Vasárnapi visszanéző – 5. hét

Orvosaink elvándorlásáról [2011. január 27.]

Egyre több egészségügyben dolgozó megy ki külföldre munkát vállalni. Főként orvosok. Nagy részük csak ideiglenesen képzeli el a kinn létét, de végül sokuk végleg kint ragad.

Hat év alatt csaknem duplájára nőtt a határt ezen okokból átlépők száma. Az Egészségügyi Engedélyezési Hivatal a napokban közölt adatokat a kérelmek alakulásáról.

Eszerint az elmúlt időszakban 1111 doktor, 202 fogorvos, 48 gyógyszerész, 301 ápoló és 115 egyéb egészségügyben dolgozó kért hatósági igazolást okleveleiről. Nagy részük fiatal, legfőbb célpontjuk Nagy-Britannia…>>> tovább



Az igazság szabaddá tesz [2011. január 31.]

Amikor már épp kezdett lankadni az emberek lelkesedése a nemzeti ügyek harca iránt, és sokan kezdték azt hinni, hogy igazából a Fidesz alapjaiban a Jobbik elképzeléseit viszi véghez néhány kisebb kivétellel, akkor rendezték meg a Jobbik zártkörű évadnyitóját. Néptánccal, népzenével, versekkel, humorral, Hungarica és Edda koncerttel, jó hangulattal, és a rendezvény csúcspontjaként Vona Gábor nem várt, hatalmas sikerű, szókimondó szónoklatával…>>> tovább



OV trágyadombja [2011. február 2.]

Amikor másfél hete OV olyan nagyszerűen leoltotta a liberáltakat Strasbourgban, sokan azt gondolták, sokan azt gondoltuk, hogy tényleg elindult valami, hogy tényleg lesz valami változás. Hogy lesz egy magyar kormány végre, aki szembe mer menni a cionista Európa diktátumszerű elvárásainak. Azon a januári napon nagyon-nagyon hosszú idő után újra úgy érezhettük, hogy kormányzati szinten valaki értünk szól, hogy valaki tényleg minket, magyarokat képvisel.

Azonban ma már jól látszik, hogy az nap csak egy felvillanás volt a vaksötétben, pontosabban olyan, mint amikor egy csokor kéklő ibolyát dobunk a trágyadomb tetejére. Egy pillanatig még lehet érezni a finom virágillatot, de aztán gyorsan körbevesz minket a mindent átható sz@rszag…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló