Március 15., ahogy mi láttuk [videók]

Demszky "beszéde" a Petőfi-szobornál






Jobbik nagygyűlés a Deák téren





Beszámoló és fotóklipp ITT.

5 kommentek:

Névtelen írta...

Mesterházy pártja olyan nemzeti, még a gumibotot is előveheti március 15.re! Ne feledjétek!

Névtelen írta...

A budapesti, március 15.-i rendezvények mérlege szerint a Fideszén 14 ezren voltak, A Jobbikén minimum 50 ezren. (én is) Ez a Fideszének a 3,5-szerese. Na, most ezeket a tényszámokat vessük össze a közvélemény kutatások elemzői általi támogatottsági mutatókkal. A Fideszről emlegetett 2/3-ad igen megzsugorodik (legyen 20-25%, mert ennyi h@lye biztosan van), ám a Jobbikról "közvélemény kutatott", tegyük fel, hogy 20%-ot akkor szorozzuk meg 3,5-el, az kérem 70% pontosan. Kb. ilyen választási győzelem várható a Jobbik javára, tehát a Jobbik fog kormányt alakítani. Április 11-én elérkezhet, amire már 65 éve várunk, országunk kirablóinak a bukása, és a Jobbik általi elűzetése.

Névtelen írta...

Emberek, hogy lehet az, hogy egy ország legfőbb stratégiai pozícióját, azaz a honvédelmi miniszterséget egy kettős állampolgár, Szekeres tölti be?!
Tehát Magyarország hadseregének vezetője két államnak is elkötelezett!!!!

Névtelen írta...

Ne hallgassatok a zsidó média választási jóslásaira, és a rendezvényeken bemutatott résztvevők számadataira, mert aki utánna néz, vagy éppen ott volt a rendezvényeken, az tudja, hogy a jobbik volt a nyerő,igenis ott voltak a legtöbben, és éppen ezért nem mutatják meg a liberális-kommunisták! Szebb jövőt!

Névtelen írta...

Ezeknek már semmi sem szent. Főleg a Fidesznek, amely pártutasításba adta, hogy a Hír-Tv-n, és az Echo-Tv-n nem szerepelhet jobbikos szimpatizáns, a Jobbik nevét is csak mocskolni lehet, mint ahogy a mai Hír-Tv műsorban is két nyakkendős görény tette. Orbán nagyon fosik, de van is miért, egyre többen veszik észre az aljasabbnál aljasabb módszereit, hogy az MSZP-vel koalícióban átmentse a közös hatalmukat.
A Fidesz és MSZP olvasatlanul írta alá a Lisszaboni szerződést, a 600 milliárdos bankmentő csomagot, most pedig az egész húsz éves hazaáruló, népirtó és gazdaság romboló közös tevékenységük titkosításáról szavaztak közösen, amikor már nyilvánvalóvá vált a Jobbik parlamenti részvétele. Magyarul, leoltják a villanyt, és csak azt engednék látszani, ami nem terhelő az MSZP-Fidesz hazaáruló, mocskos koalíció számára. A liba-tolvaj Bajnai hazafiként aposztrofálta Orbánt, és Mesterszarházit is, mocskos politikai mutyit nézhetünk most végig a Fidesz és az MSZP között. És ez világosítja meg azt a tényt, hogy eddig is szövetségben adták, árulták hazánkat, irtották népünket, és építették az új, izraeli honfoglalóknak a lakóparkokat.
A Jobbiknak 85%-al kell bejutni a parlamentbe, kitakarítani az összes hazaárulót onnan (Orbánnal együtt), elszámoltatni, és Magyarországból ismét egy „magyar” országot csinálni. Minden másnak a bekövetkezése, s ezt piros, nagybetűkkel képzeljétek el, hazánk és népünk halálát jelenti. "S a sírt, hol nemzet süllyed el népek veszik körül, s az ember millióinak szemében gyászkönny ül".
Ami, vagy aki bármi módon kapcsolódik az elmúlt húsz évhez, többé nem szabad, hogy köze legyen hazánk irányításához. Csak egy lehetőséget adott Isten a magyaroknak, amely a megalakulása óta is már történelmet írt, és tett a hazáért, emberek millióinak a szemét felnyitva: a Jobbikot. Isten óvja a hazát minden mástól! Isten óvja népünket a két nagyfejű (MSZP-Fidesz), és több kisfejű, de egy rothadó testű szörnyetegtől! Isten óvjon bennünket a cionista, rabló és népirtó, kapzsi és gátlástalan bűnöző politikusoktól. Isten figyeli az X-et majd április 11-én, és Ő is kéri majd számon, hogy a hazát megmentő helyre, vagy a további pusztítást folytatók kockáiba kerültek-e azok. A mi Istenünk, a magyarok Istene.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló