A rendőrállam a régi




Beszámoló hamarosan.

7 kommentek:

Névtelen írta...

És most kiabáljunk "buzi rendőr velünk van"...
Mocskos pribék, nemzet árulók !
Le kell váltani és világgá zavarni mind !
Az ujj rendőrséget és csendőrséget a "GÁRDÁRA"
kell felépíteni !
A HAZÁÉRT A CSALÁDÉRT !
CSAK MI GYŐZHETÜNK !
KITARTÁS !

Névtelen írta...

Üdv!

Kis Klementemben a videó készítőjének gratulálnék!

Nem szokásom senkinek írogatni, de mind a képanyag, mind a zeneválasztás zseniális!

További jó munkát!

Névtelen írta...

Nem a Rendőröket kellene bántani! A vezetőikkel van itt a hatalmas gond. Gondolom a rendőrök se jókedvből álltak a buziknál..csak muszáj volt.

Névtelen írta...

"Nem a Rendőröket kellene bántani!"
Szerintem ebben nincs igazad. Az "én csak munkámat végzem" duma nagyon álságos. Ennyiből akik 56-ban a tömegbe lőttek szintén csak a munkájukat végezték volna? Nem hiszem és szerintem te sem.

Névtelen írta...

Csak parancsot teljesít, amit az ostoba zsidó parancsnoka kiad neki ..... és ha megtagadja akkor őt csukják le!

Zeki írta...

Kedves rendőrt/magadat védő névtelen!

Valóban. Nem minden kivezényelt rendőr viselkedik bunkón, a hatalmával visszaélve. Valószínűleg te is ezek közé tartozhatsz. De azért valljuk meg, a többségnek nem kellenek ostoba parancsok, ők önmaguktól is primitív állatok.

Részt vettem 2006 óta szinte az összes tüntetésen, de talán, ha egyszer találkoztam olyannal, aki normálisan viselkedett.

Egyébként meg, ha jól tudom a törvénysértő parancs megtagadása létező jogi helyzet. Persze, hogy az honnan kezdődik és legfőképp, hogy azt ki dönti el, már más kérdést. Abban természetesen nincs vita közöttünk, hogy a fejétől bűzlik a hal.

Névtelen írta...

Annyit megjegyeznék, hogy '56-ban nem magyarok lőttek bele a tömegbe. A magyar katonák nem voltak hajlandóak rálőni honfitársukra... Őket ki is végezték. Amúgy van is egy történet erről, hogy a felettesük úgy akarta meggyőzni a katonákat, hogy mindegyik szeme láttára főbe lőtte az egyik katonát... És még akkor is megtagadták a parancsot. Akkor még létezett olyan, hogy becsület. Amúgy a mai rendőrökkel kapcsolatban teljesen igazatok van; nem kell nekik parancs ahhoz, hogy a tüntetőkön vezessék le feszültségüket, frusztrációjukat... Az ember sajnos ilyen. Elég komor tény, de ez van.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló