Ez már a harmadik?


A közvélekedéssel szemben a nemzetközi színpadon a nemzetek viselkedését szinte sohasem erkölcsi szempontok diktálják, hanem a pénz és geopolitika homályos keveréke. Ezért aztán, amikor az uralkodó osztály szószólói elkezdenek démonizálni egy külföldi országot, mindig azt a kérdést kell magunkban először feltenni, hogy vajon mi forog itt valójában kockán...




3 kommentek:

NSP írta...

Kiváló összegzés, csupán egy dologról nem szól: kik azok, akik a háttérben állnak. Sajnálatos, hogy nem mondja ki azt a tényt, amelyt minden gondolkodó, értelmes ember tud.

eSzeL írta...

és hiába kiabálsz, hogy baj van, rád bámulnak, fölényesen legyintenek, majd tovább forgatják a mókus kereket. Közben pedig azt hiszik, szabadok . . .

Karina írta...

Thomas Jefferzon az USA 3. elnöke a Függetlnség Nyilatkozat megalkotója, azt a kijelentést tette, hogy, a bankok sokkal nagyobb veszélyt jelentenek az emberi szabadságra, mint a hadseregek!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló