A BBC is pofátlanul hazudott


Augusztus, 42 celsius.
A telepen elzárták a közkutat.
A legközelebbi húsz perc járásra.
Ėpp csak csordogál belőle a víz.
Annuskát nem hagyhatja egyedül,
A nyolcéves kisfiát küldi.
Egy óra míg a fiú a csapnál,
a tűző napon megtölti a tízliteres vödröt
és felcipeli a völgyből.
Leszédül a konyhaszékre.
Anya ne küldjél vissza, könyörög,
De vissza kell küldeni mert az apja
Napszámban, a kicsiket nem hagyhatja itt.
Csak vissza kell küldeni a gyereket,
Egy óra így is, míg a második vödörrel felér.
Főzni kell, inni kell, mosogatni is kellene,
Az ötüknek legalább négy forduló
És a gyerek második fordulóra már
Nem bír egész veder vizet hozni.
A testület döntött, mondják az emberek a kútnál,
Elzárták a vizet, itt is alig folyik,
Azt' elmentek nyaralni,
Mi kell az élethez? levegő, víz, mondja
Pali bácsi. A levegőt is elveszik?
Gondolja a fiú, nyomják neki a vizet,
Egyedül nem bírja, darazsak dongnak
A gyenge vízsugár körül fáj a fény.


[Bódis Kriszta „dokumentumfilmes” és cigányajnározási élősködő verse]



Aki netán nem ismerné a sztorit: az ózdi önkormányzati testület nemrégiben egyhangú döntést hozott arról, hogy csökkenteni kell a közkutak számát és kapacitását, mert rengeteg víz pazarlódik el, és sokba kerül. Nem is volt vita, mert logikus. Ennek nyomán most néhány nyomóskutat lezártak, néhányat beszűkítettek. Óriási bolhacirkusz lett belőle, amelynek azonban mára vége, mert Pintér belügyminiszter utasítására az ózdi polgármester felülírta a helyi önkormányzati testületi döntést, és visszaállítják a közkutak korábbi állapotát. Ez már önmagában is elképesztő, mert telibe köpi szemen az elemi jogszerűséget és az önkormányzatiság lényegét.

A cirkusz abból lett, hogy a „baloldali” média sakálvokálja, illetve annak nyomán a nemzetközi sajtó valami egészen elképesztő óbégatásba, vernyákolásba, toporzékolásba és ajvékolásba kezdett a szegínromák víztől megfosztásáról rasszizmusról, embertelenségről és a többi szokásos dologról.

Nem a cigányok óbégattak.

Ez fontos: tehát nem a cigányok vernyákoltak. Igazából ők maguk is csak lassan és nehezen fogták fel, hogy mi ez a hajcihő, ami körülöttük, de nélkülük kialakult.

Az ajvékoló a cukor „baloldal” volt, mégpedig kizárólagos jelleggel az ő kezdeményezésük és az ő műveletük volt. Ők találták ki, hogy a szegény cigányok szomjaznak, sorban kell állniuk, satöbbi.

Egészen döbbenetes hazugságlavina indult el. Hogy mekkora pofátlan hazugságokból, azt mi itt a helyszínen érzékelhettük legjobban.

Kezdődött a hamis hírekkel. Valamilyen titokzatos karmester pálcamozdulatára a legkülönbözőbb orgánumokban egyszerre az jelent meg, hogy Ózdon megfosztották a cigányokat a víztől. Pedig francot. De ez jelent meg. Márpedig tudjuk, hogy az idióták számára a média felülírja a valóságot, és nem az van, ami van, hanem az van, ami a tévében van.

Aztán máris megjelent és akcióba lépett a városban Nyakó István (MSZP), akiben a híradásokkal szemben nem az a pláne, hogy parlamenti képviselő, hanem az, hogy a Maszop 2014-es parlamenti képviselőjelöltje a körzetben. Tehát kampányol. Nem jogot véd vagy egyéb ilyesmi, hanem kampányol.

Ugyancsak megjelent Varjú László ugyancsak MSZP képviselő, aki már a Gyurcsány-párt embere, és szintén gusztustalan cigányajnározásba fogott. Nyilván úgyszintén kampányolni.

Ebből máris világossá vált, hogy a szocik különféle ágazatai az ózdi körzetet megnyerhetőnek ítélték meg, mert Riz Gábor, a Fidesz 2014-es jelöltje népszerűtlen és buta, és az egész cirkusz erre megy ki.

A szocionista média bemutatta a teljes eszköztárát. Szomjazó, félhalott, út szélén tántorgó, afrikai jellegű cigányzombikról fantáziáltak, akik néhány korty vízért órákig állnak sorban, és végső kétségbeesésükben összeverekednek egymással, mint az atomháborús filmek legnyomasztóbb jeleneteiben.

A valóságban ebből abszolút semmi sem volt igaz.

Látott valaki bármilyen felvételt sorban állásról?

Tüntetést is rendeztek. Mármint a maszopos manipulátorok rendezték. A tüntetésen normál közcigány egyáltalán nem jelent meg, a harminc körüli résztvevő újságírókból, „jogvédőkből”, valamint a környező településekről idehozott MSZP-tag cigányokból tevődött össze, akiket Nyakó és Varjú dirigált. Az ózdi cigány kisebbségi önkormányzat emberei voltak legjobban felháborodva, hogy ezek mi a fenét keresnek itt.

A „baloldali” médiának azonban így még jobban volt mit felfújni és világgá kürtölni.

A láthatatlan karmester ekkor ismét intett egyet a pálcájával, és rákapcsolt a nemzetközi média. Szervezetten, olajozottan. Olyan egyöntetűséggel, tematikai és időbeli összehangoltsággal, ami azonnal Paul Lendvait, Heller Ágnest, Konrád Györgyöt és a többi tekintélyes ( = zsidó), haladó ( = zsidó), demokratikus ( = zsidó ), európai ( = zsidó ) személyt, illetve hálózatukat juttatja eszébe mindenkinek. Cohn-Bendit & Co.

Őket már nem az ózdi körzet választási kampánya érdekelte ebben a vízcsapos kamu-baromkodásban, hanem sokkal magasabb szinten Magyarország szokásos áztatása, a rakoncátlankodó gyarmat megfegyelmezése, a multinacionális és banktőkés csoportok érdekeivel szembeszállók lealázása. Döbbenetes volt látni, hogy mennyire a markukban vannak a mindenféle nagyhírű német, osztrák, svájci lapok, és hogy ezek mennyire nyilvánvalóan hazudnak a parancsukra.

Külön említést érdemel a BBC, amely a szavahihetőség, a megbízhatóság etalonjaként van beállítva, és a sok ostoba sznob elájul tőle.

Nos, mondjuk ki: a BBC is pofátlanul hazudott. „Több száz ember sorakozik az utak mentén, hogy némi vízhez jusson” – írták. Ez nem igaz. Hazugság. Aki Ózdon volt az adott időben, az mind tudja.

Tehát hogy világos legyen: a BBC hazudott.

Ennyit a BBC-ről.

Kinek a dolga lett volna ellenállást szervezni és tanúsítani a mocskos hazugságözönnel és manipulációval szemben?

Mi, nemzeti radikálisok azonnal rávágjuk: a Jobbiknak.

Hallott valaki a Jobbik helyi szervezetének bármilyen reagálásáról? Nem hallott senki. Azért, mert ózdi Jobbik-szervezet nincs. Egész egyszerűen nincs. Csak egy kamu van helyette.

A fideszes városvezetéstől reálisan nem is volt várható semmiféle talpraesett viselkedés. Ez egy lesújtóan tehetségtelen banda. Néhány hebegő magyarázkodás, töketlen ködösítési kísérlet, aztán a behódolás Nyakónak, „jogvédőknek”, újságíróknak, szociknak, végül Pintérnek. Pedig itt lett volna az alkalom világra szólót alkotni. Elég lett volna összehívni egy sajtótájékoztatót, és abban őszintén elmondani, hogy az egész cirkusz abszolúte nem a közkutakról szólt, hanem a Háttérhatalom és a csicskamédia erődemonstrációjáról. Olyasmi stílusban és hozzáállásban, mint amilyen például Molnár Oszkár edelényi polgármesteré, felül lehetett volna kerekedni a helyzeten.

Mindeközben Ózd a helyi népszavazásra vár a Cigánysátor idehelyezése elleni küzdelemben...

11 kommentek:

Névtelen senki írta...

Mintha olvastam volna valamit a "hölgytől"!
Lásd.http://kuruc.info/r/6/113289/

"Csipke Józsikáról" írt mesét Bódis Kriszta - reméljük, csak imádott cigányai olvassák

És követik is az abban foglaltakat. Lényege ugyanis (meghagyva az eredeti "helyesírást"):

- Van a tündérkirálynőnknek egy húga és egy öccse, vágtak most egymás suttogó morajába a tündérkék. Mindkettőjük választott szerelmet magának! A fiú fiút választott a lány lányt, és mi nem tudjuk, mi tévők legyünk, kissé szokatlan ez, most akkor engedjük, ne engedjük, kérünk, dönts igazságosan! De Csipke egyáltalán nem vágott olyan aggodalmas képet, mint a tündérkék körülötte.
- Van ilyen, hogyne volna - bólintott Csipke, s megrebbentek az arcához közelebb merészkedő moszatvirágok. - Kényszer volt-e? Bántanak-e valakit, felnőttek-e, és kölcsönös-e a szerelmük? - kérdezte még.
- Kényszer se volt, nem is bántanak senkit, fel is nőttek, és kölcsönös a szerelmük.
- Akkor meg mi a baj? Ha szeretik egymást? Meg ne vessétek őket, csak azért, mert szokatlannak tűnnek előttetek!"

Hamis a baba!

Névtelen írta...

l47 albetétes társasház. Ebből 40 önkormányzati. 100 magántulajdon, fizetik a közös költséget 30-an.Igaz, ezek nem a rejtett tartalékok közzül valók!A 30 család azért gondolja, hogy befizeti a közös költséget havonta, mert már a következő hónapban a dupla rezsit nem birná kifizetni. A Fidesz jobban teljesít! Ebben a házban senkinek nincs 200 ezer Ft feletti jövedelme! Ez a ház nem Ózdon van, hanem Pesten! A vizet sem zárták még el!

Fispán Géza írta...

Érdeklődéssel olvastam a BBC eme "hantáját" én több mint 20 évig hallgattam a BBC-t és ez alatt egyetlen egyszer sem hazudott...a magyar osztályon olyanok is szerepeltek akik a magyar emigráns értelmiség legjobbjai voltak, példát mutattak pl a Kossuth Rádiónak 9o előtt és sajnos 9o után is igazmondásból...Mára pl a Kossuth Rádió kb a kora 6o-as évek színvonalára süllyedt vissza.

ProliProfil írta...

Ne felejtsük el, hogy Molnár Oszkárt a fityesz kiutálta sorai közül. Ahogyan az ocsú válik el a búzától. Hasonlatunkban természetesen Molnár Oszkár úr a búza, és fityesz az ocsú. Figyelmetlenek voltak fityeszék, amikor Molnár úrat valaha soraikba vették.

A Cigánysátort is a fityesz tenné már valahová, akárhová, kell a könnyen lenyúlható pénz az arra érdemes kijelölteknek.

Hogy a zsé kezekben lévő világmédia miket ad elő, azon nem szabad csodálkoznunk. Hiszen, amióta "hivatalos" írott sajtó létezik, azóta létezik a zsé hazugságdömper.

A BBC pedig akkor is ferdít, amikor hallgat. Aki egy kicsit is megpróbálja végigszenvedni, túlélni politikai jellegű műsorait, tapasztalhatja.

Nyakó, maga a "profi" hazugsággenerátor. Ez sem újdonság.

De, hogy ezt a víz kérdést ennyire egyszerre, a látszat szerint vezénylés nélkül, ritmushiba nélkül, elvonyítsák, ez már mutat valamit:

Tökéletesedik az új zsé világrend vallásoktatása.

Meg, ezek ebből élnek. Semmi másból. Ugatni, vonyítani, ha kell, ha nem.

És piszkítanak Magyarország, és a világ még tiszta közterületeire. Ahogyan a pórázon tartott, a panel lakásból üríteni levitt vonyítók is teszik.
Gazdáik, nem járnak utánuk nylonzacskóval. Minek, úgysem hajolnának le a földre. Nem érdekli őket, hogy egyszer majd elönti őket az ürülék. Hiszen abból fogantak, az a lételemük.

Gambit írta...

verse - Ezen jót röhögtem.

A komolyabb részéről annyit, hogy nem tudom, ki a francot sikerült a szociknak itthon meghatni ezzel a baromsággal... Felőlem akár az összes rohadék szomjan dögölhet, pont teszek rá. Az igazsághoz pedig hozzátartozik, hogy volt Jobbik-reakció, pont annyi, amennyit ez a szánalom érdemelt: aki nem fizet a vízért, ne vehesse igénybe a szolgáltatást, vezessenek be a villanyórához hasonló kártyás rendszert, oszt kalács.
Kicsit irreális elvárás, hogy nyomjuk le fél kézzel a világsajtót, hiszen voltak már erre próbálkozások pl.: Gyöngyöspata, az Avas... stb. kapcsán, ott is hiába mutatta be a párt az igazságot, valahogy mégis mindig a liberális víziók jött le. Itt sem lett volna másképp.

Madárarc Eugén írta...

Azért az mulatságos, hogy az ún. baloldali pártok üzenete a választók felé az alábbi témákban kimerül:
- rasszizmus elleni még hatékonyabb küzdelem (még inkább kuss nekünk)
- homoszexuálisok (sőt LMBTQ "közösség") jogainak kiterjesztése. (mint ha olyan baromi nagy elnyomásban élnének)
- esetleg még küzdelem a bankokat, illetve közműszolgáltatókat sújtó terhek ellen.

Látszik, hogy a társadalom ütőerén tartva kezüket, megtalálták azokat a témákat, amelyek miatt a választópolgár álmatlanul forgolódik. Olyan marginális témák, mint gazdaság, korrupció, közbiztonság, oktatás és ilyesmik nem rúgnak labdába. Röhej.

Gambit írta...

@Madárarc Eugén:

Remek észrevételek, csak egy baj van, hogy a szocik sajnos nagyon is ismerik a magyar néplelket (ebbe én se gondoltam bele az előző kommentemben).

Tudják, hogy az átlag, politikailag, és többnyire mindenhogy tájékozatlan embert néha sokkal jobban meghatják az ilyen kreált ügyek, mint a legkőkeményebb gigakorrupció, vagy a gazdaság akármely szegmenséről való elmélkedés.

Egyrészt, mi, magyarok, sajnos különösen szeretünk elvont eszmék, és lilaködös baromságok mentén késhegyre menő vitákat folytatni, majd két szék közt a pad alá esni, miközben átharapjuk egymás torkát. (Nézd csak meg a netes vitákat, a többség virtuálisan igyekszik újra lejátszani a komplett XX. századot, és általában nem tények, hanem eszmék mentén megy a verbálkarate, szinte kizárólag érzelmi alapon.)

Másrészt azért sem vonzóak a komoly dolgok az átlag számára, mert komolyak (=unalmasak), távoliak (=irreálisak; pl.: a milliárdos korrupciós ügyekre való átlag reakció -> "Annyi pé'z nincsen is! Meg az XY olyat sohasenem tenne, hiszen olyan jó fej vót mindigis!"), és gyanúsak (=értelmezhetetlenek; a bonyolult spekulációkra adott reakciókból általában kiderül, hogy az utca embere semmit sem fog föl belőlük).

Ezzel szemben mindenki volt már pl. szomjas, és a brazil szappanoperákon nevelkedett gyökerek szeme egyből bepárásodik, ha arra gondolnak, hogy a szegény romákok nem jutnak vízhez ebben a szörnyűséges dögmelegben. De ha az MSZP-re szavaz mindenki, akkor bezzeg majd... (ne feledjük, még mindig abban az országban élünk, ahol emberek képesek voltak egy kitalált karakter szemműtétjére pénzt gyűjteni)

Antal írta...

Minthogy ezek a hazudozások Magyarország lejáratására zsidó csatornákon kerülnek külfödre, a probléma megoldása egyszerű lehetne. Minden hazugság után a magyarországi zsidó szervezetekre kivetni 10 mFt bírságot. Nincs szebben jajgató a pénzbirsággal sújtott zsidónál! Hogy melyek a zsidó szervezetek, megtudhatjuk pl innen:
http://nol.hu/belfold/zsido_szervezetekkel_targyalt_a_kormany
S minden alkalommal a 10 milliót demokratikusan eloszthatják egymás közt.

De a Likud-barát Fidesz kormánytól ilyet ne várjunk. A fenti cikkben is ők tárgyalnak és a tapsztalatok szerint sose bírságról hanem juttatásokról. Hol van még olyan, hogy egy nemzetinek mondott kormány következetesen mindig a nemzet ellenségeinek kedvez? Most épp a zsidó gárda kapott 42 milliót, a cigány "küzdősport" 92 milliót, a magyar gárda meg mehet a fenébe. Kik hurcoltak homokzsákokat 2 hónapja éjjel-nappal?

Kutyaütő írta...

Bódis Krisztát biztos mikor Dubajban gyüjtötte az anyagot, akkor szállta meg az ihlet Csipkéről .

Nyissuk ki a szemünk! írta...

"Leszédül a konyhaszékre.
Anya ne küldjél vissza, könyörög"
Bezzeg amikor lopni kell menni akkor nem könyörög Bü*s K*ögök... Nehogymár a fél ország sajnálja őket kéremszépen.... Azért mégis csak cigányok! Had Hulljanak mint a Legyek :)! És egyébként is fizetnek a vízért?! Nem! Az adófizetők pénzén élősködnek.. Már rég ki kellet volna kapcsolni ezt a szolgáltatás!!!

Látó írta...

Fispán Géza!

"én több mint 20 évig hallgattam a BBC-t és ez alatt egyetlen egyszer sem hazudott"

Szabad érdeklődnöm, hogy ezt hogyan ellenőrizte Ön?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló