Vasárnapi visszanéző – 31. hét

Váratlan fordulat [2011. július 19.]

„Ez az első, náci háborús bűnös elleni per a magyar demokrácia történetében. Ezért ez a per a magyar társadalom számára is nagyon fontos, része a gyógyulási folyamatnak” – mondta Efraim Zuroff, a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ vezetője még május első napjaiban, a Képíró-per kezdetén.

A pökhendi nyilatkozat akkor sokakat hosszas kurvaanyázásra serkelt, de a többség szerintem a jogos felháborodás mellett azért magában elkönyvelte, hogy akármennyire is igazságtalan és bizonyítatlan is a vád, a zsidók ezt az ügyet mindenáron le fogják tuszkolni a magyar társadalom torkán…>>> tovább



OV megint dobott egy kis gumicsontot? [2011. augusztus 2.]

Több mint egy hét telefon-, újság- és internetnélküliség után most egy adagban átolvasva az elmúlt napok sajtóját nem kétséges, hogy a norvég merényletet és az amerikai adósságplafon körüli huzavonát leszámítva, OV Tusnádfürdőn elmondott gondolatai voltak azok, amelyek a múlt héten jobban felkavarták a honi közélet állóvizét.

A Bálványosi Szabadegyetemen elhangzott beszéd a korábbi évek gyakorlatának megfelelően ismét kivágta a biztosítékot a hazai liberáltak körében, pedig igazából ma már tényleg nincs semmi meglepő abban, hogy OV menetrendszerűen ezen az erdélyi fórumon játssza el a nagyon radikális, nagyon felvilágosult nemzeti politikust…>>> tovább



Tovább görgetik a sz@rt [2011. augusztus 3.]

Néhány órával a határidő lejárta előtt az amerikai szenátus 74-26 arányban megszavazta az adósságplafon emelését, amely nélkül az Egyesült Államok technikai értelemben fizetésképtelenné vált volna. Az előzetes kalkulációk szerint az államkincstár aktuális kiadásai kedden elérték volna a korábbi törvényben rögzített 14.300 milliárd dolláros plafont, aminek következtében le kellett volna állítani bizonyos szövetségi kiadások folyósítását és a kormány a működése finanszírozásához már nem tudott volna újabb hiteleket felvenni.

A gyanútlan szemlélődő a hírek hallatán akár még azt is gondolhatná, hogy végre minden rendben, hogy akkor megoldódott a probléma, azonban a helyzet messze nem ennyire egyszerű…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló