Mesterházy és az IQ harcosok

Úgy látszik mára már az elvtársak is megértették, hogy csak az agyhalottak között van némi esélyük arra, hogy az őszi választásokon szavazatokat szerezzenek. Így aztán Szanyi kapitány vezetésével gyorsan új kampánystratégiába kezdtek, immár hozzáigazítva a dolgot a valós igényekhez.

Ennek az új kampánynak lehetett az első és igazán nagyszerű példája a salgótarjáni Beszterce-lakótelepen tartott pénteki emeszpés kampánynyitó, mely azt gondolom, pontosan leképezte azt az értelmi színvonalat, ami manapság ezt a pártot és szimpatizánsainak körét jellemzi.

Néhány napja még azt gondoltuk, hogy Shrek Andor kampánydalánál és Szanyi idétlen lájkolásánál nagyon nincs már lejjebb, de ismét be kell látnunk, hogy ilyet a mai magyar baloldallal kapcsolatban egyszerűen nem lehet, pontosabban nem szabad kijelenteni. És hogy ez mennyire így van, azt Mesterházy és csapata pénteken ismét fényesen bizonyította. [a bejegyzésekért katt a linkekre]

Az összetákolt színpad hátteréül kiakasztott „Csapatmunka” feliratú molinót már kezdte lebontani a szél, amikor a szocialisták elnöke karöltve a helyi polgármester-jelölttel, Dóra Ottóval a színpadra lépett. Kezdésnek Dóra elreppelte az „Itt van egy csaj, akinek fekete a haja, ha feljön hozzám, abból nem lesz baja” kezdősorú „dalt”, majd a színpad előtt ülő kádár-nyuggerek őszinte meglepetésére Mesterházyval karöltve belekezdtek a Bikicsunájba.

A show azonban itt még nem ért véget, hisz a következő produkcióban maga Michael Jackson következett, akinek salgótarjáni megtestesítőjében nem mást, mint szintén a felvilágosult baloldaliak legfőbb elnökét M. Attilát ismerhette fel a nem túl lelkes közönség.



[ a HírTv összefoglalója az eseményről ITT, az MTI összefoglalója pedig ITT megnézhető]


Természetesen volt politikai beszéd is, ami híven az új stratégiához teljesen futott a „kulturális” műsor színvonalával. "Mi egy értéket képviselünk. Nem azért, mert ebből előnyünk származik, hanem azért, mert hiszünk ebben" – kezdte beszédét Mesterházy, majd így folytatta: "És ha segítenem kell a mellettem ülőnek, akkor ezt azért teszem meg, mert tudom, hogy ő is megtenné értem, mert összetartozunk. Mert igazi bajtársak, harcostársak, - és hát manapság sokszor, sokan félnek ettől a szótól, - de engedjék meg nekem, hogy kimondjam, elvtársak is vagyunk”.

Mit mondhatnánk erre? Legyetek, amik akartok. Menjetek tovább a lenini úton IQ harcosok.


Istenem. És ezek hatalmon tudtak lenni az elmúlt nyolc évben...

25 kommentek:

Gambit írta...

Ez kell a népnek, MSZP roashow! Ezzel még most sem tudok mit kezdeni, max. szánni a sok agyatlan gyökeret, aki még ezekre egyáltalán gondol, nemhogy szavaz.
Azért a mamik/papik arcát meglestem volna a nagy rappolás, bikicsunáj, meg májkrémdzsekszon után... Szerintem azt se tudták mit látnak. Persze az is jellemző, hogy megint nyuggerekkel volt tele a nézőtér, miután Szanyi kikiáltotta, hogy a fiatalok körében fognak beizmosítani :D

eSzeL írta...

Persze, hogy hatalmon tudtak maradni. Megvolt hozzá az ellenzék. Csak ábrándozom, hogy mi lett volna, ha mondjuk Árpád vezér sincs úgy öltözve, hogy megvédjék a hazát a pozsonyi csatában.

Névtelen írta...

Az eszem megáll!Ez a pállott szájú Mesterhazug is hová süllyedt.Van még lejjebb?
Azon a fotón ő produkálja magát?

casablanka írta...

Ezek a videó felvételek magukért beszélnek. Remélem a mi jövónk szebb lesz !

Névtelen írta...

Valóban ő az, hacsak nincs egy dublőrje A MOCSOKNAK!!!

Palesztin írta...

Kritikán aluli,azok is akik erre kíváncsiak voltak.Csoda,hogy itt tartunk?Abszolút nem.

Hazánk felvásárlói pedig jót röhögnek.Őszintén,nincs rá okuk?Sajnos van,nem is kevés....

kocsobur1 írta...

"Megtalálta a szocialista köcsög a foltját" - olvasom a mondatot az egyik NEMZETI-nek mondott honlapon...
"Aztán odamentem a másik asztalhoz és adtam neki egy tockost..." - nyilatkozta nemrégiben a kocsmai incidenséről Pörzse Sanya, a NEMZETI Jobbik képviselője...
"A volt Magyar Gárda tagot jogerősen életfogytiglanra ítélte a Szegedi Ítélőtábla..."
olvasható a bűnügyi hírekben.
"Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Jobbik képviselője helyre tette Budaházy tárgyalásán a bírót..."
És gyűlölet a zsidók felé... gyűlölet a cigányok felé, gyűlölet a tótok irányába, gyűlölet a szőrös talpú románok felé... - miközben a Jobbik
és a Magyar Gárda tagja között szó szerint minden olyan tulajdonságú ember megtalálható, akit ők (ha más pártban vannak) gyűlölnek.
Politikamentesen kérdezem: milyen társaság az ilyen?
Olvastam valahol: "Az a társaság, csapat, amely a saját törvényeit sem tartja be - az nem más, mint egy zsiványbanda..."

Továbbra is ajánlott olvasmány a
www.magyarorszag.ma
hírportálról a "NEMZETISZOCIALISTÁK" című írás!

Magyarnak lenni büszke gyönyörűség írta...

Kacsabőr, hadd gyülölködjünk mi itt magunk örömére, csak azt nem értem hogy mi a célod? Hogy a fityiszre vagy maszopra szavazzunk ???? Miért nem irogatsz inkább a fityisz.hu-ba ?? Addig is jót röhögünk a "mi attilánkon".

kocsobur1 írta...

A "ti Attilátok" is egy nagy gazember. Nem különb, mint a szoci vezérkar. - De ha röhögni akartok, akkor azt megtehetitek a Zagyva György Gyula Baráti Társaság alakulásán is: merthogy mi a frász volt abban hazafias cselekedet, hogy ez a vérbunkó (lejáratva méginkább a Jobbikot) anális erőszakkal fenyegette meg az újságíró vendégeit.
Mit lehet ezen védelmezni? Mitől volt ez hazafias?
Ilyen alapon az életfogytiglanra ítélt ex-gárdistát is védelmezhetnétek!.- A ti köreitekben már nincs semmiféle erkölcsi minimum?

Névtelen írta...

kacsaszar!!!!!rajtad meg a bábolnai szürke csődör tegyen anális erőszakot ,ez az ami biztosan hazafias !!!!More neked nem tockos kell,hanem egy nagy seggberúgás,mire leesnél,talán ki is fehérednél tőle!!!te büdös csótány,a kátrányos helyzetüeknek,és neked mi az erkölcsi minimum,te anyád majma!!!Magyarországon csak a cigány, a zsiványbanda.itt csak rajtad röhögünk,hogy milyen barom vagy fistes!!!!!

casablanka írta...

Kacsabőr, tudod mit? Inkább képviseljen engem Zagyva György, mint Terry Blek az MSZP-ben, aki téged képvisel.

Herne írta...

"Mi egy értéket képviselünk. Nem azért, mert ebből előnyünk származik, hanem azért, mert hiszünk ebben" - mármint abban, hogy ebből előnyük származik. Az érték pedig, amit képviselnek, a saját összelopkodott vagyonkájuk.

Ez a mostani szoci bagázs valóban a legalja, ahhoz sincs elegendő eszük, hogy elrejtsék a valódi motivációikat. Aki tud a sorok között olvasni és egy kicsit átrendezi a szavak sorrendjét, máris megkapja a lényeget. Azt hiszem kijelenthetem, hogy a szocik (már) nem tagjai semmiféle összeesküvésnek, egyszerűen valóban ennyire sötétek.

Olvastam egy szoci kampányújságot, amiben az adott településen elért érdemeiket méltatják. Ismerősöm, aki helyi lakos, nem győzött káromkodni, ugyanis még a buszjáratok számjelzéseit is tévesen írták, méghozzá olyan valakik, akik ÁLLÍTÓLAG az adott településen laktak. Ennyit a szocik hozzáértéséről, törődéséről, és remélem ezek után mindenkinek leesik, micsoda minden hájjal megkent, minden másra nagy ívben szaró tolvaj maffia ez a csőcselék!

Herne írta...

Köcsögúrral nem kell foglalkozni, mindenhol bevetnek ilyeneket, valószínűleg kap pár fémkétszázast fröccsre, amiért itt fröcsög. Amiket leírt mint elítélendő jobbos megnyilvánulások, azok valójában teljesen helyén való megnyilvánulások. Elég volt a nyámnyila politikai korrektségből, a virágnyelvből, kemény időket élünk, kemény szavakra van szükség. A szép szó, mint azt az elmúlt 20 évben megtapasztalhattuk, kérem bocsássanak meg, de lószart sem használ.
Az pedig, hogy az a faszfej a Gárda tagja VOLT: előszöris minden nagyobb létszámú szervezetbe kerül homok, szerintem köcsögúr sem tudna mondani olyan szervezetet, amely tökéletesen működik. Még a legszentebb keleti kolostorokban is akadnak gyenge láncszemek. Ez a nyomorult, csakúgy mint az egész kibebaszott média, csak kiforgatja a szavakat, és arra helyezi a hangsúlyt, hogy a fickó a Gárda tagja VOLT, hogy az emberek a Gárdával azonosítsák. Nem tudom pontosan, mik a Gárda-tagságának és eltávolításának a körülményei, valószínűsítem hogy egy idő után kiszúrták hogy nem oda való és kibaszták mint macskát szarni. Ennek ellenére mégis azzal jönnek, hogy Gárda így, Gárda úgy.
Namármost ezt a gondolatmenetet folytatva: ha egy exrendőr vagy exkatona bűncselekményt követ el, azért a rendőrség és a hadsereg a felelős, ezt ki kell hangsúlyozni. De ami a legjobb: ha itt hangsúlyozni lehet a származást és az előéletet, akkor bizony köcsögúr, a cigányoknál is! Ha egy bűnelkövető nem szimpla bűnelkövető, hanem exgárdista, akkor egy másik bűnelkövető sem szimpla bűnelkövető, hanem cigány!
Arról nem is beszélve, hogy bűnügyi szempontból, márpedig itt bűnügyről és nem társadalmi szervezetekről van szó, az, hogy korábban a Gárda tagja volt, teljesen lényegtelen! A hangsúly pedig egyébként is azon kéne hogy legyen, hogy a Gárda tagja VOLT! Múltidő, köcögúr, múltidő! Habár, ismételten ezt a fonalat szőve tovább, nem is lenne rossz, ha egy exképviselő lecsukása okán az egész Parlamentet hűvösre tennék (természetesen a Jobbik kivételével).

Namármost az, hogy reagáltam ennek a szerencsétlen bértollnoknak az agyalágyult érveire (illetve inkább annak hiányára), egyszeri alkalom volt, hogy megmutassam mindenkinek, neki is és a hozzá hasonlóknak is, mennyire könnyedén ízekre szedhető a hazug bér-érvelés. A jövőben azt tanácsolom, ne foglalkozzatok vele, én sem fogok. Ezeknek a célja egy: hogy eltereljék a figyelmünket, és az erőnket és gondolatainkat rá pazaroljuk az ügy helyett. Egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül, semmiféle reakciót ne adjatok, és elkotródik vissza koldulni, mert eredmény híján megszűnik a munkája is.

Névtelen írta...

Na, figyelj te kis szerencsétlen. Az ex-gárdista gyilkos (akit jogerősen életfogytiglanra ítéltek),csak úgy említhető, hogy volt gárdista..., hiszen normális emberi számítás szerint ő onnan már csak öreg, vén emberként kerül ki élve - ha kikerül.
A lényegesebb: nem egyedi eset volt, hiszen időközben azért akadt a gárdisták tisztának nem nevezhető világában buzi, pornózó kurva, tolvaj, pszichopata, stb. - tehát gyakorlatilag a Btk. szinte minden paragrafusát megsértették az egyébként gyáva banda tagjai. Gondoljátok csak végig, hogy mint emblematikus figurákat, kiket láthattunk köztük vagy a környezetükben: FÜR LAJOST, a kőkemény alkoholistát, akit "fajvédelmi miniszternek" is neveztek. BENCSIK ANDRÁST, a kommunista Népszabadság egykori pártrovatosát... WITTNER MÁRIÁT, aki a másik bunkóhoz, Zagyvához hasonlóan 8 elemi osztállyal szerénykedik(?) az Országgyűlésben, Usztics Mátyás, a kikopott pártállami színész...

Névtelen írta...

Na,figyelj te nagyrakás szerencsétlenség,elmégy te a pálottszájú büdöskurva anyádba!!te milyen bandába vagy??likudbérenc,fosztogató cigány??

Névtelen írta...

Azt, hogy valaki "buzi, pornózó kurva, pszichopata", hol bünteti a Btk., kispofám? Idéznéd azt a "szinte minden paragrafust"?

feco0220 írta...

Ez a kocsibőr névtelenül is írkál, már észrevettem. Nos kocsbőr, az ország első embere mint háromgyerekes családapa, és férj kúrogatta Kőbán Ritácskát. Elemezd egy kissé ezt a momentumot is.
Maga a Fidesz léte (meg MSZP, SZDSZ2.0) a nemzetbiztonsági kockázat, az olajbűnöző Pintérrel az élen, a parázna Schmittel, az MSZMP-s, MSZP-s gyökerű Kövérrel, meg a többi, már régen elszámoltatás alá vonandó senkiházi, hazaáruló, még most is a parlamentben pöffeszkedő gazemberrel.
A hazafias szervezetek az ő hatalmukra, szabadságukra, szabadlábon való létezésükre nézve valóban kockázatot jelentenek.
Nekik! De nem a magyar nemzet számára.
Tolvajok, rablók, és hazaáruló bűnözők vannak most hatalomban, és építik a diktatúrájukat, a globalista hatalmak segítségével, akik csak úgy juthatnak Magyarország kincseinek a birtokába, ha ezt a kollaboráns, cionista kormányt tartják hatalomban.
Reméljük, nem sokáig, mert a nemzet tudatának a fejlődése eljuttatja a nemzetet arra a felismerésre, hogy a kormányzati elit, meg annak klientúrája az igazi nemzetbiztonsági kockázat, annak kell takarodnia, vagy megdögölnie.

Névtelen írta...

21:42 szerencsecsomagnak:buzi,tolvaj ,kurva és egyéb emberfajták tömkelegével a maszop és a szadesz rendelkezik ám igazán
Kimosták az agyadat?

Névtelen írta...

21:42.te észkombájn kokeró,neked hány osztályod van?8.AZ ELEMI ELSŐT NYOLC ÉVIG JÁRTAD!!dug fel magadnak a N.OL.t.meg a többi szemetet!!!!

Névtelen írta...

Jóhogy megengedték neki,hiszen pontosan tudják,hogy az égvilágon semmi rosszat nem tett,kivéve a hídi tüntetést meg -ugye-a sukorói ügy bolygatását.
Budaházy NEM BŰNÖZŐ!

Névtelen írta...

Ez a Mesterházi azt írja magáról a választási ismertetőjében,hogy nehéz volt az édesanyjának megszülni őt.
Egyben nagy kár is volt,maradhatott volna odabent.

Névtelen írta...

Országot szétlopni, a legjobb buli. Egy kis hülyéskedést a valódi hülye választóinknak, csak megér!lényeglátó

kocsobur1 írta...

Ti ugyan a nem csótányai, patkányai vagytok - de az állatkísérletekből kiindulva még ezek a lények is képesek megérteni valamit. Hozzászólásaim és megjegyzéseim egy irányba mutattak: arra akartam irányítani a figyelmeteket, hogy a már leszerepelt MDF, SZDSZ, FIDESZ, KDNP, FKGP és az MSZP helyett a Jobbik Magyarországért Mozgalom nem megoldás az ország számára - mert:
- a Jobbik mögött nincs tömegtámogatottság
- személyi állománya leginkább a lumpenrétegre
korlátozódik
- a rasszista-antiszemita politikája nem
kompatibilis az EU-val és úgy általában az
európai országokéval sem
- maga a párt (a Jobbik) csak eszköz, ezt a
minipártot úgy a külföldi támogatók, mint a
magyarországi kormányzó pártok csak eszközként
használják fel: most legutóbb éppen rájuk
(Kuruc.info, Hunhir, Radical Puzzle, Barikád,
stb.) hivatkozva vezetik be az internetes
cenzúrát. - És sajnos jogosan: ezek a honlapok
a sajtószabadság örve alatt sorozatban
követnek el bűncselekményeket, pl. rágalmazást
becsületsértést, személyes adatok sérelmét,
antiszemita és rasszista uszítást - s mindezt
olyan szellemi színvonalon (pl. Zagyva), amit
sajtónak illetve társadalompolitikának aligha
nevezhetünk.

Névtelen írta...

vakegér!!nem mindegy ,hogy egy okos hülyéskedik,vagy egy hülye okoskodik!!ne okoskodj!!!!!én meg ezt láttom!!!

Névtelen írta...

Ne dőljetek be a rüheskomcsi provokátoroknak !(Röhej hogy még itt is osztani akarják az észt.)
béla_bácsi

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló