Ismét szükség lesz a puskaporra

Újra erőt kell mutatnunk, mert egyre pofátlanabbak a magyarellenes sötét erők.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a világ megszállt részein végigvonagló úgynevezett "melegfelvonulásokat" egy nemzetközi hálózat szervezi, a globális oligarchia pedig idén már leplezetlenül ott van a szervezők között. A cionista bankközponttá süllyesztett, degenerálódott Nagy-Britannia és a kábítószerködbe burkolózott Hollandia nagykövetségeinek támogatásával rendezik meg az idei egy hetes buziparádét, amelynek biztosítására egész Nyugat-Európából készülődnek a liberális jogvédők és buzitestőrök.

A hazai helytartók immáron nem is burkoltan szolgálják ki őket, a rendőrség, amely sem a Magyar Gárdának, sem a Hess-emlékmenetre, sem a hatvannégy vármegyéseknek nem engedélyezett semmiféle vonulást az Andrássy úton, most nem csak azt, de még a környező utcákat is lezárja a buziparádé kedvéért. A közlekedés akadályoztatása, mely indokra a nemzetiekkel szemben mindig törvénytelenül hivatkozik az ÁVH, most nem számít.

Azt is világosan látnunk kell, hogy ez az esemény nem a buzikról szól, ők azt csinálhatnak a négy fal között, amit akarnak, az ítélkezés nem a mi dolgunk. Ez a globális hatalom által erőltetett, agresszív deviáns rendezvény azonban a nemzet létére tör. Nem véletlen, hogy az idei egy hetes rendezvénysorozatba zsidó-, cigány- és antifasiszta liberális “jogvédők” is bekapcsolódnak. Ez nyílt provokáció, melyet, ha némán tűrünk, újabb, durvább megalázások következnek, míg meg nem tör a nemzet gerince.

Tavaly dicsőségesen helyt állt a magyar ellenállás, nem véletlen, hogy október 23-án Roberto Fiore az olasz nemzetiek emblematikus alakja beszédében dicsérte meg emiatt az egész Európa számára példamutatónak nevezett magyar ellenállást. Tavaly még Budaházy Gyurival közösen írtuk a mozgósító felhívást, ezt idén - Gyuri bebörtönzése miatt - egyedül kell megtennem, de az ő messzemenő egyetértésével.

Ismét elő kell vennünk a harcosabb énünket, és csattanós választ kell adnunk a nemzetellenes provokációra. Az egy hetes parádé szombati napján rendkívül nehéz lesz az idegenek közelébe jutni, hiszen dobótávolságon kívül lesznek, s egy hadsereg fogja őket védeni. De azért ott kell lennünk szeptember 5-én Budapesten! Tavalyhoz hasonlóan ez ügyben egyeztettünk a nemzeti ellenállás mozgalmi és politikai szárnyával is, ahogy a szurkolókkal is.

A deviáns fesztivál szervezői nem titkoltan az idei londoni felvonulásukhoz hasonlóan arról álmodoznak, hogy a “meleg büszkeség napja” előbb-utóbb hazánkban is gyakorlatilag állami ünnepséggé minősül. Mi azonban ragaszkodunk a tradicionális történelmi eseményekhez, ezért nem nézzük ölbe tett kézzel a globális sötét erők törekvését. Ne hagyjuk, hogy erőszakos, provokatív tüntetésből - mint Londonban - ellenállás híján karneváli hangulatú állami ünnepséggé váljon ez a társadalomromboló esemény.

Szeptember 5-én pedig találkozzunk Budapesten az Andrássy út és az Erzsébet tér környékén, ahová érkeznek a Felvonulási térről a magyarellenes provokálók.


Szabadság! Halál az izraeli vízágyúkra!


Toroczkai László


Kapcsolódó írásunk: Homárparádé (katt a linkre)

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló