Jó lesz, ha figyelünk


Tegnap ismét tömegek vonultak Budapest utcáin azon a civilnek mondott, valójában a balliberáltak által szervezett tüntetésen, ahol névleg a netadó, ténylegesen a kormány és a jelenlegi politikai állapotok ellen tüntettek. A híradások képeit nézve, jól láthatóan sokan voltak, nagyon sokan. De legfőképp jóval többen annál, mint amire talán bárki is számított akár a vörös, akár a narancsos politikai oldalon.

Nem kétséges, az amerikai titkosszolgálat érti a dolgát.

Ahogy a történésekből látszik, minden megy a maga előre eltervezett útján. És ha nem figyelünk oda, ha elhisszük a civilnek mondott Soros-féle Open Society Foundations által finanszírozott és irányított szervezetek álságos üzeneteit, akkor a globalistáknak itt Magyarországon is sikerülhet mindaz, ami már néhány hete Ukrajnában megtörtént.

Nem kell szimpatizálnunk fideszesekkel, nem kell egyetértenünk a narancsos kormányzati döntésekkel, de azt látnunk kell, látnunk kéne, hogy ami most van kibontakozóban az hosszabb távon nem a kormányzat, nem a regnáló hatalom, hanem ellenünk, magyarok ellen irányul. Azt hiszem, azon kár lenne vitatkozni, hogy OV - legyen bármi is róla a véleményünk – megpróbált valamilyen szinten lazítani az ország globalista a függőségén. Nagyrészt persze csak szájkarate formájában, mint tettekben, de jól látszik, hogy már ez is több volt annál, mint amit az Egyesült Államok és a liberális világ még valamilyen szinten tolerált volna.

A Nyugatnak nem érdeke, hogy lazuljon a lánc, nem érdeke, hogy Magyarország esetleg mintát mutatva másoknak, gyengítse az európai atlantista befolyást. Mert azért azt ne feledjük egy pillanatra sem, hogy manapság kimondva, kimondatlanul, de a világ újrafelosztása zajlik, melyben Közép-Európa, benne Magyarországgal úgy, ahogy mindig is, nagyon fontos szerepet játszik.

Azt pedig végképp ne feledjük, hogyha a jelenlegi kormányzatnak valamilyen puccs következtében mennie kéne, akkor kik jönnének helyettük. Gyurcsány, Bajnai és az összes liberált senkiházi, akik minden további nélkül, gátlástalanul eladnák és elárulnák ezt az országot úgy ahogy azt tették mindannyiszor, ahányszor a hatalom közelébe kerültek.

Úgyhogy jó lesz, ha figyelünk. Jó lesz, ha kicsit a dolgok mögé is nézünk. A netadó egy nagyon elhibázott ötlet, ami ellen fel kell lépni, de közben azért ne dőljünk be a balliberális hangoknak, ne higgyünk el mindent, amit az ilyen-olyan civilnek mondott szervezetektől hallunk. És ne csatlakozzunk olyan tüntetésekhez, amikről nem tudjuk pontosan, hogy milyen érdekeket is szolgálnak.


8 kommentek:

Szenyor írta...

Ki az aki irányit, hogy mit tegyünk? Bendeguz

Névtelen írta...

nagyon helyes... osztottam a face-en
Hu Jeno

Névtelen írta...

Kievben is lehetett látni, a "forradalmárok" között az egyik volt republikánus veterán jenki elnök jelöltet, ahogy gyönyörködik az ukrán felkelőkben . Vajon most Bajnai a "pártvezér" merre sétál?

Névtelen írta...

Az igy igaz! Akinek van füle hallja.

Névtelen írta...

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79508

SzentEltvíz írta...

A szabad világ mit nem tolerált?
nem az volt a baj orbánnal hogy unorthodox gazdaságpolitikát csinált ami súlyos bajba sodorta az országot, hanem az amikor szembefordult a stratégiai szövetségeseinkkel és Putyinhoz kezdett közeledni, azon országhoz amely negyven évig itt állomásozott és ránk erőltette a diktatúráját.
Orbán stratégiai veszélyt jelent Európára. Az USA ugyan gazdasági versenyben áll Európával de a bajtársi katonai szövetégen (NATO) belül a nagyhatalmak mindig egyeztetik a külpolitikájukat, ebben nem szabad különutas politikát folytatni.
Európa nem annyira politikai, gazdasági, inkább értékelvű szövetség. Ezeket ez értékeket mint kulturális közösség teremtették meg. Nem muszáj belépni az Unióba, de ha valaki belép egy elit klubba, elfogadja a szabályokat, akkor nem illik a klub szellemével ellentétesen viselkedni.

göre gábor írta...

annál kárhozatosabb elbizakodottság és vakság nincs, mint másoknak tanácsolni, vagy másokat vezetni akarni ahoz kívánható talentum nélkül, s , hogy azok, kik ezen hiányokat nem érezvén, magokat kolomposokká, vezérekké tétetik, több kárt okoznak, mint hasznot, és sok fáradozásukért, ha mégoly tiszta szándékból folynak is, dicséret, s hála helyett gúnyt, s gyűlölséget aratnak — sőt némelykor áldás helyett felebarátaikat könnyekbe borítják!”Hitel: 20. Oldal

Zé írta...

Nem az a kérdés, hogy a tüntetők (jobban mondva a szervezőik) ürgebőrbe varrt imperialista ámerikai ügynökök voltak-é, akik meg akarják dönteni a mi Kedves Vezetőnk hatalmát, hanem az, hogy hol a jó büdös francban van ilyenkor a Jobbik nevű - önmeghatározása szerint nemzeti - alakulat, és a vezetői.

Két hete arról szól a közélet, hogy az amerikaiak kitiltottak féltucat magyart, köztük az adóhatóság, és a Fidesz Századvégének vezetőit korrupció miatt, mert "védelmi pénzt" kívántak beszedni amerikai cégektől. - A jobbik lapít.
Majd az internetadó... és a jobbik lapít, illetve mikor előmászik valahonnan a "vezére", ingyenes internetről kezd halandzsázni, meg aláírásgyűjtésről, aztán eltűnik megint, oszt' jónapot. Ennyi.
Tisztán látszik, hogy falaznak Orbánnak, illetve a saját baromságaik miatt önmagukat szúrták tökön. Mivel az egész ideológiájuk az 50-es évek rákosista, nyugatellenes baromságaira épül, így nem tudtak lépni a korrupciós kitiltásokra, mert azt a "nagysátán" hozta nyilvánosságra, így ha ők is a kivizsgálást követelik, a legidiótább híveik megorroltak volna rájuk ez ellenséggel való paktálás miatt. Az internetadó-ellenes tüntetéskor meg hamarabb ébredtek a "ballibek" (már ha azok) és elvitték a show-t. Így megint csak a lapítás maradt a "második erőnek", mert nem akartak beállni a sor végére.

Úgy látom, belehízott a seggük a parlamenti fotelbe és már ők sem gondolják, hogy valaha az életben kormányzó párt lehetnek. Csak hülyítik vele a jobb sorsra érdemes nemzeti tábort, de egyáltalán nem hisznek benne. A cigány téma garantáltan hoz nekik 10-15 százalékot, amíg csak ők képviselik, és ezzel a bejutásuk és a fizetésük biztosítva van. Az egész egy nevetséges jobboldali gőzleeresztő szelep, mint ahogyan Torgyán és Csurka is volt. Heccelik a népet, aztán a "csúcson" elsunnyognak, nehogy történjen valami.

"Jó lesz, ha figyelünk"... egyetértek.
De a világméretű cionista-ámerika-ballib összeesküvés vizslatása közben a "radikális" tábornak nem ártana néha a saját lába elé - vagy tükörbe nézni - mielőtt a "nagysátán" ügynökei helyett a saját pártjuk saját pecsenyéjüket sütögető emberkéi basszák át őket.

u.i.: Köszönöm hogy a néhány héttel ezelőtti hozzászólásommal behatóbban is foglalkoztatok. Megtisztelő.
Üdv. Zé

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló