A semleges nem

avagy

Lehet, hogy így egy szép napon visszajuthatunk a hímnős szaporodásig, ahogyan azt a csigák teszik?


Érdekes, hogy amikor tiltva volt a homoszexualitás, akkor voltak talán ötvenen az egész országban eltérő szexuális viselkedésűek, közülük is harminc olyan, aki külföldről járt haza a szabadságát eltölteni és akit már megcsapott a "felvilágosult nyugati kultúra" szele. Annak ellenére, hogy tiltott dolgot cselekedtek, a kutya se bántotta őket.

Amióta kultúra helyett az esetlegesség kultúrálatlansága regnál és megengedik, sőt propagálják a szexuálisan eltérő viselkedési formákat, azóta hirtelen ezrek nőttek ki a semmiből! Úgyhogy ezek szerint ez mégiscsak egy divatdolog lehet, amit bizony lehetséges propaganda-, vagy egyéb eszközökkel szabályozni: fokozni, vagy csökkenteni.

A többi embernek sincs megengedve, sőt nekik aztán végképp nincs megengedve, hogy minden hóbortjuk teljesülhessen. Az ő életük aztán nem a csupa szexuális élvezetről szól l´art pour l´art. Ilyen körülmények között pedig nem kell csodálkozni, ha a társadalom sok más tagja mérgesen reagál erre a jelenségre és erre a csoportra. Amely csoport paradox módon azt várja el a többségtől, hogy az befogadja őt, miközben betegesen ragaszkodik a másságához, amellyel semmi mást nem szignalizál, mint épp azt, hogy nem is akarja, hogy befogadják, sőt! Hiszen ő valami különlegesség.

Az pedig már tényleg mindennek a teteje, hogy egyesek ezt a viselkedésformát óhajtják mérceként állítani minden ember feje fölé és ezt a törekvésüket erőszakos és offenzív módon kívánják keresztül vinni.

A biológia-oktatás keretében mindenki megtanulhatja az emberi szervezet működését, annak mechanizmusát és funkcióit. A természet ezt egy teljesen világos célból hozta létre: a fajfenntartás céljából. Az, hogy előfordulnak egyedek, amelyek ezt a célt nem képesek teljesíteni, a természetben valóban létező jelenség. De ettől ez még nem lehet elvárás a természet által helyesen kódolt többséggel szemben is! Ez pont olyan, mintha a szklerózis multiplexes betegek hirtelen elkezdenék követelni, hogy holnaptól egyik gyerek se tanulhasson meg járni, csak, mert ők sem tudnak.

Ugyanezt művelik azok, akik arra kényszerítik a társadalmat, hogy a gyermekeit "semleges neműnek" nevelje, hogy elfogadja az ebben való szabad választás téveszméjét és ezzel predesztinálja utódait a szexuális dezorientáltság felé. Miközben a szexualitás a testi funkciókban (szervek létezése és felépítése, hormonális működés, stb.) - egy elenyésző kisebbség kivételével - teljesen világosan meg van határozva. Ezt a tényt nem lehet csak úgy egyszerűen megmásítani, letagadni, eltussolni, pláne eltüntetni! Önmagunk - többek közt biológiailag adott lényként való - el nem fogadása pedig nem más, mint a magasfokú infantilizmus jele.

A nevelés mindenkori végső célja az, hogy egy gyereket eljuttasson önmagához. Márpedig egy biológiailag szexuálisan egyértelműen és helyesen kódolt gyereket eltéríteni önmagától a legnagyobb gazemberségek egyike, amit a világ valaha látott! Ez egy emberiesség elleni bűncselekmény.



2 kommentek:

Névtelen írta...

Vona. Majdnem jó. Meg kell tanulnia, hogy sértegetésekre, azonnal reagáljon. huth egy féreg volt, persze.. S több kell. saját komcsijaival le kell számolnia. Ne remegjen a keze, ehhez erő kell. S választási igérete, az adósság elengedése legyen! Deviancia-mentes család eszméje, elve, s nem támogatási szándéka, hanem állásajánlata a tiszták számára, mindenkire, aki tiszta, s büntetlen, s neveli is gyermekeit! Ez az alap. Ez nemzetvédelmi, honvédelmi alapkérdés.. Átlag alatti nyögösöknek, ígérni, hogy legalább átlagok lesznek, minden átlag fölöttitől elvenni... azok a szoci-fidesz gazdag nyöggerek, már sosem lesznek magyarrá, s jobbikra sosem fognak szavazni.. Nyilatkoztassa ki Vona, mi vár a kollaboráns öregekre, eltartottságuk nem fog az Égig nőni, annyit kapjanak,mint szegény társaik!! A nyögös társadalmat ezzel meg lehet s kell osztani, borzalmas rákjukat szét lehet rombolni. Ma egységesek, az árulásban, szoci-fidesz, lám itt is, összeborult. EGyütt támadták a magyar Vonát...

c írta...

Most mindenki Csurka seggét nyalja még a félnótás Tamás Gáspár is. Míg élt egy kanál vízbe "akarták" megfojtani. Persze ez csak a látszat volt, Csurkát azért tűrték el, hogy romboljon a radikális oldalon. Megkapta a jutalmát! Vona Gábor ne hagyd magad! Ezek nem tudnak mást csak fasisztázni, jó lenne már ha észérveket is hallanánk az okostojás kérdező libsi bagázstól. Piaci halas kofa módjára egymás szavába vágva, a választ meg sem várva kérdezgették az Elnököt. Még ezek tartják magukat "értelmiségieknek". NAGYSZART!!Bár az is igaz, ha észérveik lennének nem üldögélnének a TV-ben!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló