Vasárnapi visszanéző – 26. hét

„A nemzet érdekében cselekszünk.” Mégis melyikében? [2011. június 24.]

„Amit erő és hatalom elvesz, azt idő és kedvező szerencse ismét visszahozhatják, de miről a nemzet félve a szenvedésektől, önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindig nehéz s mindig kétséges.” – mondta hajdanán Deák Ferenc.

A gondolat azt hiszem örökérvényű és nekünk, magyaroknak intelemként mindig a szemünk előtt kell, hogy lebegjenek ezek a szavak, ha a nemzet sorsáról elmélkedünk. Persze mindig lesznek közöttünk olyanok is, akik nem ezen elvek mentén haladnak, akik pillanatnyi, vélt, vagy valós politikai érdekektől, idegenszívűségtől vagy egyszerűen tudatlanságtól vezérelve másképp gondolkodnak…>>> tovább



Pintér kirakatbiztonsága [2011. június 25.]

Már Pintér is átvette az Amerikából kiinduló elméleteket a terrorfenyegetés óriási veszélyéről, amely érdekes módon mindig a globalista hatalmak ellen irányul. A belügyminiszter csütörtökön a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tartott előadást „Európa terrorfenyegetettsége” címmel, ahol elmondta, hogy Oszama bin Laden halálát (amely, mint tudjuk, nem minden kétségtől mentesen „zajlott le”) követően a téma aktuálissá vált, hiszen a negyven napos mohamedán gyász leteltével fokozott védelemre lehet szükség az esetleges megtorlások miatt.

„Bár Bin Laden operatív akciók tervezésében már hosszabb ideje nem vett részt, mint fétis, mint egyfajta vallási vezető jelen volt. Halálát követően az Európai Unió belügyminiszterei felmérték a helyzetet, és közös döntést hoztak a tagországok végrehajtandó védekezési mechanizmusaival kapcsolatban” - emelte ki Pintér, majd hosszasan ecsetelte, hogy vezetésével milyen rendkívül magas fokú biztonságot produkáltak az EU elnökség részére…>>> tovább



Van, aki a kákán keresi a csomót, van, aki az uborkán az EHEC-et [2011. június 27.]

Pedig teljesen mindegy, hogy hol lakik az a baktérium, mert úgyis csak a legyengült, immunszegény, beteg embereket fogja megtámadni. MRSA esetén nem csak, de különösen azokat, akiknek épp valamilyen nyílt seb is van a testén.

Az EHEC, vagy az MRSA olyan betegségek, amelyek azért állottak elő, mert az emberek telítve vannak antibiotikumokkal. Hisz még az állatoknak is, amelyeket elfogyasztunk, megelőzésképpen rendszeresen antibiotikumokat adagolnak, nem beszélve arról, hogy sok orvos egy köhintés után már írja is fel nekünk őket. Pedig az antibiotikumok vírusos fertőzések ellen, mint például az influenza, nem is használnak. Vírusok ellen máig sincs orvosság…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló