Radikális változás

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a Jobbik 2010-es országgyűlési választási programját ajánlhatom a figyelmébe.

Itt bárki feketén-fehéren elolvashatja, mit is akar a Jobbik: a politikusbűnözés kíméletlen felszámolását, tisztességes munkahelyeket teremtő gazdaságpolitikát, a hazai termelőket és vállalkozókat segítő aktív és beavatkozó államot, családi gazdaságokra épülő mezőgazdaságot, a megújuló rendőrségen és az újonnan felállítandó csendőrségen alapuló erős közbiztonságot, a nemzeti értékeket és érdekeket közvetítő oktatás-, kultúr- és médiapolitikát, felelős és kiszámítható állami egészségügyet és nyugdíjrendszert, hatvanöt év után újra és végre valódi nemzetpolitikát, az itthoni boldogulást és gyarapodást elősegítő ifjúságpolitikát.

Egyszóval nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzését.

Még rövidebben: szebb jövőt!




Vona Gábor

[A fotóra kattintva a teljes program letölthető.]




A kampánynyitón elhangzott beszédek:



A folytatás ITT.


A folytatás ITT, és ITT.





A folytatás ITT, ITT és ITT.

2 kommentek:

János írta...

Habár én mérsékeltnek tartom magam, de a Jobbikra fogok szavazni, mert talán az egyetlen párt, aki komolyan gondolja és látszik a tenni akarás.
Hiába beszélnek a fasizmus veszélyről, tök alaptalan.
Ha annyira fasiszták lennének Vona Gábor sem fogott volna kezet az egyszerű cigány emberrel.
Cigány bűnözés meg van kár tagadni.
Ha nem akarják, hogy legyen, akkor meg tegyenek ellene a cigányság képviselői.
Ha nincs gond nincs harag sem.

Névtelen írta...

A narancsosok benne vannak ugyanúgy az ország kirablásában,(lightosabban mint az emeszpé)ezért nem vettek elő senkit mikor kormányoztak.A Jobbik megtenné szerintem.Én rájuk adom a voksom hogy legyen végre magyar is az országgyűlésben...ne csak magyarul beszélő.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló