A nagyzási mánia teszi tönkre a Földet és lakóit.

Az egész EU-t a hajdani alapító nyugati országok nagyhatalmi törekvései hozták létre. Ez pont olyan beteges ötlet volt, mint a K.u.K., vagy a nagy Dunai köztársaság, ami szerencsére nem valósult meg. Nem értem, miért nem lehet az országoknak egymást egyszerűen békén hagyniuk, miért kell mindig egymással foglalkozni és a legegyszerűbb embereket is, akiknek ez korábban eszükbe sem jutott, erre kényszeríteni. Németország, Franciaország és Anglia (természetesen izraeli és amerikai segítséggel) ismét vezető szerepben tündököl, az ö szájuk íze szerint folyik Európában minden. Az oroszokat megpróbálják lesöpörni az asztalról, amit azok egy darabig néznek, azután megunják és lépnek. Akkor majd megint jöhet az antikommunista propaganda!

Az életminőség ettől az EU-tól a nyugati országokban sem javult egy fikarcnyit sem, sőt. Jó példa erre az alábbi francia film is, ami arról szól, hogy mivel etetnek itt bennünket.



Annak fejében, hogy mi is ebbe a nyugati kultúrkörbe tartozzunk, amelynek tulajdonképpen nem vagyunk részei, csak annyit kell tennünk, hogy elveszítjük a saját kultúránkat, meg részt veszünk egy földgázháborúban Afganisztánban, előtte Irakban, stb., ahol magyar hülyegyerekek is kockára teszik az életüket, még meg is halnak. Ja és támogatjuk az ujgurokat és a tibetieket eredményesen irtó Kínát is, mert ö is beletartozik a mutyiba.

Németországban pedig az van, hogy az autók eladása érdekében, amik különben már a kutyának sem kellenének, kitalálták az Abwrackprämie-t (a régi autók leadásáért járó jutalmat) és az 5 évnél idősebb autókat több különféle adóval és szankcióval büntetik. Közben pedig rejtély számomra, miből tartanak itt el az emberek egyáltalán egy autót, mert a rendes fizetésből nem telik rá, az biztos. Nem csoda, hogy a lakosság 80%-a el van adósodva.

Ahogy megfigyeltük, a legtöbb ország nem önkéntesen lépett be az EU-ba, hanem addig szankcionálták és közben tömték tele propagandával a népet (mert a nép, sajnos, mindenütt elhisz mindent), hogy a tönkretétel előtt egy nappal csak beléptek. Ausztria pl. elég sokáig tartotta magát, de aztán egy szép napon csak benn volt. Pedig nekik előtte se ment rosszul. Most legnagyobb ellenségünk az EU-ban. Egy csomó helyen erről a kérdésről még népszavazást se tartottak. De az is mindegy lett volna, mert az istenadta addigra már úgy meg volt győzve az EU előnyeiről, hogy úgyis megszavazta volna. Ugyanúgy, mint nálunk.

De ugyanezt csinálták Írországgal (addig nyomták és fenyegették, amíg a végén csak megszavazta azt a csodás lisszaboni szerződést) és a legjobb példa Izland, ahol ez az egész folyamat szóról-szóra napvilágra is került.

Szóval, pontosan ugyanaz folyik, mint 100, vagy 200 éve. A nagyhatalmak nem tudják a többit békén hagyni, a többi meg nem védekezik időben, azután pedig már olyan helyzetbe jut, hogy nem is igen tud védekezni. A portugálok ettől függetlenül arról kezdtek el beszélni, hogy kilépnek az euró-zónából.

Meggyőződésem, hogy Magyarországnak is az lenne a legjobb, ha be se lépne.

9 kommentek:

Névtelen írta...

Nem tudom ki hogy van vele,de az én értékrendem szerint eléggé gusztustalan a harcolo,az életüket kockáztato magyar katonákat egyszerüen "lehülyegyerekezni".Pláne ugy,hogy sajnos már halottaink is vannak közülük.
Vonatkoztassunk már el attol,hogy miféle érdekekért harcolnak,mert ha tágabb értelemben vesszük akkor a két világháboruban sem elsösorban a magyar érdekekért mentek a frontra a katonáink.Ezek szerint azok a höseink is csak egyszerü "hülyegyerekek" lettek volna?

Névtelen írta...

Összehasonlítani egy olyan háborút, ahol kötelezően besorolták az embereket egy olyannal, ahova -esetek többségében- a hazai fizetések többszöröséért mennek a katonák elég inkorrekt!
A haza védelme és az egyéni anyagi haszon (amit a mi adó forintjainkból fizetnek) közel sem ugyanaz.
Ezek mellett én sem "hülyegyerekezném" le őket, hanem inkább azokat akik lehetőséget adnak egy magyar katonának agresszorként megjelenni egy idegen országban!

Névtelen írta...

Szerintem is a jobb megélhetés reményében vállalták a fiúk a "kalandot", mert mint mindig és mindenhol, az árulást és kollaborációt fizetik meg a legjobban...
Ezek a háborúk az amerikai globalista nagytőkések rendszeresen megrendezett üzleti vállalkozása. Hasznot hajtanak az ahhoz gyártott fegyverek, aztán pedig a "zsíros" állami megrendelésre történő újjáépítés. Akik az ügyön nyernek, azok mindig ugyanazok... A "hülye gyerekek", meg alamizsnáért viszik vásárra a bőrüket.

Névtelen írta...

azt a barmot ,aki a héberek pénztárcájáért ugy döglik meg mint a koborkutya,idegen kerités mellet,nem sajnálom!!!!nem érdemel mást!

Névtelen írta...

ugyanazt gondolom,mint az elöttem szóló!Aki pénzért ől,(teljesen mindegy,milyen bőrbe bujtatják!)az bérgyilkos!Pusztuljon!Nem érdemel mást!

Névtelen írta...

a magyar katonának ,ezt az országot kellene megvédeni!kész csoda,hogy még nem rohantak le minket!!!ezzel a hadsereggel 1napig sem véddenék meg magyarországot.semmi keresni valonk sincs Afganisztánban ,sem Iraqban!!!

Névtelen írta...

Az EU fából vaskarika. Ráadásul közelsem működik megfelelően Az lenne a legjobb, ha a mostaninál lazább szövetség lenne.

Névtelen írta...

www.pulpitus.hu Törött mankót ad a Szovjetunió nyomorultjainak az Európai Unió és más érdekes írások!

Névtelen írta...

www.pulpitus. hu Törött mankót ad a Szovjetunió nyomorultjainak, az Európai unió, és más érdekes írások!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló