Egyszerűen senkik vagytok


Ez  az  egész  aljasság  megviselt  ugyan,  mint  minden  érző,  gondolkodó  embert. Az  én személyem  és  általam  nem  kért,  nem  várt  Táncsics-díjam  miatt  példátlan nyomás nehezedik hazánkra, szankcióktól sem riadna vissza az USA, Németország, Franciaország és a többi. Nem hagyom, hogy Magyarországot ezzel az aljas indokkal tovább fojtogassák. Különben sem vagyok hajlandó bemocskolódni e nemtelen, álnok támadások miatt. (…)

Nemzetem zsarolása, hazánk megfojtása árán nekem, kedves nézőim, a Táncsics-díj nem kell. Tehát lemondok róla. Visszaadom azoknak, akik méltatlannak találtattak, hogy engem méltónak találjanak…


Szaniszló Ferenc




Azt hiszem, most jött el az a pillanat, amikor a teljes ”magyar” balliberális elit karöltve a narancsosokkal, középen Balogh Zoltán miniszterrel kimehet egy nagy térre, ahol mindegyikük egyszerre felköphet a magasba, aztán ezzel a lendülettel alá is állhat.

12 kommentek:

Névtelen írta...

Ezzel a kis közjátékkal a "magyar kormány" bemutatta a nehezebb felfogásúaknak is, hogy egy üveg ásványvizet sem kérhetnek gazdájuk engedélye nélkül. Magyarország gyarmattá vált áruló politikusai "jóvoltából".
Szégyenteljes ami történt.
Remélem Balog "miniszter" napjai meg vannak számolva elképesztően unbdorító megalázkodása ellenére.

Névtelen írta...

Remélem van otthon egy jo nagy tükre a kis cionista balognak és oda állhat elé. Kezdjen el jó mélyről krákogni,hogy ami mocsok jó mélyen benne lakozik feljöjjön belőle... A többit képzeljétek el,mert ez a mocsok annyit sem érdemel,hogy leírjam a folytatást...

Sztanó írta...

Amikor először olvastam a hírt , hogy balog zoltán "felkéri" Szaniszló Ferencet a díj visszaadására , elgondolkodtam rajta , hogy én mit tennék a helyében . Nehéz kérdés , mert piszkos ügy az egész . Nekem az jött ki a végén , hogy talán az volna a legjobb (bár ebben az esetben jó megoldás nem létezik) , ha Szaniszló azt válaszolná , hogy ő nem kérte a díjat , megkapta , hát köszönettel elfogadta , de ha vissza akarják venni , akkor jöjjön el hozzá az , aki átadta , és vegye el személyesen a polcáról ! És akkor elmondhatja a szemébe is az az illető , hogy mi a baja vele , hogy miért lett elismert emberből hirtelen ellenség . Ez persze nem old meg semmit , de ha már balog zoltán így összeszarta magát és környezetét , akkor nyelje is azt a kakit ..........

Névtelen írta...

Táncsics (Díj) 1847-ben (2013-ban) elfogták, és sajtóvétség (lásd cenzúra) valamint izgatás vádjával elítélték ( vissza követelték). Ismét a zsarnokok börtönében sínylődik az igazság kimondása.

kistutyi írta...

A legszebb az egészben, nem csak ezzel a dijátadással kapcsolatban, ez a slendriánen pökkhendiség, nemtörődömség. Kérdezem, hogyan lehet valakit felterjeszteni bármilyen elismerésre, ha később azt valljuk," én nem tudtam kinek adom, mit csinát érte?" Tipikus esete a sz@r kenésnek, a felelősség áthárításának.Balogh tiszteletestől pedig végképpen nem várná el az ember.Igaz a papság sem különb, ha a politika örvényébe belekerülnek mint az átlag ember pl. Bölcskei sem viselkedett különben,mikor a Hegedüs családot kellett támadni. Sőt!!

Névtelen írta...

Vajon azok a fröcsögő idióták akik nagy pofával mondtak le Szaniszló miatt korábban kapott Táncsics díjaikról mikor adják vissza? Most, hogy elérték amit akartak gondolom egynek sem lesz vér a pucájában.

Aztán meg megérne egy misét, hogy bolgár györgy és az a sok népszavás rettegő elmúlt karrierjük során milyen újságírói tevékenységet folytattak ami miatt megérdemelték a Táncsics díjat. Valószínüleg több kötetnyire róhat a sértő, kirekesztő, nemzetellenes és a valóságtól teljesen elrugaszkodott megnyilvánulásaik ami miatt persze soha egy illetékesnek sem jutott eszébe, hogy elvegye tőlük a kapott díjaikat.

Azt el lehet fogadni, hogy a vélemény szabadsága miatt minden újságíró irjon amit akar legyen az Szaniszló vagy andrassew de, hogy utóbbiak ezért elismerik előbbieket meg üldözik.

IUgy gondolom a díj nem több mint egy rakás sz@r

eSzeL írta...

Vajon mi lett volna, ha Szaniszló úr nem mond le a díjáról? Mit jelenthetett ilanmor levele végén az a ... ? Megindulnak a zsidó harci gépek? Vagy mi a fene?

Névtelen írta...

Én a kormány helyében azért tudnék az izraeli nagykövetnek dilemát okozni. Hamár érdemei szerint nem lehet embereket kitüntetni és a díj semmit sem ér kitüntetném Langer Ármint. Ő egy fital rabbinövendék igazi fajtájukból való csak éppen még teljesen szélsőséges baloldali is. Írásaiban úgy ekézi az izraeli politikát (nem izraelt!) ahogy elvtársai közül kevesen. (Magyarországon meg senki esetleg TGM mikor már nem bírja ő maga sem követni mit ír le és hogy ne jöjjön ki a cikkéből mindenkit lenáciz)
Vajon az izraeli nagykövet mit tudna ez ellen tenni. Talán tiltakozna, hogy zsidó értelmiségit tüntet ki az amúgy is izraelbarát fidesz? Mit mondana? Azért antiszemitának mégsem nevezhetni hisz Árminka tökéletes egyede fajtájának. Ha meg mégis akkor az nyílt felvállalása annak, hogy egy "független" ország belügyeibe csak azért beleavatkozik mert az a saját zsidó politikájával nem összeegyeztethető. Ez lenne ám Magyarország totális ledegradálása egy izraeli tartománnyá. Persze vissza is lehetne ekkor vágni, hogy izrael aljas gonosz náci antiszemita stb., hogy egy harmadikgenerációs holokauszt túlélőt kritizál (mert persze Árminka írásaiban erre mindig figyelmezteti kedves olvasóit)

Karina írta...

Langer Ármin? Ez egy Qrva jó ötlet! Ha elfogadják a felterjestést még lehetne legalább egy jót röhögni. Nem mindegy ? itt Már Kertész is kaphatott Kossuth dijat.

Névtelen írta...

Sztem hiba volt visszaadni azt a díjat. Tán még a 3. VH is kitört volna, ha nem???

Névtelen írta...

Kapjátok be!

Gambit írta...

@ 2013. március 27. 16:15 Névtelen:

Csak nem Szanyi elvtárshoz van szerencsénk? :D

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló