Nincs elég buzi


Komoly probléma ütötte fel a fejét nemrég az Egyesült Államokban, pontosabban Hollywoodban. A globalista propagandagépezet egyik központja – mint egy kutatásból kiderült -, nem elég píszi. Konkrétan nincs elég buzi az ott gyártott filmekben.

Ez pedig gond. Méghozzá nem is kicsi.

Az Államokban működő Melegek és Leszbikusok Rágalmazás Elleni Szövetsége (GLAAD) által nemrég nyilvánosságra hozott tanulmány ugyanis megállapította, hogy 2014-ben „a hét legnagyobb stúdió által jegyzett 114 mozifilm 17,5 százalékában volt csak leszbikus, meleg vagy biszexuális karakter, míg egyetlen alkotásban sem volt azonosíthatóan transznemű szereplő”. A stúdiók hozzáállása a dologhoz ezért nem megfelelő, mivel a deviáns propaganda így nem olyan mértékben jut el a világ minden tájára, mint ahogy azt az amerikai buzilobbi helyesnek gondolná.

Hogy az ügy még nagyobb hangsúlyt és médiafigyelmet kapjon, a GLAAD minősíteni is kezdte a stúdiókat, annak alapján, hogy melyik menyire hajlandó megfelelni az elvárásaiknak. A ”döbenetes” kutatási adatokra való tekintettel kiváló minősítést természetesen nem adtak ki. Jó minősítést kapott a Warner Bros., megfelelőt a 20th Century Fox, a Lionsgate, a Paramount Pictures és az Universal Pictures, míg teljes mértékben elmarasztalták a Sony Pictures-t, The Walt Disney Co-t.


Miután mi is jól kiszörnyülködtük magunkat, azért érdemes a kutatás mögé nézni. A GLAAD ugyan hőbörög a 17,5 százalékos adaton, de az a valóságban mégiscsak azt jelenti, hogy lényegében minden ötödik filmben vannak olyan hosszabb-rövidebb képsorok, amelyek valamilyen szinten a homokszexet propagálják. És azért ez valljuk meg, nem kis mennyiség.

Afelől pedig egy pillanatig ne legyen kétségünk, hogy az álomgyár fogékony lesz majd a ”jogos” kritikára és a 17,5 százalékos arány a közeljövőben rohamosan növekedni fog.

Így megy ez.

3 kommentek:

Unknown írta...

A kurva anyjukat! Nincs elég buzi? Inkább túl sok! Minden filmben ott vannak ezek a buzik, meg hemzsegnek a zsidók! Tiszta hányinger! Inkább nem is nézek ilyen filmeket.

Sandor írta...

Meghogy nincs eleg burnyak ? Meg a mosogato alatti szekrenybol ahol a hulladekgyujto van ,abbol is az jon elo ..... Tisztelettel Sandor

Szabó László írta...

Na jó, de ha az ÍRÓ nem ír a filmbe elég buzit, ahhoz a stúdiónak mi köze van? Az attól még FILM lesz ugyanúgy. Hát ha a szerep maga eleve nem buzi, akkor azt a stúdió nem teheti buzivá. ???

Hát én biztos szétszopatnám ezt az idióta csürhét, ha valamelyik stúdió szóvivője lennék. LOL Agyunk sincs, de még ugatnak is. Nagy kedvenc az ilyen. :D

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló