Fényképezkednek, avagy te kit választanál?

Idétlen mosoly, pózolás, elmélyült tekintetek. A sminkesek sürgölődnek, a vakuk villognak. Kampány van. Az elvtársak fényképezkednek.

A sajtóhoz eljuttatott információk szerint tegnap elkezdődött az emeszpé képviselőjelöltjeinek fotózása melyet először, a január 15-én induló jelölti kampányhoz használnak majd fel. A hírek szerint a Párt azért indítja ilyen korán az egyéni jelöltek kampányát, hogy a választók már a kopogtatócédula gyűjtésének idejére megismerjék a szocialista politikusokat.

Mintha nem ismernénk őket. Mintha nem tudnánk a saját körzetünkben azon képviselők nevét, akiknek az asszisztálásával az elmúlt években teljesen leamortizálták ezt az országot. Innen üzenném, hogy tudjuk. Ismerjük őket és látjuk mindazt a rombolást, amit elkövettek ellenünk.

Vajon miből gondolják az emeszpé kampánygurui, hogy ezt a dumát bárki is beveszi? Hogy bárki is egyik percről a másikra elfelejtette a hazugságokat? Elfelejtette Elqró hatalomban tartását, az összes lekarcoló csomagot, és azt a rengeteg szemétséget, amit az "ismeretlen" elvtársaknak köszönhetünk, és aminek majd még évekig nyögjük levét?

A pofátlanság és az emberek hülyének nézése, úgy látszik az elvtársaknál határtalan.

Persze lehet azt mondani, pontosabban mondják is, hogy nagyon sok helyen új arcokat indítanak. Lehet, de mit számít ez? Azok, akik ma is tagjai a Pártnak, akik az elmúlt időszakban nem érezték úgy, hogy ki kell lépniük onnan, mert az egész dolog vállalhatatlan, azok nem lehetnek új arcok. Azok nem lehetnek mások, azok ugyanúgy egyet jelentenek a mocsokkal, a gátlástalansággal és hiteltelenséggel, mint azok, akik eddig a szegfű alatt a parlamentben üldögéltek.

Mondjuk, azért a plakátkampány egy valamire majd jó lesz. Legfőképp arra, hogy kiderüljön, hogy egyénekre bontva az elvtársak mit tudnak, és mit akarnak felvállalni az elmúlt nyolc évből. Ugyanis a fotózással nem ér véget a felkészülés, még egy fontos kérdésről is dönteniük kell.

Az elképzelések szerint a jelöltek nem egyedül szerepelnek majd a hirdetéseken, hanem valamelyik szoci „nagyágyúval” közösen. Egészen pontosan hat köztörvényes közül választhatják ki, hogy a róluk készült plakátokon ki szerepeljen mellettük. A lehetőségek a következők: Bajnai Gordon, Lendvai Ildikó, Mesterházy Attila, Kovács László, Szili Katalin és Gyurcsány Ferenc.

Mit mondhatnánk? Ez igen.

Ebből aztán tényleg érdemes választani. Illusztris lista. Mindent elárul a Pártról, meg a törekvéseikről. Nem is kell kommentálni, a nevek önmagukért beszélnek. Mindenesetre kíváncsi leszek majd az eredményre, hogy a 176 jelölt választása, hogy oszlik meg.

Vajon ki meri majd bevállalni Elqrót, vagy a cionkriplit?

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló