Vasárnapi visszanéző – 49. hét

Így azért könnyű azt mondani, hogy lesz@rom, hogy van-e válság, vagy nincs
[2011. november 30.]

Nem hiszem, hogy túl sok olyan vállalkozás lenne ebben az országban, ahol egyátalán nem érzik meg a gazdasági válság hatásait. Nem hiszem, hogy túl sok olyan vállalkozás van ebben az országban, akik az elmúlt időszakban nagyjából 600 százalékkal növelték a bevételüket. Azt meg pláne nem hiszem, hogy akiknek ez sikerült, azok az átlag, halandó emberek közé tartoznak. Tegyük hozzá mindjárt, hogy sajnos.

Azonban vannak olyanok is, akiknek nem okoz gondot az elmúlt hónapok gazdasági mélyrepülése, akik egyátalán nem érzik a szűkülő piaci lehetőségeket.

Ez természetesen normál esetben inkább örömre kéne, hogy okot adjon, mintsem károgásra, de abban az esetben, amikor valaki ezt úgy éri el, hogy valószínűleg erősen lejt a pálya, hogy talán nem egyenlőek a versenytársakkal a feltételek, akkor azért az ártatlan szemlélődőben felmerül a gyanakvás: azért így jutni előre, finoman szólva sem túl tisztességes…>>> tovább


Vajon van választásunk? [2011. december 1.]

Az szerintem ma már a legnagyobb gazdasági analfabéták számára is teljesen egyértelmű, hogy egy-egy ország tényleges gazdasági teljesítménye és az adott ország hitelminősítők által meghatározott értéke, lényegében köszönő viszonyban nincs egymással. Mára már szinte mindenki számára egyértelmű, hogy a magukat mérvadónak nevező hitelminősítők nem az alapján pontoznak le, vagy éppen fel országokat, hogy ott miként működik a gazdaság, hanem aszerint, hogy a globalistáknak éppen mi az érdekük.

Mára eljutottunk oda, hogy a hitelminősítők olyan súlyos fegyverek lettek a világ urai kezében, amivel könnyen térdre tudják kényszeríteni azon országokat, amelyek nem akarnak behódolni, vagy csak el akarnak térni az általuk kijelölt iránytól. A Nyugat országai, pontosabban annak népei pedig tehetetlenek, mert a globalista rendszer mindenhol a saját embereit ültette a nyakukba, akik gátlástalanul kiszolgálják a pénzvilág irányítóit. A kezükben lévő fősodratú média mindent elhitet az emberekkel, még azt is, hogy minden jelenlegi változás az ő érdekükben, az ő jólétük miatt történik, holott a mostani mindennapok nem szólnak másról, mint a világ gazdasági újrafelosztásáról, a még koncentráltabb pénzhatalom létrehozásáról…>>> tovább



Magyar voltál, ezért! [2011. december 5.]

A napokban van a 67. évfordulója annak a népirtásnak, amit a Délvidéken, 1944 telén a jugoszláv kommunista partizánalakulatok brutális kegyetlenséggel követtek el az ott élő civil magyarok, németek és horvátok ellen…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló