Tényleg toleráns nép vagyunk…

Bárki bármit is mond, de szerintem azt bátran kijelenthetjük, hogy az új médiatörvény, mégha akaratlanul is már most elérte az egyik legfontosabb hatását, hisz a szabályozás vitája kapcsán mindenki számára egyértelműen nyilvánvalóvá vált, hogy személy szerint kik azok, akik a legnagyobb hazaárulói ennek az országnak, hogy kik azok a körök, akik semmit sem kímélve mocskolják a magyarságot. Mert ma már nem arról van szó, ma már nem attól hangos a sajtó, hogy a narancsosok rombolják a demokráciát, vagy hogy OV mekkora diktátor. Nem. Ma már mi magyarok vagyunk a célpont, ma már minket, magyarokat en bloc gyaláznak a senkiháziak.

Naponta jelennek meg írások, jönnek le riportok az üggyel kapcsolatban, azonban ha megnézzük, hogy igazából kik vannak a kulisszák mögött, hogy kik állnak a mikrofonok előtt, és hogy kik nyomkodják a billentyűket a klaviatúrákon, akkor legyen szó akár külföldi, akár honi nyilatkozatokról mindig ugyanazt a jól körülhatárolható közel-keleti társaságot találjuk a háttérben.

A múlt héten, Konrád és Haraszti akciója után talán sokan azt gondoltuk, hogy onnantól már tartják a szintet, hogy az ő műsoruk alá már nem nagyon lehet menni. Ma már tudjuk, lehetett. Jött ugyanis ismét Schiff András zongoraművész, aki szombaton a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung folytatta tovább Magyarország lejáratását. A német hetilapnak nyilatkozva sajnálattal állapította meg, hogy a médiatörvény kapcsán "nagyon kevés bátor hang hallatszik ma Magyarországon, ott erős apátia uralkodik. A másik oldal, a szélsőjobb viszont nagyon hangos és agresszív, elsősorban a névtelen internetes blogokon.”

Aztán sértődötten hozzátette azt is, hogy meg van bántódva, mert a magyarok számára nem megfelelően reagálták le a The Washington Postban megjelent korábbi, Magyarország putyinizálódásáról szóló írását, mivel „ezt követően sok magyar engem gyalázó leveleket írt a szerkesztőségnek”. Majd arra az újságírói fölvetésre, hogy úgy gondolja-e, hogy ha többen értenének magyarul a világon, akkor már régen nagy felháborodás tört volna ki a mai magyar sajtó tartalma miatt, Schiff így válaszolt: "Igen. A magyar szinte olyan, mint egy titkos nyelv, nagyon kevesen értik. Ez a szerencséje ennek a csőcseléknek, amely most dirigál."

Nem is oly meglepő mód, a német lap ugyanezen számában megjelent még egy írás a hazai állapotokról, amit szintén egy ”magyar”, Zilahy Péter jegyzett. Neki a következő magvas meglátása támadt a médiatörvényt övező cirkusz kapcsán: „Reméljük, hogy ez a kihívás csak erősíteni fogja a magyar demokráciát, Orbán pedig olyan politikusként vonul be a történelembe, aki Magyarország és Európa érdekeiért szállt síkra - nem pedig egyikeként azoknak a hihetetlen lúzereknek, akiknek az I. világháború óta sikerült kormányozniuk ezt az isten háta mögötti országot."

Mielőtt még valaki azt gondolná, hogy a fenti idézetekkel elértünk mára az aljára, azt ki kell, hogy ábrándítsam. Van lejjebb. Sokkal, de sokkal lejjebb:

„A néhány maradt sereghajtó meg törötten, fogyva Európa felé sóhajt, de a mai chamberlainek Európája ugyanúgy embernek nézi a paranoiás szociopatát, a beteges akarnokot és a hozzá hasonló, nem emberszabású lényekből toborzott csapatát, akár alig több, mint hetven évvel ezelőtt Hitler urat és a nácikat.

A gyalázat ma súlyosabb. 1938-ban az volt a tét, elodázható-e a háború, ma az a tét, elodázható-e egy kis kényelmetlen botrány.

Pontosan lehetett tudni, mit akar Hitler. Ma pontosan lehet tudni, mit akar Orbán. Nem csak a harmadik köztársaság halálát, nem csak az alig húsz éves történelmi léptékkel mérve gyermek-demokrácia és elemi szabadságjogok halálát, de száz évet akar kitörölni a történelemből.

Magyarországon lehet. Mert ez Hunnia úri trágyadombja. Mert büdös úr szag, pénz szag sehol így nem kábít, mert minden változásért és újért kiált itt, de hiába, ez a nép nem tud dönteni, nem bír választani, mert ezer éve magával kötve mint a kéve sunyít vagy parancsot követ. Itt a múlt rothadása bűzlik, itt a csecsemők halva születnek, a forradalmak már születésük pillanatában elvetélnek, és ellenforradalommá torzulnak (…)

A mai magyar kormányerők a trianoni békeszerződés közjogi fölszámolását célozták meg (ahogy Hitler a versaille-i szerződést), hogy soviniszta propagandával tovább butíthassák a már amúgy is kábára hülyített tömeget. Minden külföldön élő magyarnak állampolgárságot, választójogot és választhatósági jogot adnak. Akik hálából bebetonozzák az Orbán maffia hatalmát. Akik hungaro-nacionalisták, hungaro-soviniszták lesznek, hiszen már ma is azok. Akik fölélesztik a revizionizmus, az irredentizmus csótányait és patkányait. Akik a környező országokban fölerősítik az ellen-revansizmust, a neo-antantizmust, akik áldásos tevékenysége nyomán fölizzik a hagyományos magyargyűlölet. És a szlovákok, a románok, a szerbek és a horvátok mindent megtesznek, hogy megvédjék a hazájukat a rabló magyaroktól, akik nemzeti létük akadályai voltak századokon át, akik sohasem tanulnak, akik mindig másra mutogatnak, mindig bűnbakot keresnek, vagy a romát, vagy a románt. Vagy a zsidót.

Vagy Európát. Az IMF-et. A bankokat, a multikat.” [a teljes cikk ITT]


A fenti sorokat Kertész Ákos, holokauszttúlélő vetette néhány nappal ezelőtt papírra a Népszava hasábjain. Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár. A fenti gondolatok pontos képet rajzolnak a mai magyar balliberális értelmiségről. Ezek ők. Ezek a rettegők, a demokráciaféltők, a minket magyarokat még mindig büntetlenül gyalázók.

És ez az ember Kossuth-díjban részesült 2008-ban...

És ezt az embert még nem köpdösték le az utcán… és a többi hozzá hasonló hazaárulót sem…

Tényleg toleráns nép vagyunk…

11 kommentek:

Astur írta...

Egész szép teljesítmény egy "hivatásos rettegőtől"
Szerintem kezdhet csomagolni.

Gambit írta...

Elég türelmes ember vagyok, de ezeknek minden gond és lelki vívódás nélkül írnám alá a halálos ítéletét, akár most azonnal. Kíváncsi vagyok, más ország mennyire tűrné, hogy ezek az élősködő tetvek ilyeneket okádjanak össze róla? Igen, tényleg kár, hogy nem világnyelv a magyar, mert így soha a büdös életben nem fogjuk tudni megértetni a külfölddel, hogy mi is zajlik itt valójában. Mert nyugaton csak ezeken a hangját hallják, és csak ezeket ismerik, ergo csak nekik hisznek... (ezért is kéne elsőként a kelet felé nyitnunk, akkor legalább ott a mi igazságunk lenne a releváns, nem a zsidóké)
Ez ugyanaz a jól bevált zsidó taktika, amit már az első világháború előtt/alatt is alkalmaztak. Most ugyanúgy próbálják kiirtani az irántunk már meg sem lévő szimpátiát nyugaton, mint akkor, a fröcsögőkből és a hazaárulókból pedig ugyanúgy mártírt gyártanak Európában ("szegény" "meghurcolt" Hellerék, ugye...). Úgyhogy érdekes lenne valóban ellamentálni arról, hogy ki is élesztget magyargyűlöletet, neo-antantizmust, meg hasonlókat, és legfőképp milyen céllal? Legutóbb, amikor ez történt elveszítettük hazánk háromnegyedét, most vajon mit fogunk veszíteni...?
(Egy pozitívuma azért talán van a sárdobálásnak: éppúgy mint nyolcvan-kilencven éve, a gyalázkodás most is kezdi kicsit öntudatra, és egységbe pofozni a népet. Remélhetőleg egyre többen észhez fognak térni, és nem kell egy újabb Trianon, vagy Tanácsköztársaság, hogy felismerjük a helyes utat.)

Herne írta...

Szívesen reagálnék az idézettek minden kijelentésére külön, pontról-pontra, de felesleges lenne: amit mondanék, mi úgyis tudjuk mind; akiknek mondani akarnám, azokhoz pedig - a sajtószabadság jegyében, ugye - úgysem jutna el. Na majd ha az ilyen írásokra adott válaszreakciókat is lehozzák, akkor beszélhetnek sajtószabadságról!

Ez egyébként, amit művelnek, a tipikus zsidó érvelési taktika. Ha érvekkel nem tudsz felülkerekedni, sértegesd. Ha nem veszi fel a sértegetést, sértegesd a szeretteit. Klasszikus példa. Nekik semmi sem szent, csak saját maguk.

Na és többek között pont az ilyesféle gyalázkodó, övön alul támadni próbáló, senkit és semmit nem tisztelő megnyilvánulások miatt van szükség médiaszabályozásra.

A nagy álszent Európa pedig kinyalhatja az Isten háta mögötti lovasnomád seggemet. Néhány évtized, és ezek a hangos európaiak egymást túlkiabálva, egymást taposva fogják bizonygatni ázsiai gyökereiket.

eSzeL írta...

:-( Ameddig az ország harmada hiszi azt, hogy fegyverek nélkül megszerezheti a hatalmat egy olyan csoport, aki nem 100%-ban úgy ugrál ahogy előírják neki addig nem lesz változás. Ezek a magyar gyalázó irományok csak egy hitelesség növelő színjáték jelenetei. El kell hitetni a jó néppel, hogy a fidesz meg az emeszpé tényleg szemben állnak egymással. Sokan el is hiszik. Amelyik egér veszélyesnek ítéli az egérfogót azt nem lehet megfogni.

Antal írta...

Maradt volna ott Auschwitzban..

Radulovic Zsuzsa írta...

Teljességgel elfecsérelt energia a nyugattal bármit is megértetni akarni. Magyarországon kell rendet tenni, kialakítani egy saját stílust, a nehézségek és akadályok ellenére. Nem a zsidókkal és a nyugattal való foglalkozásban felörlödni és erre vesztegetni a drága energiánkat. A nyugatnak nincs esze, hogy összefüggéseket lásson, föleg, hogy meg is értse öket, nem is érdeklik. Ott a tömeg pont ugyanolyan mint bárhol másutt: eléjük vetnek egy kis tápot és azon csámcsognak, meg éltetik, aki eléjük vetette. Aztán egy hét múlva más vet eléjük egy kis tápot és azt éltetik. Mit vártok tölük???
Az ember mindig a saját problémáit kell, hogy nézze, csak azokon tud javítani.
Valaki egyszer egy hozzászólásban azt írta bölcsen:

"Nincs a világon egy másik nemzet, amelyik ne a sajátját védené."- ez sajnos igaz. Ezen kell változtatni. Nem azzal törödni, hogy mit szól hozzá a nyugat, a külföld, meg a fene tudja, még ki. Ez csak beteges megfelelési kényszer. Vállani kell, hogy ha mi mi vagyunk, akkor nem fognak szeretni minket. Na és???

Gambit írta...

Radulovic Zsuzsa: Azért a propagandánkon javíthatnánk, mert minket nem véletlenül ütnek, a kisantantot pedig nem véletlenül hozsannázzák körbe már száz éve a Lajta túlpartján. Teszek én nagy ívben egész Európára, meg a nyugatra, és ezt is tartom üdvösnek, de azt nem kéne hagynunk, hogy minden jött-ment büntetlenül belénk törölhesse a lábát, a nyugati sajtó pedig köpőcsészének használja az országot... Az ilyen gyalázkodókat konzekvensen el kellene hallgattatni, a szennylapokat pedig beperelni és helyreigazításra kötelezni. Ez volna a minimum, és ez legfeljebb a haza becsületének való megfelelési kényszer.

Radulovic Zsuzsa írta...

Ebben sok igazság vagyon. Meglátjuk, hogy forradalmi kormányunk is így látja-e a dolgot.

casablanka írta...

Azt mondja a rádio ma reggel: az eu. parlamentben fehér szalag kitűzővel és leragasztott szájjal jelennek meg a képviselők, hogy tiltakozzanak a magyarországi" sajtó cenzura ellen, a sajtószabadság védelmében" amikor a Miniszterelnök beszédet fog mondani. Érdekes, mikor 2oo6-ban, l956-os Forradalom ötvenedik évfodulóján agyba-főbe verték az ünnepelni vágyó magyar embereket, akkor nem hallottam, hogy az eu. parlament tiltakozott volna,a magyar emberek jogai miatt, pedig itt volt a fél világ Tv.-je és tudósitói, látták és vették is.az egész szemétséget amit elkövettek a pribékek ellenünk.Ez mutatja azt is, hogy ezek akkor rettegnek és veszik le a böröndöt a szekrény tetejéről mikor akarják.Fújják csak a Passzát-,szelet majd megunják.Egyszer, csak sikerül VÉGLEG megszabadulni tőlük! AMEN.

Névtelen írta...

Ha a Minden Idők Legnagyobb Fülkeforradalmára komolyan gondolta volna az elszámoltatást,gyurcsotány már a börtönben seggrepacsizna zuslággal.

Névtelen írta...

casablanca,hogy tudunk VÉGLEG megszabadulni tőlük???Ezzek a vérszopó kullancsok olyanok,hogy amig van akiken élősködhetnek,és megtehetik ,nem lehet megszabadulni tőlük.Szépszerével.A leragasztott szájjal megjelenő blankoltak száját, én nem leragasztanám,hanem bevarnám!!!Ne köpdössenek meg már mindig minket./Kál/

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló