Lendvai és Schiffer telefonjának kijelzőjébe beleégett a +972

Azt gondolom, nem kell politológusnak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk, kedd este, ott a Jordán partján, azért nem nagyon örülhettek a honi fejleményeknek. Nagy valószínűséggel jónéhány szocialista és elempés telefon ment tönkre aznap éjjel, mert a kijelzőjükbe a sok hívás miatt beleégett a +972-es hívószám. A sejtéseink helyességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a magyar helytartók tegnap már egész más hangot próbáltak megütni és azonnal megkezdték a szánalmas kis visszatáncot és a mégseúgygondoltuk című ócska színjátékot is.

Azt hiszem, mindent megtudunk a dolgok lényegéről és hátteréről, ha megnézzük, hogy kik azok, akik legjobban ajvékolnak a Jobbik nemzetbiztonsági bizottságban betöltendő elnöksége miatt.

Akkor hát lássuk.

A műsor már kedden este, a bizottsági elnökökről szóló ellenzéki megállapodás után megkezdődött, hisz vannak ebben az országban olyanok is, akiknek nem is kell odaszólni, akik maguktól is tudják, hogy mi a cionisták érdeke, akik a génjeikben hordozzák a hazaárulást.

Így aztán biztosan nem lepődik meg senki azon, hogy az alaphangot a rettegéshez Gulyás József szadeszes liberált aljadék adta meg, aki felelőtlen és jóvátehetetlen lépésnek nevezte, az amúgy teljesen demokratikus döntést. Aztán, hogy ne legyen egyedül a véleményével szinte rögtön beszállt a nyervogásba Ungár Károly, pontosabban Klára, aki most éppen a Szabad Emberek Magyarországért nevű gittegyletben osztja az észt az erre fogékony agynélkülieknek.

Mivel azonban az eszdéesz és maradványai szerencsére már nem nagyon rúgnak labdába a magyar közéletben, ezért aztán a tel-avivi irányelvek szerint, a parlamentben helyet foglalók közül is meg kellett szólalni valakinek. Gondolom, azon sem lepődik meg senki sem, hogy ez a valaki az elempé főokosa, Schiffer lett. Szakasits Árpád unokájának a nagy telefonálgatások után hirtelen eszébe jutott, hogy egy jobbikos elnök a nemzetbiztonsági bizottság élén, számukra annyira mégsem kóser. Azonban, hogy ez miért nem tűnt fel neki a tárgyalások során, amin egyébként ő is részt vett, az még máig nem derült ki.

Szóval Schiffer hirtelen megvilágosodott és kitalálta, hogy ő bizony törvénymódosítást kezdeményez, amiben azt szeretné elérni, hogy ha bármely párt, annak egy képviselője vagy kapcsolatrendszere után a titkosszolgálatok vizsgálódnak, akkor az adott pártnak a nemzetbiztonsági bizottságba delegált tagja erről ne kaphasson információt. Aztán még hozzátette, hogy az LMP aggódik amiatt, hogy a Jobbik vezetheti a bizottságot ezért, ha a többi parlamenti erő is hajlandó erre, akkor csütörtökön vagy péntek délelőtt az LMP kész újratárgyalni a bizottsági elnöki helyek elosztását.

Természetesen a történetnek itt még nincs vége, mert Magyarországon olyan cionista kavarás nem lehet, amiből az elvtársak kimaradnának. Most sem lett ez másképp. A botoxbanya a tegnapi sajtótájékoztatóján tovább folytatta a nyávogást és próbálta mentegetni pártját a héber gazdái előtt. A váladékozása végén még közölte, hogy azt kéri a polgári nemzetbiztonsági szolgálatoktól, hogy "hússzoros" alapossággal végezzék el a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztjára és tagjának delegálandó jobbikos politikusok "C"-típusú átvilágítását, és ha van, azonnal jelezzék a "nemzetbiztonsági kockázatot".

Ezek hát a mi "igazi" demokratáink. A nemzetért aggódók, akik a Jobbiktól féltik a nemzetbiztonságot, de akkor egy szavuk nem volt, amikor a szocik az ex KGB-s Laborc elvtársat ültették az NBH vezetői székébe. És az is teljesen rendben volt nekik, hogy a bizottságban minden további nélkül izraeli-magyar kettős állampolgárok is helyet kaptak. Az nem volt kockázat, az nem volt a nemzetre veszélyes állapot.

Mint látszik, a történet kezd lassan kabaréba átmenni, de ez ne tévesszen meg minket, mert azért azt nem szabad elfelednünk, hogy a tét nem kicsi. A nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztja nagyon fontos pozíció. Az ott lévők belelátnak szinte mindenbe, ami az országban a színfalak mögött történik. És ami talán a legfontosabb. Most majd kiderülhet, hogy az elvtársak milyen eszközöket használtak fel a radikálisok ellehetetlenítésére, kik a bomlasztók, kik a beépített emberek.

Kiderülhet például, hogy mi áll ténylegesen a cigánygyilkosságok mögött, hogy tényleg vannak-e bizonyítékok a Magyarok nyilai ügyben és hogy mégis mi a francot kerestek itt az izraeli kémrepülők. És persze még lehet sorolni azokat az ügyeket, amikkel az elmúlt években arra irányultak, hogy megtörjék a szerveződő nemzeti ellenállást. Most majd egy csomó minden kiderülhet, most majd végre tiszta víz kerülhet a pohárba. Persze abba ne reménykedjünk, hogy a szélesebb nyilvánosság számára minden nyilvános lesz, de abba azért bízhatunk, hogy akiknek kell, azok majd tudni fognak a dolgokról.

Péntektől új korszak kezdődik, egy hatalmas lehetőség. Csak rajtunk múlik, hogy majd hogy tudunk élni vele.

28 kommentek:

Névtelen írta...

nadragulyás józsi+az ungár, nagy ész mind a kettő.megérik azt a sékelt amit héber gazdáik beinvesztáltak.a botoxos vén zsidó kurva a parlament megszentségtelenitéséről pofázik,tavaly a zsidók a parlamentben vigadoztak,ez akkor mi volt?azt a keservét!!! szar lesz a sábesz a hétvégén.

Névtelen írta...

Azért valljuk be, különös demokráciánk valahol művészi, sőt, egyenesen kafkai, amikor például az egyébként a demokráciáért aggódva látványosan rettegő pártok a demokrácia szabályait megszegve próbálnak ellehetetleníteni egy demokratikusan megválasztott, és demokratikusan pozícióhoz jutott pártot.
No, még engem is összezavartak - milyen sokszor használtam a "demokrácia" kifejezést így reggeli előtt, noha mára már hánynom kell tőle.

Névtelen írta...

Ha minden igaz és a cédulák összegyűjtése, majd a szavazatok összeszámlálása a legteljesebb rendben történt meg, akkor a most megalakulni készülő parlament a választópolgárok széles akaratát fejezi ki

Névtelen írta...

Robert Fico azt mondja, hogy Szlovákia számára súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha a magyar parlament elfogadja a szomszédos országokban élő magyarok kettős állampolgárságát lehetővé tevő törvényt.
Ez nyilvánvaló tévedés, hiszen éppen Magyarország az élő példa rá, hogy nem a kettős állampolgárok, hanem pl. a Jobbik jelent nemzetbiztonsági kockázatot.

Névtelen írta...

Volt-e az utóbi 20 évben ,hogy minden rendben ????valóban hányinger kelltő ez a democsokrácia!!!ha valami nem tetszik mózsi fattyainak,mindjárt sivalkodni kezdenek,mint a fába szorult féreg!!!Szakasits 1 vén gazazember volt.nem érdemli meg azt a magyar földet amiben nyugszik,amiért annyi magyar ember életét,vérét adta!!!!schiffer mozsi u. az a kaliber...

Névtelen írta...

Szerencsétlen "idegenek", hát nehéz elfogadni, hogy vége a nagy bulinak. A parlamentben megjelentek a magyarok, néhányan mellényben. Egy páran felébredtünk és most egyre hangosabban ébresztgetjük a többi alvót is. Lesz ebből még elég bajuk a nagy bulisoknak. Nem csoda a nagy ijedelem. Szerintem valahol olvastak Ludas Matyiról.

Névtelen írta...

a JOBBIK,csak a heréltagyu 2/3nak jelent kockázatot,mert nem lophatnak kontrol nélkül!!!tele vannak volt mszmp-s,és besúgó gazemberekkel.(pákozdi,raszkolnyikov etc.

Névtelen írta...

A hotolo-totolo fico,és szlotakovics véleménye annyit sem számit,mintha elszellentették volna magukat!!

Névtelen írta...

Európa és hazánk túlélésének záloga: szabadulni Amerikától és Izraeltől! A “demokratikus” államok egymás után sétálnak bele ugyanabba az adósságcsapdába. Miért?
Mindnek van ugyanis köztársasági elnöke, parlamentje, kormánya, nemzeti bankja, számvevőszéke, szakértői testületei, stb. Ezen államok “uralkodó osztályai” korruptak, és a nekik lökött koncért eladják országukat, népüket. Sőt! Segítenek népük megnyomorításában a tőkés elnyomóknak.
Ezek a tőkéssé vedlett kommunisták, hazaárulók tehát.
Martonyi is vett részt a Bilderberg csoport ülésein, és Orbán is tagja valamelyik szabadkőműves páholynak, amelyek az illuminátusok, a FED mögött álló pénzeszsákok, az Európai Bizottság, a nemzetközi valutaalap, az IMF szervezeteivel akarják létrehozni az Új Világrendet, és végső célként egy világkormányt. Orbánra rá van tapadva az összes zsidó pénzügyi hatalmi szervezet, és bank, a FED-ben, az illuminátusokban, a szabadkőműves páholyokban, az Európai Bizottságban, a Bilderberg csoportban bújtatott fejű pénzügyi polip összes karja. De ezt ő kereste magának. A Jobbik célja, ezeknek a karoknak a levágása hazánk testéről. Ezekkel a problémákkal kell először leszámolni, nemcsak itthon, de a területeinket bitorló szomszédos országokban is. Önrendelkezésünket minden területen biztosítani, hazánk sérthetetlenségét, és önállóságát, és….és. Ha az űrben keringene egy magyar felségjelű csillagromboló, az USA-ra, Izraelre, és más pénzhatalmi célpontokra irányított olyan megsemmisítő energiájú fegyverzettel, mint egy napkitörés, tán akkor egyesíthetnénk újra elveszített területeinket egy hazává, Nagy-Magyarországgá.

Névtelen írta...

A két legújabb fejlemény:

1) „Mesterházy Attila módosító indítványt nyújtott be a pénteken aláírandó, az Országgyűlés alakuló üléséhez kapcsolódó politikai megállapodáshoz. A módosítás lényege: a függelék tartalmát azzal a kitétellel fogadják csak el, ha a parlament nemzetbiztonsági bizottságában a Jobbik sem elnöki, sem alelnöki, sem bizottsági tagsági helyet nem kap.”

2) „Újabb diszkrimináció éri a Jobbikot a Fidesz döntése nyomán: az Országgyűlés alakuló ülésén a hagyományokkal szemben nem olvashatja elő az esküt a legfiatalabb képviselő, Dúró Dóra. Bár mind a négy korjegyző jobbikos, a lehetőséget kisajátította a Fidesz, melynek 1998-ban nem volt fenntartása, hogy az MSZP-s Zuschlag János olvassa elő az esküt.”

Ezekhez jön még a mellény- és a korona előtt tett eskü köré fújt ügy.

Névtelen írta...

Ez a kis undorító Szagasincssiffer unoka eltűnhetne már a jó büdös picsába azzal a veres seggű és páviánképűmaszopholnapnyalildikével egyetemben.Ezek nem veszik észre,hogy az idő telik? Azt a tojógalambként lipheckedő, fenekét hátradűtő vén kurvát vonja már ki valaki a forgalomból!

Névtelen írta...

A mocsok férgeinek ez a kánnaán.Eszükben sincs eltünni innen!!avén zsidó QRVA egy rohadt tetű.az egész maszop egy bünbanda.szarházy módositgat.már most elkezdték a zsarolást!!!!a kasztráltagyú 2/3meg partner lesz ebben.

Névtelen írta...

Hát éppen azért kellene a büdös banyáját Izraelbe befizetni egy soha vissza nem térő utazásra mert úgy tűnik ez itt a barátaival végleg berendezkedett.Puliszkaszájú Szarházy Átilla meg olyan hülye mint a setét éccaka.

Névtelen írta...

A botoxos vén kurva egésszen kivirult,hogy máris sikerült a zsideszt megzsarolni,belerugni a JOBBIKba.orsos az maradt aki volt,egy puha pöcs.

Névtelen írta...

Hát igen lebeghetne egy pár évezredig mind a Holt tenger sós vizén.

Névtelen írta...

Mondhatom szép dolog, hogy a köztársasági elnök megdicsérte az SZDSZ-es zsidó utánpótlást. Mit gondoltok kik álltak a szavazófülke előtt éjjel 2 óráig? Ezeknek csak a Jobbik csipi a szemét.Az nem zavarta az elnök "úrat" hogy az mszp,szdsz mire tett esküt? hová jutatták az országot? Az hogy a 850.000 ezer magyar ember mit gondol, azt leszarják!Itt változás? Egy nagy túrót !!

Névtelen írta...

Nem lesz változás,tovább folyik majd a magyar irtás,cigánytenyésztés,kábítás szerrel és anélkül,-a "tetszettek volna forradalmat csinálni"-megmondta a kis büdös orsós.Na.

Névtelen írta...

AZ "elnök úr" csak a JOBBIK-kal mer kapcáskodni.tavaly megmutathatta volna a bátorságát,mikor a tótok nem engedték át a hidon,de tele let a nadrág.

Névtelen írta...

Hát a Jobbikot biztosan kollektíve nem emésztik meg egy darabig,hát még ,ha majd az emberek szembesülnek, a többségi párt tehetetlenségével,tutyimutyiságával meg egyéb baromságaival.Sólyom meg mehet a levesbe.

Névtelen írta...

Nem a levesbe,a negevbe!!

Névtelen írta...

Ugyan már, mit lehet várni egy olyan elnöktől, aki egy köztörvényes cigányt fogad, egy demokratikusan bejegyzett párt veztőjét meg nem.Ha nem sztárolnák a cigányokat a zsidók, nem lenne fegyver a magyarok ellen.Egyébként hogy szereti a zsidó- utánpotlást, az "elnökúr" és nem szereti a Jobbikot - magánügye amit nagyivbe lesz@rok.

Névtelen írta...

ugyan miért ne szeretné a fajtáját???

Névtelen írta...

Talán csak nem az is zsidó?????Te jó ég!!!!!!!

Névtelen írta...

mégis mit vártál?a liqdbérencek jelölték!!Erdö Péter apai.Paskai annyai ágon ZSIDÓ.gyurcsotány apain.szekeres:stern.a botoxos detto.apró:klein.aczél:appel.jó elmélkedést.

Névtelen írta...

Na jól kinézünk,ha ez is ilyen ősökkel büszkélkedhet.

Névtelen írta...

Nyomorult kis náci-utánzatok! Magyarázzátok meg már néhány patkánynak, hogy a zsidó (jewish) a népet jelöli - a héber pedig a nyelv, amelyen beszélnek ("zsidóul").
Bár... a patkánycsapatnak értelem nemigen szükségeltetik.

Névtelen írta...

Előttem szóló: minek a leszarmazottja vagy?-nincs elírás-csak nem egy vörös seggű páviáné?Kik és kinek, meg mit magyarázzanak?Kik itt a náci utánzatok?A patkány csapatnak meg nem a megfelelő helyre üzentél,a magad köreiben magyarázkodj-e témáról.

Névtelen írta...

Te náci-utánzatozó héberféreg!akiett patkányozol,külömbek a te vérszopó fajtádtól.mi tart vissza,hogy elhuzz innen a jordánhoz?gyurcsótány fajtársad megmondta,el lehet menni innen!!rajta mi tart vissza!!!mózsi taknyos fattya!!!az értelemről:neked sincs mire felvágni!!beléd sem szorult sok ész.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló