Az a golyó megjár

Az elmúlt hetekben több hír és elemzés [Magyar Hírlap, Heti Válasz, Kuruc.info] is megjelent a legújabb liberális oktatásügyi ámokfutásról. A beszámolók arról szóltak, hogy az OM tavaly novemberben elfogadta az Óvodai Alapprogram módosítását, amelybe állítólag bekerült egy olyan passzus is, ami szerint az óvodai foglalkozásokon az óvodapedagógusoknak kerülniük kell a nemek megkülönböztetését, azaz a gyerekre kell bízni a döntést, hogy melyik nemhez tartozónak vallja magát. Ezáltal mindenki eldöntheti, hogy hetero-, homo- vagy transzszexuálisként létesít kapcsolatokat.

Gondolom, most az elképedés mellett, sokakban felsejlik az a kívánatos kép, ahol Hiller haver éppen egy pisztollyal néz farkasszemet, mert ezért a húzásért azt hiszem, ez lenne a minimum.

De tényleg ennyire baromállatok lennének ezek? Tényleg ennyire velejéig rohadtak? Mert lehet valaki gátlástalan cionista, lehet valaki hazaáruló, de ez - ha valóban így van - azt hiszem, túlmegy minden határon.

Nem hagyott nyugodni a kérdés, ezért aztán utána néztem a dolognak.

A tények.

A kormány 2009. novemberében valóban elfogadta az 1996-os Óvodai Alapprogram módosítását, mely aztán 255/2009. (XI. 20.) számú kormányrendeletként jelent meg a Magyar Közlöny 164. számában. Végigböngészve a módosítás tartalmát és hozzáolvasva az alaprendeletet, az ominózus szövegrészlet a következőképp hangzik:

A 137/1996. (VIII. 28.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló kormányrendelet idevágó része:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, ennek megfelelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik."
A 255/2009. (XI. 20.) - az Óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló 137/1996. (VIII. 28.) kormányrendelet módosításában pedig ez szerepel:
"Az óvodai nevelés gyermekközpontú, befogadó, ennek meg felelően a gyermeki személyiség kibontakoztatására törekszik, biztosítva minden gyermek számára az egyenlő hozzáférést, tudatosan kerüli a nemi sztereotípiák erősítését, elősegíti a nemek társadalmi egyenlőségével kapcsolatos előítéletek lebontását."
Hogy most ezt ki, hogy értelmezi, az persze jó kérdés. Valóban nincs szó benne szexualitásról, vagy a betöltött nemi szerepek megmásításáról. Azonban az jól látszik, hogy majd rengeteg fog múlni a pedagógusokon, hogy ők milyen módon használják fel ezt a fajta útmutatást.

És az igazi bajok azt hiszem, majd itt kezdődnek. Mert mi biztosíték arra, hogy minden gyerek majd jó kezekbe kerül? És legfőképp mi a biztosíték arra, hogy ezt a módosítást majd nem követi előbb-utóbb egy újabb, ami már jóval egyértelműbb állásfoglalást határoz majd meg?

Azok, akiknek már több tapasztalatuk van e téren, már kongatják a vészharangot, mert ez a fajta szemlélet, amit szaknyelven Gender Mainstreaming neveznek, és aminek most az első adagját itthon is becsempészték a hétköznapokba, tőlünk nyugatra már óriási károkat okoz.

De mi az a Gender Mainstreaming?

A gender egy új ideológia, aminek a követői az ENSZ által rendezett 1995-ös pekingi női világkonferencián léptek a nyilvánosságra. A konferencia záródokumentumában vezették be hivatalosan a „gender mainstreaming" kifejezést; vagyis a „társadalmi nem" fő irányként való érvényesítését. A gender mainstreaming, mint a nők, a melegek, a biszexuálisok és a transzszexuálisok elismeréséért, egyenrangúságáért, valamint a kérdés hirdetéséért folytatott „fő-áramlat" jelenik meg.

Ennek megfelelően a csúcstalálkozó dokumentumából többségében kiiktatták azokat a kifejezéseket, hogy apa, anya, feleség, férj, mert ezek túlhaladott, konzervatív nézeteket sugallnak. A „nem" (sex) fogalmát (amely a természetes kétneműséget fejezi ki) pedig kicserélték a gender fogalomra, amely semmilyen nemhez nem kötődik, és tetszés szerint megváltoztatható.

Követői szerint már a bölcsődékben kell kezdeni a gender-ideológia szerinti nevelést. Nem ajánlja a rózsaszín-kék megkülönböztetést, a lányos és a fiús jellegek hangsúlyozását. Elveti a nő és férfi szerep tudatos tanítását, a különbözőségekből adódó szépséget. Nekik férfias nők és nőies férfiak kellenek, akiknek szexuális orientációja a divattal befolyásolható. Nem tűri a házassági hűséget, szerinte joga van bárkinek bármikor váltani. A válás procedúráját meg akarja szüntetni, más kapcsolatokat a házasság szintjére kíván emelni. Lenézi a vallást, egyszerűen nem vesz tudomást más értékekről, mert a sajátját tekinti mindenek fölöttinek.

A gender ideológia szerint az ember valamiféle semleges lénynek születik, akinek alapvető joga és képessége, hogy maga határozza meg nemét, szexuális kapcsolatainak formáját. Az utódok létrehozatalának pedig, szerintük nem egyetlen útja a hagyományos házasság.

A gender-ideológia így eljut a nemek, sőt a család tagadásáig. Pontosabban: szerintük a nemek közötti egyenlőség elérésének feltétele a férfi és női nem, illetve a házasság és család megszüntetése. E modell érthetőbb, ha ismerjük a marxi felfogást: Marx és Engels is kijelentették, hogy az emberiség-, illetve a nő elnyomásának központi helye a család. A teljes egyenlőség elérése, szerintük is a család megsemmisítése által, és kommunák létrehozásával volna elérhető.

A gender-ideológia képviselői tudatában vannak, hogy az imént idézett megfogalmazások a mai felnőtt generáció nagyobb részében ellenszenvet szülnének. Ezért először a nők és a homoszexuálisok egyenjogúsításáról beszélnek. A homoszexualitásnak, mint önálló nemi valóságnak elfogadtatása a legfontosabb törekvéseik egyike, mert így beigazolódnék, hogy nemcsak két nem létezik, hanem legalább három. A távlati cél azonban ennél is több: a nemek teljes átstrukturálása.

Az ideológia terjedése és terjesztése elképesztő méreteket ölt. 2006. január 11-én az Európai Parlament elfogadta a homofóbiáról szóló határozatot. Ez arra szólít fel, hogy Európa országaiban legyen büntetendő cselekmény, ha valaki félelemmel, idegenkedéssel szól a homoszexualitásról, illetve a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű személyekről, mert ez a rasszizmushoz, az idegengyűlölethez és az antiszemitizmushoz hasonló magatartás. Azon személyek számára pedig, akik nem értenek egyet a nemek átstrukturálásával, meg is alkották a megbélyegző neveket: ők a homofóbok, a homofóbia képviselői, vagy heteroszexisták.

2008. február 13-án az EU útmutatót adott munkatársainak hogy ne használjanak nemekre utaló kifejezést (pl. nem mondják azt, hogy tanárnő vagy tanár, helyette mondják azt, hogy „tanerő", nehogy sértő legyen a kifejezés azokra, akik sem férfinak sem nőnek nem érzik magukat.)

2008. szeptember 3-án az Európai Parlament döntést hozott, hogy a tankönyvekből, számítógépes játékokból, marketingből, plakátokról száműzni kell a sztereotip férfi és női magatartásformák megjelenítését. Tehát ne a nő varrjon, vagy főzzön a képen, hanem a férfi, ne a férfi vezesse a motort, hanem nő. Támogatták továbbá, hogy egyre több formában (iskolai oktatásban, filmekben, írásokban, törvényekben) jelenjék meg a homoszexualitás, mint normális alternatíva.

Több országban pl. az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Spanyolországban valamely kötelező iskolai tárgy (pl. etika) részévé tették a gender mainstreaming elméletet. Spanyolországban a tananyagban az áll, hogy a házasság nem tételezi fel a nemek különbözőségét. Angliában egyes elemi iskolákban megtiltották, hogy használják az apa vagy anya szavakat, mert ez diszkriminatív. Anglia, Bécs és Bajorország egyes óvodáiban is megszüntették a lányos, illetve fiús játékokat, illetve bevezették, hogy a fiúkat lányos, a lányokat fiús játékokra tanítsák, hogy így a nemi identitásukat kiegyensúlyozottá tegyék.

Nagy-Britanniában a gyermekek szexuális nevelését összehangoló brit szervezet (Sex Education Forum) erőteljesen szorgalmazza a 11 éven felüliek számára felállított iskolai szextanácsadó központok további terjesztését. Jelenleg a brit középiskolák harmadában már diszkrét abortusz-tanácsadás is elérhető a diákok számára. A Connexions nevű kormányzati ifjúsági tanácsadói szolgálat pedig olyan segélyvonalakat és szervezeteket reklámoz, ahol a tanácsadók a felnőtt paciensekre is vonatkozó titoktartás mellett dolgoznak, vagyis kiskorúak esetében a szülők tudta nélkül biztosítanak hozzáférést különböző terhességmegszakítási módszerekhez, köztük az abortuszhoz is.

Németországban is előrehaladott a folyamat. Berlin, München, Hamburg városokban pl. tanácsadó füzetet adtak ki középiskolás pedagógusok számára leszbikus és meleg életformák átadásának módjáról: hogy miként lehet ezeket vonzóvá tenni biológia, etika, történelem, társadalmi ismeretet vagy akár nyelvi órákon.

A következő hírt először magam sem akartam elhinni, de több helyütt utánanéztem a dolognak és sehol sem cáfolták, hogy ne így lenne. Szóval, akkor jöjjön a legmegdöbbentőbb.

A Német Családügyi Minisztérium alá rendelt Egészségügyi Felvilágosító Központ kiadott egy brossurát 1-3 és 4-6 éves gyermekek szülei számára 650.000 ingyenes példányban, országos terjesztés céljával.

Az 1-3 éveseknek írott elemzi, milyen jelentős a kisgyermekek számára a simogatás, és felszólítja a szülőket, hogy rendszeresen simogassák, csókolgassák gyermekeik nemi szerveit. Nyúljanak bele a lányok hüvelyébe és simogassák azt, s így irányítsák őket a gyönyörszerzés ilyen formái felé.

A nagyobbaknak íródott könyvecske sok egyéb hasonló ötlet között kijelenti, hogy jó, ha a gyermek már kisgyermekkorban megtanulja az önkielégítést, valamint ha megtanulja azt, hogy a szülők nem csak a heteroszexuális kapcsolatot tartják normálisnak. A témával szinkronban jelentek meg játékos és énekes füzetek is gyermekek számára, amelyek segítséget nyújtanak, hogy a nemi testrészekről énekelhessenek a gyermekek.

Aki először hall a gender témáról, azt mondja: elképzelhetetlen, hogy ennyire alapjaiban meg lehessen támadni az embert, a családot, a társadalmat. Én is így voltam ezzel, de ahogy egyre mélyebbre ástam magam a témában egyre megdöbbentőbb dolgok derültek ki számomra és egyre jobban tudatosult, hogy ez nem csak simán egy idióta ideológia, hanem ez a degenerált valóság, amit, ha nem figyelünk oda, a nagy eurokonform jogharmonizáció keretében, simán becsempésznek a hétköznapjainkba.

Úgyhogy az a golyó, Hillernek simán megjár.

17 kommentek:

Névtelen írta...

Meg az összes ratyinak, aki ezt a baromságot akarja ráerőltetni a társadalmunkra!!! Ez agyrém!!

Névtelen írta...

A feleségem most várja 3. gyermekünk. Ő is fiú lesz. A nagyobb fiúk katolikus iskolába járnak. Ott még "konzervativ" nézetek szerint tanítanak. De egyházi óvoda nincs. Ha ezt a gender agyrémet alkalmazzák felénk is akkor inkább otthon marad a nejem a gyerekkel.

Névtelen írta...

Szó nélkül azonnal golyót az összes beteg állatnak, akik ezt az agyrémet kitalálták és ránk akarják erőltetni.

Névtelen írta...

Nem tudnál, valamilyen forrást mutatni. Hietetlen, és szörnyű!
Nincs rajta a BZgA honlapján?

Névtelen írta...

Dögöljetek meg genderékkel egytt.

Névtelen írta...

Én csak azt nem értem, hogy a zsidók, akik ezt az egész globalista marhaságot kitalálták, hogy egyeztetik ezt össze a saját vallásukkal? Ja? Hogy ez csak a gojokra kötelező?

Gabeebee írta...

10:50
Itt van két könyv a témáról:
http://www.ojc.de/buecher/nemek-egyenloeseg-gender-mainstreaming.html

http://www.piarista.hu/system/files/A_nemek_forradalma.pdf

És közben meglett a link a német "felvilágosító anyagokhoz" is:

1-3 éves korig:
http://www.kheck.info/quelltexte/koerper_liebe_doktorspiele_1-3.pdf

4-6 éves kor
http://www.kheck.info/quelltexte/koerper_liebe_doktorspiele_4-6.pdf

Névtelen írta...

Eszement, nemzetgyilkos liberális bagázs. Az MSZP-t már csak azért is sújtsa örök átok, hogy ezt a szellemi toprongy mételyt, saját túlélése érdekében a hatalom közelébe engedte. Ha OV tartja a szavát, a könyörtelen számonkérést ezekkel a senkiháziakkal kezdi!

Névtelen írta...

Megtörtént eset. Villamoson ül egy kedves arcú öreg néni. Vele szemben egy dáma, és a térdén a személyiség fejlődésében nem korlátozott, 4-5 éves forma kisfia. A kisfiú lóbálja a lábait, és így mindig bele-belerúg az öreg néni térdeibe. Az öreg néni alig tud már összébb húzódni, hogy elkerülje a rúgásokat, míg végül megszólítja az anyukát.
-Ne haragudjon kedveském, de megkérném hogy szóljon a kisfiának, hogy ne rugdalja a térdeimet. Öregek már a csontjaim, és ha valami baj történik a lábammal, még az orvoshoz sem tudok elmenni.
A nő felháborodva.
-Nem fogom a gyerekemet a maga kedvéért a szabadságában korlátozni. Mégis mit képzel, foglalkozzon a saját dolgaival ahogy tud.
Néma megdöbbenés tükröződött a többi utas arcán.
Egy mellettük kapaszkodó bőrfejű, szegecselt bőrdzsekiben, acélbetétes bakancsban, csendesen rágózva is tanúja volt a jelenetnek, és a beszélgetésnek. Lassú mozdulattal kivette a rágót a szájából, és szépen komótosan beledolgozta azt az anyuka hajába, majd hozzáfűzte.
-Engem sem korlátoztak gyerekkoromban.

Névtelen írta...

Buzikat a dunába,
zsidókat meg utána.........

Névtelen írta...

A sorrend: zsidó, cigány, buzi, gyurcsány, bajnai, drazsé,....Tűz!!!

Névtelen írta...

Ne legyünk idegengyűlölők! Csak sittre minden nemzetrontó gazemberrel! Korra, nemre, fajra, vallásra való tekintet nélkül. Megfosztva minden állampolgári jogától. Inkább eltartom a minimális börtönkoszton, de soha többé ne szólhasson bele semmibe! És ne támogathassa senki!
Bandi bá

Névtelen írta...

Hát ez undorító! Hogy gondolja ezt az a sok barom ott a parlamentben meg a nagy K EU-ban? Normálisak? Sok csökött agyú barom!Az összeset a többi szeméttel agyon kéne lőni!! Hova tűntek a normális eszmék és értékek ebben a világban? Sok abberált, perverz, pedofil rohangál így is ebben a rohadt világban. Persze legyenek csak még többen majd eltorzul, elkorcsul az egész világ.Aki ezt kitalálta az mind a mocskos zsidó eszméket vallja, meg nyalja a seggüket! Golyót nekik!!

Névtelen írta...

Mi jöhet még? Az a legnagyobb baj, hogy még mindig felháborodunk mindenen és nem értjük, hogy mi is tartozik már az EMBER fogalomkörébe. A törvényalkotókat , a Bildenberger csoport tagjait a legkevésbé sem érdeklik a felháborodásaink, döbbeneteink , szép lassan hozzászoktattak ehhez és most úgy gondolják, hogy mindent le tudnak nyomni a torkunkon.Nincs más , egy dolog : félni nem szabad és csak továbbra is csendben és nyugodtan nevelni hagyományos értékrend szerint a felnövekvő nemzedéket!

Odin84 írta...

Hihetetlen,beteges,borzalmas,szörnyű....

Akkor ezekszerint Homofób heteroszexista vagyok mert ahogy olvastam ezt ökölbeszorúlt a kezem és arra gondoltam hogy az ilyen beteg felfogás összes követője nem érdemel életet ezen a bolygón.
Felháborított nagyon ez a cikk.A kisfiamat nemsokára oviba adjuk de azthiszem elöször beszélgetek az ovonővel(tanerővel)hogy mégis mi a véleménye a témáról.
Aki ezt az egészet kitalálta az egy népírtó rohadék.Aki a jövő generációjából buzit akar csinálni az ne beszéljen olyanokat hogy a nacionalizmus milyen szörnyű.Ez ezerszer rosszabb mindennél....

Abszolút felháborodva....
Odin

Névtelen írta...

Amik itt össze vissza vannak írva, ez megdöbbentő. A gender a férfi és a nő egyenlő esélyeit jelenti a társadalomban, vagyis azt, hogy a nő is ugyanolyan társadalmi szerepet tölthet be, mint a férfi-Nics üvegplafon alattiság, mert lehet iró országgyülési képviselő, miniszter, és minden közéleti személy, amiből kitúrták. Nem véletlenül vannak hátulról a második helyen egész Európában a közéleti szereplésekben.Parlamentben 6-8 százalék, férfi többszörösen annyi. Most legalább kiderül, miért is söpörték le a női kvotát a parlament asztaláról. Az oka az, hogy nem hajlandók egyesek tudomásul venni, hogy a nők a férfivel egyenlő esélyeket igényelnek.aminek megtagadása sulyos diszkrimináció a nők számára, mivel ezzel kiskorúsították őket, és a férfiarcu hatalom kívánja eldönteni, hogy a nőknek mit szabad és mit nem. Hogy ne szólhasson bele a saját, és hazája sorsába, és örökös függésben éljen.Az ovodában azzal játszik minden gyerek, amihez kedve van. A gyermekek és a felnöttek döntési jogát nem a több száz éves sztereotipiák szabják meg, hanem a társadalom fejlődése.A férfi is megfőzheti a vacsorát, porszívozhat és beindithatja a mosógápet, ezért ugyanezekkel játékként játszhat is az ovodában, vagy a lány épitőkockákkal, autóval, vagy puskával.. Felháboritó, hogy amikor az Europai unió nemzetközi sjánlásokkal igyekszik a nők esélyegyenlőségét és a társadalmi munkamegosztást elősegiteni, fontos politikai személyek diszkriminálva a női nemet azon fáradoznak,kiforgatva a gender szó minden betüjét, hogy az ovodákban a lányokból házi cselédet, a férfiakból családi erőszak kapcsán a tányérokat felhoz vagdosó és nőverő alárendelteket akarjanak faragni, visszvíve őket az őskor kezdetére.

Névtelen írta...

A legrosszabb az egészben, hogy olyan mézes-mázosan adagolja ezt az egészet, hogy aki nem gondolkozik el az olvasottakon könnyen beveszi..

Ez az egész kezd Aldous Huxley Szép Új világ című regényére emlékeztetni

itt egy kis csemege:
http://www.nfu.hu/gender_mainstreaming

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló