Villáminterjú vidékről

- Jó napot kívánok! Orsós úr, mivel indokolja, hogy a tegnapi segélyosztást követően éjjel erősen ittas állapotban ötödmagával betört K.J. nyugalmazott szénbányász portájára, szétrugdalta a veteményesét, majd a K.J. hitvesén elkövetett csoportos nemi erőszakot követően mindkettőjüket agyonverték egy húsklopfolóval?

- Nagyon félünk a gárdásoktól, meg hát tetszik tudni erre mifelénk itt nagy a szegénység.

- Köszönöm az interjút.

2 kommentek:

vegyész írta...

Az E ,és Fluorid mérgek aránya egyenessen arányban csökken az
élelmiszer árának növekedésével.

VICC
Multkor egy kisnyugert bio futtaral nyomtak.
3-mad napra bedelilalt,méreg elvonásra.
Tömény sosav itatásával vissza nyerte tudatát.

casablanka írta...

Most már a "Kékfényben" is kizárólag fehér betörőket, gyilkosokat mutogatnak. Gondolom a "rokon" nem engedi, hogy a cigók is szerepeljenek a képernyőn, mert rossz vért szül!Húha nem is tudtam, hogy ilyen sokba kerülök az államnak,mint nyugdíjas akkor már értem, ezért javasolta az egyik féleszü, hogy 47.000 Ft-ból ha "szerényen" is, de meg lehet élni. Ha kipróbálja csak egy-két hónapig, istenugyse követem a példáját. A marhája, szerencsétlen hülyéje. Ha a hülyeséget méterbe mérnék ez a faszi ülve nyalná a Holdat!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló