Nem vak ez! Bátor!


A cigány el akarja adni a lovát a piacon. 
Van rá egy vevő, aki elkéri a lovat egy körre. 
A ló azonban nekimegy a falnak. 
A leendő vevő e szavakkal viszi vissza a jószágot:
- Te cigány! Ez a ló vak, nekimegy a falnak.
Mire a cigány:
- Nem vak ez! Bátor!





Néhány napja az alábbi közlemény jelent meg a hazai hírek között:
A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) indulni kíván az őszi önkormányzati választáson – erről döntött a párt közgyűlése szombaton. A jelöltek kiválasztása és a kampányra való felkészülés megkezdődött.

Az alig egy évvel ezelőtt megalakult konzervatív, nemzeti elkötelezettségű és európai ihletésű párt országos hálózatának és szervezeteinek kiépítésén dolgozik annak érdekében, hogy helytálljon a kiéleződő hazai politikai küzdelmekben.

A MoMa fontosnak tartja, hogy elinduljon az önkormányzati választáson, mert a demokrácia nemzeti szintű újjáépítése a helyi társadalomnál kezdődik. A párt folyamatosan dolgozik a jelöltek kiválasztásán és megkezdte a kampányra való felkészülést. A MoMa Budapesten és vidéken is megméretteti magát, főpolgármester-jelöltje Bokros Lajos.

A Modern Magyarország Mozgalom előzetesen informálisan tájékoztatta a baloldali demokratikus ellenzéki pártokat indulási szándékáról és arról, hogy azokon a helyeken, ahol a demokratikus ellenzék jelöltjeinek egyértelműen jó esélye van nyerni, a MoMa nem állít külön jelöltet.

Ez már valami.

Azért valljuk meg, van abban valami finoman gyomorforgató, amikor a balliberált gátlástalanság a kitartással párosul. Amikor egy nulla tényezővel rendelkező, tagság nélküli pártszerűség akarja fújni a passzátszelet, amikor az ezerszer levitézlett globalista marionett figura azt hiszi, hogy ő újra életre kellhet.

Tényleg kíváncsi lennék, hogy vajon mi járhat Bokros fejében. Vajon mit gondolhat, vajon mire számít? Annyira ő sem lehet hülye, hogy egy pillanatig is elhiggye, hogy bármi esélye is lehet. Még az induláshoz szükséges ajánlások összegyűjtése is necces, nemhogy maga a választás. Akkor meg mi értelme van megint komplett idiótát csinálni magából?

Ennyire fontos lenne a reflektorfény? Ennyire fontos bent lenni bizonyos időközönként a hírekben?

Előbb-utóbb majd biztos kiderül, hogy megannyi pofára esés után mi hajtja még mindig ezt a szerencsétlent. Addig is mehet a cirkusz, feszüljenek a zsinórok.



3 kommentek:

Névtelen írta...

Sandor irta
Kosz a cikket erdekes.Mindig eljutunk oda, a vilag vezetoit a zsido bankarok mozgatjak spargan es zsinoron.Ez van a koztudatban.En,jomagam zsido bankart csak a TV ben lattam.
A kulonbozo bankarok aki ez- az bank alkalmazottai voltak,akiktol penzt kolcsonoztem nem voltak zsidok.
DE! "Hogy osszealljon a kep ",szivessen olvasnank arrol ,ugyan mar kik mozgatjak a zsido bankarokat selyem zsinoron? Vagy akarmivel akarhogy. Mert a fuggony mogott, a zsido bankarok mogott is van valami lathatatlan hatalom.A Zs bankarok csak az utolso lathato ,no jo messzirol lathato, /mert a kozellukbe "meg szajkosarral " se mehet foldi halando / reszei a hatalmat gyakorloknak. tisztelettel Sandor

Látó írta...

Ez lehet tényleg megbokrosodott...

Karina írta...

Ez csak egy piaci légy, aki mindenre rárepül! Most már csak a sz@r jutott neki!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló