Lejárt az idejük

Az elmúlt napok ’56-os megemlékezéseinek közepette, valahogy mindenki átsiklott a Magyarok Szövetségének múlt pénteken lejáró ultimátuma felett. Ha emlékeztek még, Vukicsék a bösztörpusztai rendezvény zárónapján tették közzé kiáltványukat, melyben felszólították az államfőt, az országgyűlést és a kormányt, hogy október 23-ig a Szent Korona-tan alapján kezdjék meg az alkotmányos rend helyreállítását.

A kiáltvány végén még azt is hozzátették, hogy amennyiben ez a jelzett határidőig nem történik meg, akkor alkotmányjogi jogos védelemre, polgári engedetlenségre hívnak mindenkit.

Történt mindez még augusztus 26-án. Azóta azonban egy s más megváltozott a világban, de legfőképp a Magyarok Szövetsége háza táján. Ha a valóban nagy élményt jelentő bösztörpusztai találkozó emlékét nem is, de a szövetség vezetőinek hitelességét egyre több dolog kezdi megkérdőjelezni. [katt a linkekre]

Mondjuk, az már augusztusban is látható volt, hogy a közreadott ultimátumos kiáltvány már önmagában is hülyeség. Természetesen nem az abban megfogalmazott szándékokkal van a baj, hisz szerintem nincs olyan ember a radikális oldalon, aki ne támogatná a történeti magyar alkotmány visszaállítását. A baj, a beteljesíthetetlen ultimátummal van.

Gondolom, még mindenki emlékszik OV 72 órás pofára esésére. Na, ez megint pontosan ilyen lett. Vasárnap az MSZ, a budai Várban tartott nagygyűlését, ahol egy új alkotmány alaptételeit tartalmazó dokumentumot, valamint az országgyűlés feloszlatását követelő levelet adtak át az államfő hivatalának. A dokumentumot ismertették a Köztársasági Elnöki Hivatal mellett tartott megmozduláson résztvevő, mintegy hétszáz (!) ember előtt is.

És kész. A végén mindenki elment szépen haza. Az engedetlenség érdeklődés hiányában elmaradt.

Az ilyen ultimátumok ennyit érnek, főleg akkor, ha az azt kiadó azt hiszi, hogy tüntetésre is kész tömegek állnak mögötte akkor, amikor az egyébként nincs úgy. Talán már Vukicsék is rájöttek arra, hogy más megszervezni egy kulturális találkozót és más egy politikai demonstrációt. Talán rájöttek arra, hogy nem kellett volna olyan lelkesen elhatárolódniuk a radikális oldalon mindenkitől, és talán nem kellett volna másokról hazugságokat terjeszteni.

És legfőképp, talán rájöttek arra, hogy attól, hogy sikerült összehozniuk egy egyébként méltán dicsérhető rendezvényt, attól még nem kellett volna az elmúlt hónapokban a megváltót játszaniuk.

De ez a hajó már elment. Ma már mindenki megtartja a kellő távolságot az őrnagy úrral. És ehhez egyátalán nem is kell „annyira radikálisnak lenni”. [ez egyúttal a válaszom is, az '56-os megemlékezések országszerte bejegyzéshez érkezett kommentnek]

Apropó, őrnagy úr. Ha valaki esetleg nem tudná, Vukics ma is a Magyar Honvédség katonatisztje. Így amikor kiadta az ultimátumot nem tett mást, mint ultimátumot adott a saját parancsnokának és polgári engedetlenséggel fenyegette meg kvázi azt az államot, aminek a védelmére egyébként felesküdött.

Ha jobban ki akarnám sarkítani a kérdést, akkor azt is mondhatnám, hogy a Magyar Honvédség katonája az általa civilben vezetett szervezet nevében, az állam alkotmányos rendjének a megdöntésére szólította fel a szervezet tagságát.

Miért nem akar ez sehogy sem összeállni nekem? Miért van olyan érzése az embernek, hogy itt valami nagyon nincsen rendjén? Most miért nem hőbörög a parlamentben senki sem? Most miért nem esik neki a kormánynak a fidesz, és most miért nem szólítják fel távozásra az őrnagy urat az elvtársak?

Arról már nem is beszélve, hogy ugyanezzel a váddal Budaházy Gyurit már perbe fogták. Vajon Vukicsot miért nem?

Túl sok a kérdőjel, az idő meg ketyeg.

Pontosabban már le is járt. És valószínűleg nem csak az ultimátumé.

1 kommentek:

Névtelen írta...

Az olyan nem tisztelt vukics úr, aki szerintünk megélhetési politizálást folytat a hályogszemű érdekelt fenéknyalókkal jobb ha bevallja, ezt nagyon elku...ta mint gyf és zsidesz, stb., a msz céljait is úgy lopta mástól, az még nem lenne baj csak valahogy bűdös az egész. Meg akarta osztani a magyarságot, és e szégyenfoltot soha nem fogja már lemosni magáról.
Csak egy példa, mit keresett dávid-csillag jel a Magyarok Szentségébe aug. 2l-22.23.-án, miért engedték egyesek a nagy szervezők, hogy talmudot hírdessenek a Magyar Bösztörpusztán?
Egyáltalán milyen jogon tette be oda a mocskos lábát egy kajmán szárazlábú, aki csak megvezetni ment oda. A talmud egy mocskossággal teli förmedvény, látszik, kiknek a szent-könyve...

Belefog törni a bicskájuk ezeknek a göndörorrú felfuvalkodott csürhének az Igaz magyarokba. Itt nem vukics és tsa átkúrom bt, becsaplak kft, és vásárokból jól meggazdagodó zrt. a cél.

Szégyene vagytok msz a Magyar Honunknak, de tényleg lejárt az időtök....
Szerveződjetek és ülésezettek, de egyre többen átlátnak rajtatok.
vukics gyermekének hogy néz a tiszta szemébe és mire tanítja, hogy kell a Magyarságot elárulni, szép kis tanulás lesz.... Ezt már eljátszotta a maszop-szadesz-zsidesz-kdnp a kölykeivel, azok sem lesznek külömbek. Náluk érdekek vannak, nálunk Hazánk szeretete. Mi nem ugatjuk, cselekszünk, igaz nincs plénzünk, mert kiraboltak minket, de ott vagyunk mindenhol ahol kell és harcolunk. Nem csinálunk propagandát, nekünk erre soha nem lesz szükségünk, Minekünk a Magyarok Ösiste előtt kel felelni tetteinkért. vukics féle átváglak kft tagjai kinek számolnak el, ha már eladták a lelküket a kajmánnak.

Már gyűlik az az erő amelyik felszámol titeket.

Inkább a gárda tagjait engedtétek volna be akik a népre felesküdtek, mint a szárazlábúakat.
Azzal hogy beengedtétek őket, elárultátok magyarságotokat, a Hazát, erre meg nincs bocsánat. A Bocsánat a Jóistennél.
Csomagoljatok lejáratátok magatokat.

Azért nem irok nevet, nem gyávaságból, hanem sok dolgom van, rendbe kell tenni magam erejével is, amit ti szétbarmoltatok, elárultatok.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló