A pöcegödör

A hírek mostani állása szerint valószínűleg ismét bővül a magyarországi a médiakínálat. Új tévécsatorna születik. Új néven, egy régi hang, hogy a mocsok és az igénytelenség ezentúl ne csak egy-egy műsorsávban, hanem egész nap ömölhessen.

A Párt-kelte tovább él. Gyárfás Tamás saját tévét alapít.

Az előkészületek egész előrehaladott állapotban vannak, hisz már be is adták az új csatorna regisztrációs kérelmét az Országos Rádió és Televízió Testülethez. Az ORTT meg is erősítette a hírt és közölte, hogy a médiahatóságnak elvileg harminc napon belül be kell jegyeznie az új csatornát.

Szóval alakulgat a tévé, alakulgat a stáb.

Az új csatorna programigazgatója az a Székely Ferenc lenne, aki a Horn-kormány idején ügyvezetőként állt a köztévé élén, majd az ATV programigazgatójaként rombolta a közmorált. Akinek mindemellett közismert az elkötelezettsége Kovács László és az idősebb szocialista vezetők iránt. Így valószínűleg nem lesz kommunikációs problémája a többiekkel, hisz a tervek szerint ott lesz az új csapatban több régi napkeltés arc, így Lakat T. Károly, Pallagi Ferenc, Aczél Endre és Verebes István is.

Ha még valakinek nem forogna eléggé a gyomra e nevek hallatán, akkor nekik megemlíteném, hogy fel fog még tűnni a képernyőn Juszt László, Friderikusz Sándor és a telaviv 2-ből nemrég kiebrudalt Bárdos András is.

Szépen összeállt a nagy médiageci csapat. Most itt együtt vannak azok, akik a pártsemleges függetlenség álarca mögé bújva évek óta folyamatosan gyalázták mindent, ami nem az elvtársak kedve szerinti volt. Akik egyre nagyobb önteltségükben elhitték, hogy az észt csak is kizárólag ők oszthatják, és közben nem vették észre, hogy a világ réges rég elrohant mellettük.

A médiasztárok, akik a látszat teljes mellőzésével az '50-es éveket idézően számoltak be és adtak hírt az országban történt eseményekről. Akik évek óta úgy reklámozták magukat, mint az egyetlen szakszerűen kormányt bíráló média, ami abban merült ki, hogy megkérdezték Gyurcsánytól, hogy az őszödi beszédben a "böszme" szót nem volt-e túl erős használni.

Valljuk meg, ütős kis csapat.

Gyárfásnak sikerült összehozni a honi média legnagyobb pöcegödrét.

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló