A betiltott adás

Ne mutogassatok nekem, mert nem érdekel, mert ezt szeretném elmondani! – mondta a stábnak Pörzse Sándor az Echo TV Kibeszélő című műsorában, még 2009. július 6-án.

Az adást mindenhonnan letiltották, és az Echo TV archívumából is törölték.


3 kommentek:

Névtelen írta...

Nagyon sajnálom Pörzse Sándor távozását, nem kellett volna neki felkapni a vizet és "hiúsági" kérdést csinálni mert nem engednek meg valami bátrat, őszintét Stefkáék. Azokra a nézőkre kellett volna gondolni akik repesve várták minden szavát és a vasárnapi "pörzsölőt"!!!!!!!!
Széles G. már régóta nyomul, hogy amit az Antallnál nem tudott elérni majd az Orbánnál sikerülni fog ha jó fiú lesz. Érdekes ahogy apránként mint a farkas a kecskegidákhoz - egyenként - fehérre mázolva - dugja a mancsait a hatalom közelébe. A majdani! hatalom közelébe. Naná, hogy többféle úrnak kell megfelelnie. De nem azért dobott ki néhány milliárdot, hogy a Pörzse Sándor kirúgja alóla a miniszteri széket. A rendőrséget már most védik mert azok fogják őket is védeni ha kell! A privát vagyonszerzés feszegetését jobb elhallgatni mindjárt az elején nem pedig a tv nyilvánossága elé vinni - még kiderülne honnan vannak a milliárdok - ezermilliók!!!
Ha Pörzse Sándor maradt volna legalább egyrészét megtudhattuk volna - így meg elhallgatják amennyire csak tudják. Legjobb példa a Csintalan aki már jól benne van az uj bulijában - a szalagról az sms-eket is letudta tiltatni - úgy ám! a régi uj fiúnak van már szava - csak tudnám a FIDESZ miért vette be a soraiba!Azóta nem is nézem a HIRTv-ét...és fenntartással fogadom az ECHO őszinteségét....Pörzse távozása óta....

Névtelen írta...

Köszi, hogy Ti is terjesztitek!
http://napi-politika.blogspot.com/2010/01/porzse-sandor-kibeszelo-betiltott-adas.html

Szebb jövőt!
Vanilia

fakju írta...

Le kell loni mindet!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló