes Szent Korona alkotmány kidolgozásának időtartama).

3+1. A vámok visszaállitása, EU-ból és Natoból való azonnali kilépés, ezzel együtt NEMZET ÁLLAM MEGALAPITÁSA, Önrendelkezésünk visszaállitása.

Észre kell venni, zsidó vezetés nem fog nemzetben gondolkozva(Krisztikéék, Elődék, ugyan már...).

Nemzeti testvéreim, ha már felébredtetek NE HAGYJÁTOK VISSZAALTATNI MAGATOKAT, EGY SZÁNT SZÁNDÉKKAL A MEGOSZTÁSÉRT LÉTREHOZOTT PÁRT MELLÉ ÁLLÁSSAL!

Nincs már választásra okunk, ez a rendszer halálra van itélve, jobbikkal vagy nélküle!!!!

Még valami ez csak 5 pont volt, még is ha ezek egyike is hiányzik a sokat emlegetett 88 oldalas 3-4. rendű problémák felsorolásából, MÁRIS dobhatjátok ki a szavazó cédulátokat!

Ne csak jobbik hű oldalakat olvassatok, egy kis kritika még senkinek nem ártott meg, NEM KELL RÖGTÖN zsidó uszitásra gondolni:
(föleg egy zsidó vezetésű párt ellen nem :)
pl.:
jovonk.info
www.postaimre.com
vegjatek.com
utolag.com
http://www.nemzetihirhalo.hu/
(Czike László cikkei)

Névtelen írta...

Ki itt a zsidó vezetés??? Mesélj!

Névtelen írta...

Aki megosztani jött, az pont te vagy...

Névtelen írta...

Mesélek:
Előd, Krisztina, Szabó Gábor és Vonának is a kóser származása nem kérdéses, de ezzel HANGSÚLYOZOM nem is lenne semmi gond, zsidók-zsidók.
DE: Meg kell nézni, hogy milyen helyi vezetők vannak, ilyen postkommunista, mszp-s papával mamával, rendelkező vagy ami rosszabb volt MSZP-s képviselők, párttagok jelenleg is az ország több részén Jobbikos képviselőként indulnak.
Budapestet ebből a szempontból is ki lehet emelni, de a legutóbbi gyöngyösi párt botránya a jobbiknak is elég jól reprezentálja a vezetés fejetlenségét.

Lehet megosztást is kiabálni arra amit írtam, de inkább cáfoljátok melyik pontban írtam hülyeséget, vagy mi az ami esetleg összeegyeztethetetlen a tényekkel.
Íme az Egyik jobbikos cikk, Imre tollából ugyan(akit a Jobbikosok már Moszad ügynöknek is beállítottak),

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.869

A gárda fejetlenségéről és a Jobbikkal való kapcsolatáról is lehetne cikkeket is bevágni. Van Budapesten olyan Jobbikos képviselő jelölt, amelynek az anyukája és cége úgy támogatja a jobbikot illetve mossa a pénzét tisztára a párton keresztül, hogy fel sem tűnik hogy honnan jön a pénz és miért.(golf club)
Én mindig azt mondom, először azt kell megnézni miből van pénze például Vonáéknak, miből volt tavaly az EU kampányra. A gárda, média eszközre való felhasználása meg egyszerűen szánalmas. Meg kell nézni most mi van a gárdával!

Csendőrség? Ugyan már, helybe kell rázni a rendőrséget, politikától függetleníteni és megoldani a jelenlegi korrupciós árkokat, amelyek az ügyészség, a rendőrség és bármilyfajta jogszolgáltató szervezet és az igazság között mélyül.
Ahogy írtam, 3-4. problémákkal foglalkoznak csak. Amíg Magyarországon alapvető emberi jogokat, mint a tanuláshoz vagy az egészség megőrzéshez való jogot vetik árokba
az szdsz(újabban majd LMP(SZDZS 2.0)), vagy fidesz-mdf-mszp háttérkoalíció, addig a Jobbik cigánybűnözésről, meg csendőrségről, valamint újfajta gazdasági programokról
beszél.
A multikkal megkötött profitszivattyú szerződések azonnali hatályon kivül helyezése is probléma, de másod rendű amelett, hogy Más nemzetek swappolják az országot
a magas és értelmetlen jegybanki alapkamatnak köszönhetően. Ennyi erővel a metrót Svájcba is építhetnénk, amin egyesen a magyar pénzt szállítanánk ki vagonokra rakva
a Basel Rotchild bankok egyikébe.

Nem kell rögtön megérteni, belátni, hogy a csodának kiabált jobbik egy jól megszervezet nemzeti oldal kézbentartására létrehozott "párt" /mozgalom, elég ha szépen lassan csak a viselkedéséből és a kijelölt emberekből indultok a gyanu utjára.
Rendszerváltás kell, nem egy újabb párt ami beáll egy olyan rendeletektől és kiskapúkat teremtő jogszabályoktól hemzsegő alkotmány égisze alatti vezetésbe, hanem a rendszert meg kell változtatni és azt nem lehet úgy, hogy visszük magunkkal tovább az MSZP-s és Fideszes, Szabadkőműves és neoliberális érdekeket képviselő párttagokat, amelyek még egyszer sem voltak felelőségre vonni!!!
folytatom...

Névtelen írta...

*vonva...

Névtelen írta...

Mit gondoltok a Fidesz fog bármit is csinálni úgy, hogy tudja ha bármely MSZP képviselőt elszámoltatja, akkor a saját pártja is megindul mint egy dominó.
JA hogy majd a Jobbik készteti rá, TEHETNÉ de pont a Baló volt felesége fogja aki az EU parlamenti szerepléseiben SEMMI mást nem tudott kihangsúlyozni csak a RENDŐR terrort és a gazdák problémáit? Ezek valóban hangsúlyozandó problémák, de ha a jelenlegi külföldnek KEDVEZŐ nemzet ellenes monetáris helyzet ellen nem emel szót, pont annyit ér, mint egy törött kezű embernek bejódozni a sebét, holott a keze törött el!!!!
Segít az is, de hát a kéz attól még törött!!!!
Parasztvakítás, Gondolkozzatok reggelig lehetne érvelni az átlátszóbbnál átlátszóbb pártbeli intézkedésekről.

Oszd meg és uralkodj, milyen jól működik... miért nem törekszik a Jobbik a nemzeti oldallal való egyesülésre? Hányszor kerestek meg MSZ-s vezetőket(bár azok nagyrésze is
vakoló) vagy egyszerűen próbálták tömöríteni a nemzeti oldalt ahelyett, hogy már az Eu választások óta a jól kivehető helyezkedés és az egyértelmű behódolás látszik az
intézkedéseiken. Sokan azt mondják, hohó ez már pedig kampány stratégia, ÉN AZT MONDOM, ha egy állítólag RADIKÁLIS párt elfelejti miért is radikális vagy kellene annak
lennie, akkor NEM FOGOK RÁ SZAVAZNI, mert már a kampányban is szöszmötől mi lesz majd ha bejut. Félrebeszél és maga vona a Liszaboni szerződés felhozásakor már ki is lép
egy vezetőjével folytatott beszélgetésből?
Kinek az érdeke, hogy legyen egy olyan irányítható nemzetinek kikiáltott mozgalom a kezében, amit bármikor elvihettet rossz felé, vagy csak egyszerűen megtartva hitegeti
a népet vele, és végén még az lesz: volt nemzeti oldal még is félre ment, most már jöhet a buzifelvonulás meg a sok szívárványszínű és levendúla illatú pláza ország!!!

Vajon hány Jobbikos szavazó képes végigolvasni !!!egyáltalán!!! és nem már az elején eldobni és azt mondani, "Áh hazudik, áh megoszt, áh akkor sem tévedhettem..."
a NEM UTÁNAJÁRÁS A DOLGOKNAK CSAK BUTASÁG ÉS A LUSTASÁG LUXUSÁBÓL ERED! Szavazzatok, azzal aztán sokat tesztek a nemzetetekért!!!

Remélem nem sikerült túl finomra! Így is mérsékeltem eleget magam már a jobbikal szemben!

Névtelen írta...

Azt, hogy a JOBBIKBAN zsidók vannak, megrendelésre irják a főkolompos az agyérelmeszesedett Csurka.Még Vona Gábort is haszid zsidónak titulálja. Savanyu a szőlő. Pista bá. nem kellett volna lepaktálni a fidesszel..

Névtelen írta...

Még nem késő!
Fájlalom, hogy a Jobbik programja, ami ugyan letölthető azoknak, akiknek van internet hozzáférésük, pár millió emberhez nem jut el nyomtatott formában. El kellene árasztani az országot több százezer példánnyal, hogy minden faluvégen olvashassa Mari néni, meg Pista bácsi is. A TV csatornákon csak az ország elveszejtőinek (MSZP-Fidesz) a pofáját láttatják, akik egy trágyadombban húsz év alatt összeérlelődött bűnözők halmaza valójában. A Parlament utolsó ülésszakán elárulta rettegését a Jobbiktól, mind a libatolvaj, de a holokamu törvény és a gárda törvény kapcsán való hallgatásukkal a Fidesz is. Egy trágyadombban ül mindkettő mint mondtam, velük szemben szinte felüdülés lenne mindenki számára a Jobbik programjának a böngészése. Állítom, hogy egymillió példány kinyomtatása, és eljuttatása a szavazókhoz, egymillió Jobbikos szavazót jelentene. Minden embernek megtiszteltetés, ha olvashatja a Jobbik nemzetmentő, és a népakarattal azonos célok megvalósítását kitűző, és a jelenlegi parlamenti trágyadombot eltüntető programját. Sokan úgy vannak vele, hogy amivel nem találkoznak, nincs a kezükben, nem látják, az nincs is számukra, és merednek tovább a TV-re, hol csak a trágyadombot láthatják. Én dolgoztam trágyával, és meg lehet szokni a szagát, egyik ilyen, a másik olyan, de mind büdös azért. Ha van, és csak a Jobbiknak van programja, úgy kézzel foghatóvá kell tenni milliók számára. Szerintem egymás kezéből fogják kapkodni, és kézről-kézre adni, és az eddig megtévesztettek végre láthatnák azt az utat, amelyre már húsz éve vágyik minden magyar ember, azt az utat, amelyre a remény és megoldás fényét vetíti ez az egyedülálló tökéletességgel megkomponált program.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló