Az ősz elkezdődött

Szombatra Budapest belvárosa ismét háborús övezetté változott. Az előkészületek már pénteken megkezdődtek. A lezárni tervezett utcákban felszólították a lakosságot, hogy autóikat vigyék el az érintett területről. Aki nem tett eleget a felhívásnak, annak elszállítatták az autóját. Szám szerint 325 gépkocsit.

Ezzel párhuzamosan pedig megkezdődött a kordonépítés. Mindenhol. A lezárni kívánt terület 52 utcát érintett, az Andrássy úttal párhuzamosan, Hősök terétől szinte a Dunáig. A kordonon belülre csak egyenként és lakcímkártyával engedték be az embereket. Nem járt a villamos, nem jártak a buszok. Mind az autós, mind a gyalogos forgalom teljesen megbénult.

Az egész országból a fővárosba vezényelték szinte az összes hadra fogható rendőrt, az utcákon 3200 rohamrendőr teljesített szolgálatot. Kint voltak a vízágyuk, a könnygázvetők, a kamerás autók, a civil ruhás spiclik.

Nem. Nem tört ki semmilyen háború.

Nem. Nem történt súlyos terrorcselekmény.

Nem. Nem dőlt össze a világ.

Nem. Egyszerűen csak néhány buzeráns úgy gondolta, hogy ők már annyira büszkék a deviánságukra, hogy ezt mindenképpen meg kell, hogy mutassák másoknak. Ebben természetesen igazán jó partnerre találtak a mai magyar kormányt irányító liberált és cionista elitben, akik átgázolva mindenen, biztosították számukra a kereteket és azt a több mint 100 millió forint közpénzt, amibe ez az egész az adófizetőknek került.

Hogy tényleg ne legyenek kétségeink afelől, hogy kik állnak a háttérben meg is mutatták magukat. Hosszú idő után újra exponálta magát Elqró, aki büszkén sétálgatott a homárok között, de feltűntek más antimagyar főköcsögök is, mint Eörsi Mátyás, Bauer Tamás és Léderer András. Mindezek ellenére, a buzik a legbátrabb becslések szerint sem voltak többen ezer főnél.

Ha ez más országban történik, azt hiszem, mindannyian jót mosolygunk az egészen, és közben kérdően nézünk egymásra. Tényleg van olyan ország, ahol ezer aljadék vonaglásért háborús övezetet csinálnak egy városból, ahelyett, hogy simán betiltanák az egészet?

Tényleg van olyan ország, ahol kormányzati segítséggel rá akarnak erőszakolni a többségre egy aberrált csoportot? Tényleg van olyan ország, ahol nincs pénz semmire, ahol folyamatos megszorítások vannak mégis, ennek ellenére százmilliós tételben költenek el közpénzt egy deviáns kultúra propagálására?

Miután jogosan ki kurvaanyáztuk magunkat, akár le is vonhatjuk a tanulságokat.

Beérett az elmúlt évek harca, idén már csak így merték megrendezni a vonaglást. A legfontosabbat elértük. Ketrecben vonulgattak, senki nem látta őket, senkinek nem tudták megmutatni magukat, senkihez nem jutott el a mocsadék üzenetük.

Azt gondolom, a mi szempontunkból is rendben volt minden. Pont olyan méretű volt az ellenállás, amilyet az esemény megkövetelt. Felesleges lett volna komolyabb utcai harcokba bocsátkozni, felesleges lett volna belemenni a rendőrök provokációjába akkor, amikor a célt, a felvonulás ellehetetlenítését már elértük.

Kezdésnek jó volt. Csak így tovább.

Az ősz elkezdődött.

Az eseményről készült fotóklip itt, a video pedig itt tekinthető meg. (katt a linkre)

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló