Pillantás a jövőbe

Tegnapelőtt kis ízelítőt kapott az ország abból a karakán és megalkuvást nem tűrő politikából, amit mi radikálisok a magunkénak vallunk. Nem akarok nagy ömlengésbe belemenni a beszédek kapcsán, ezért csak annyit mondanék, hogy egyszerűen kiválóak voltak.

Morvai Krisztinának és Szegedi Csanádnak nem volt szüksége hosszú percekre ahhoz, hogy pontos képet vázoljanak fel a benyújtott költségvetés tarthatatlanságáról, annak nemzetellenes szellemiségéről. Végre kimondta a parlamenti patkóban is valaki azokat a szavakat, amiket az átlagember nap, mint nap gondol az ország ügyeinek folyásáról.





A beszédek mellett azonban mindenképpen érdemes foglakozni a felszólalásokat övező és követő reagálásokkal is. Az, hogy az elvtársak testületileg kivonultak igazából senkit nem lepett meg. Nyugodtan nevezhetjük ezt pótcselekvésnek, meg hát az árulók nem nagyon szoktak örülni annak, amikor szembesítik őket a gaztetteikkel. Számomra inkább Kuncze soron kívüli reagálása volt az érdekesebb.

Önök létrehozták az élősködők, ingyenélők, bankárkaszt, a politikusbűnözők és a cigánybűnözők Kánaánját – mondta többek között Szegedi Csanád. A gondolatok telibe találtak, mivel az egyik legnagyobb antimagyar rögtön szót kért. Gondolom, a fenti mondattal megszólítva érezte magát.

Mondjuk, már egyátalán a megszólalás alapja is elárul mindent, hisz a liberáltaknak - lévén, hogy 2%-ra nem adnak EU képviselőséget - nem lett volna lehetőségük felszólalni, ezért Kuncze dörmögését az emeszpé saját időkeretéből biztosította számára, mintegy előre vetítve a szadeszosok túlélési lehetőségét.

Szóval megszólalt, de mivel érdemben nem tudta cáfolni az elhangzottakat, ezért aztán szokás szerint fasisztázott egyet, nem mintha ennek ma már bármi jelentősége is lenne. Aztán végén még hozzátette: szeretném, ha nem maradna nyom nélkül mindaz a kifejezés, és persze a stílus sem, amit az európai parlamenti képviselőtársunk az imént megengedett magának.

Innen üzenném, hogy nem fog. Már nem kell sok idő ahhoz, hogy ne csak pár percben, hanem hosszabb időkeretben is szót kapjunk a magyar országgyűlésben, hogy végre igaz magyar gondolatok töltsék meg a termet.

Kedden, ha ugyan rövid ideig is, de bepillantást kaphattunk a jövőbe.

Nekem tetszett.

1 kommentek:

Névtelen írta...

Örül a szívem, amikor ilyen hozzászólásokat olvasok, mert ilyenkor látszik, hogy ébred a nemzet és van remény arra, hogy fordíthatunk a sorsunkon.Nem szabad magunkat továbbra is megfélemlíteni hagyni.Jó, hogy van egy politikai erő, ami mögé fel lehet sorakozni, akik példát mutatnak.A "fasisztázással" nem kell törődnünk, csak félnek az elvtársak.Féltünk már eleget, most már féljenek ők! Le velük!
Rita

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló