Vasárnapi visszanéző – 18. hét

A polgárháború elkezdődött… [2011. április 28.]

Újabb brutalitás cigány részről.

Az áldozatok ismét védtelen magyar emberek. Lassan már megszokottá válik, hogy heti rendszerességgel történik kirívó eset. Pintér és kormánya aljas cselekhez folyamodik annak érdekében, hogy bebizonyítsa a bebizonyíthatatlant, vagyis, hogy nincs cigánybűnözés. Igaz, hogy csak feltételezés, hogy a napokban történt események mögött Pintér áll, de ezt azért alátámasztja, hogy ő ebből azonnal politikai tőkét kovácsol. De igazából felesleges is találgatni, hogy vajon ő szítja és támogatja-e a cigányokat. A végeredményt érdemes csak nézni, amely világosan mutatja, hogy ki hol áll…>>> tovább



Viktor, ez már az alja. Megérkeztetek… [2011. április 29.]

Annak idején meg voltam győződve róla, hogy a draskovicsi gárdaegyenruhás törvényt képtelenség lesz majd überelni, hogy azt mind morális, mind jogi szempontból lehetetlen lesz alulmúlni.

Tévedtem. Mindig van lejjebb.

Pintér és OV megcsinálta… >>> tovább



Vihar (Oluja) [2011. május 2.]

„Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!”- válaszolta 1805-ben Francois Talleyrand Napóleonnak, amikor a francia hadvezér Bécs városához érkezve megkérdezte tőle, hogy mit tegyen a magyarokkal. Az azóta eltelt több mint 200 évben Talleyrand gondolata önálló életre kelt és mára kimondva kimondatlanul ez lett a globalista világ szekértolóinak jelmondata, mondhatnám ars poeticája.

A dolog pedig működik. Itt a szemünk előtt. Néha észrevesszük, néha nem, hol burkoltan, hol nyíltabban, de rombolnak. Mindent. Kezdetben csak kis dolgokkal, majd ahogy egyre nő a tűrésküszöb mindig durvábban, aztán a végén semmi nem marad. Semmi nem marad a nemzeti érzésekből, a kultúrából, a hősi legendákból és a nemzeti büszkeségből. Végül mindent ellep a kozmopolita mocsok, a gyökértelenség.

És akkor győztek…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló