Ájem Moncsi esete a választási plakáttal

Ha már a leghülyébbek is hülyének néznek, ha már a leghazugabbak is csak legyintenek a mondataidra, ha nincs mondanivalód, és ha nem értesz semmihez, akkor találj ki magadnak valami jól hangzó, de semmitmondó témát, adj hozzá egy kis balos feminista dumát és már kész is van a választási programod. Valószínűleg ezen gondolatok alapján haladt - tegyük hozzá, máson nagyon nem is tudna - Lamperth Mónika is, aki mostanság a női esélyegyenlőség bajnokaként tetszeleg az újságok hasábjain.

Hogy tovább erősítse ezt a képet, a hét elején konferenciát szervezett ezen célok érdekében. A kaposvári rendezvényen olyan kiváló „szakértelmek” adtak elő, mint Sándor Klára, Mesterházy Szilvia és persze a házigazda, Ájem Mónika. Már a nevekből is látható, hogy az összejövetel egész magas nívót üthetett meg. [az ájem Mónika videóért katt ide]

Elnézve az eseményről szóló beszámolót és az ott készült fotókat, ez a megállapítás csak újabb megerősítést nyer. Bár azért az megnyugtató, hogy egy 40-50 fős vén komcsi nyugger brigádon kívül, mások nem nagyon tartották fontosnak, hogy jelenlétükkel is emeljék a gyülekezés fényét. [katt a linkre]

Pedig a fény megint kigyúlt és mily meglepő, ismét egy 12 pontos vállalás formájában öltött testet, amiben Mónika azokat a célokat fogalmazta meg, melyek közelebb vihetnek bennünket, egy már elfogadható állapothoz. Mármint a női esélyegyenlőség tekintetében.

Arról azonban már nem esett szó, hogy ezek a problémák az elmúlt nyolc évben vajon miért nem tűntek fel neki, vagy ha feltűntek, akkor eddig miért nem küzdött ellene?

Aztán érdekes kérdés lehet még, hogy milyen alapon beszél közéleti női esélyegyenlőségről egy olyan pártnak a képviselője, aminek a listáján az első hetven helyen, összesen öt nő szerepel? És legfőképp minek ígérget egy olyan valaki ismét 12 pontos vállalást, aki még a legutóbbiból se tartott be egyet sem. [Lamperth 2002-es választási garancialevele itt megtekinthető]

De ne ragadjunk le egy semmitmondó konferencia apró kis ellentmondásain, hanem nézzük inkább Moncsi legújabb csatáját a női esélyegyenlőség érdekében folytatott küzdelemben. Két napja egy rövid, de annál röhejesebb közlemény jelent meg az MSZP honlapján. Idézném:
[eredetileg itt található]
Felháborítónak tartom a magyargyerek.hu oldalon megjelenő választási plakátot, amely nyíltan rasszista és egy demokráciában elfogadhatatlan.

Együttérzésemet fejezem ki Mohácsi Viktória volt európai parlamenti képviselőnek, akinek az arcképével visszaéltek, és felszólítom a weboldal szerkesztőit a plakát azonnali eltávolítására.


Lamperth Mónika

elnökhelyettes


A sérelmezett „választási plakát”


Hogy bizonyítsuk mi is elkötelezettségünket Ájem Mónika esélyegyenlőségért folytatott harca mellett, elkészítettük a plakát új verzióját.



[nagyításért katt a fotóra]


Kíváncsi vagyok, hogy Mohácsi kiad-e egy viszont közleményt. :)

8 kommentek:

chabbix írta...

Bravó!

Névtelen írta...

Egyik szar, másik, kaki,
Szavazzon hátaz, aki,
Ütődött, vagy eszement,
Szart ér veletek, a parlament!

Névtelen írta...

Hát igen. A paraziták mostmár a Jobbikra is rá szeretnének telepedni, de ez nem fog sikerülni.

Névtelen írta...

A szőkét és a feketét móónika kapta elő az orrából?

Névtelen írta...

Ez a dagadt majom az úniós pénzek felmarkolásánál megnyugtatta a banyákokat, hogy neféljenek tudja a dolgát, ebből nem kapnak az önkormányzatok - akkor miért nem kartázott? Hány asszonyt és gyermeket tettek tönkre mert "tudták a dolgukat"?! A qrva anyjukat csomagolják és tünjenek el....

Névtelen írta...

Dagadékra meg romajomra nem szavazunk.

Névtelen írta...

Tele vagyok előítélettel, zsigerből utasítom el a fikavadászt meg a cigány luvnyát

Névtelen írta...

Nincs ezeknek 1 tükrük? Se hányingerük, ha belenéznek, véletlenül? Elbírják saját (dög) szagukat?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló