Végre valaki

Tegnap hosszú évek után megtört a jég és végre született egy olyan bírósági ítélet, ami tárgyilagos, ami korrekt, ami nem bújik a politikai korrektség álszent álarca mögé, ami kimondja, amit mindenki tud és érez: Magyarország szenved a közösség elleni erőszaktól. A magyar közösség elleni erőszaktól. A cigányterrortól, a cigányok magyargyűlöletétől.

Tegnap volt végre egy bírónő Miskolcon, aki meg merte hozni az ítéletet, aki ki merte mondani, hogy tavaly március 15-én, amikor tizenegy retekcigány aljas módon megtámadott egy autót, az „a magyar nemzet ellen, a magyar lakosság körébe tartozó csoportok ellen irányuló támadásnak” minősíthető.

A bírónő az ítélethirdetésében a helyszínen talált bizonyítékok - bozótvágó kés, vasrúd, molotov koktél, baseballütő és egy „halál a magyarokra” feliratú másfél méteres bot - valamint a tanúk vallomása alapján bizonyítottnak látta, hogy a cigányok szándékosan provokálták a konfliktust, amikor „büdös magyarok, üssétek őket” ordítozás közepette szétvertek egy, a romatelepen áthaladó autót. A támadás következtében az autóban jelentős kár keletkezett, de az utasok el tudtak menekülni, így könnyebb sérülésekkel megúszták az őket ért atrocitást.

A bíróság mérlegelve a támadás aljasságát, a tizenegy vádlottat első fokon összesen 39 év és 2 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A tizenegy cigányból nyolc letöltendőt, míg ketten felfüggesztett szabadságvesztést kaptak.

Az ítélet precedens értékű, hisz Magyarországon először ítéltek letöltendő börtönre cigányokat közösség elleni erőszak miatt. Ugyan a végzés még nem jogerős, de azt hiszem így is jár egy nagy köszönet Répássyné Németh Laura bírónőnek a korrekt ítélkezésért.



5 kommentek:

Névtelen írta...

Répássy Róbert fideszes képviselő felesége.

Herne írta...

Az ilyen hírek kifejezetten hatékonyan gyógyítják a másnaposságot. :)

Köszönjük, Bírónő!

casablanka írta...

Remélem másodfokon is ez lesz az itélet."Nagyon félünk a magyaroktól-ra" nem lehet felmenteni senkit a garázdálkodás alól.Tessék beilleszkedni és a törvényeket betartani,és betartatni ha itt akar élni bárki is, e hazában!

Névtelen írta...

ISTEN éltesse a birónőt.ha nemtetszik itt a büdösretkeknek,mehetnek a fracba!

Névtelen írta...

nem mert ő Dr. Répássy Árpád felesége

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló