Vasárnapi visszanéző – 8. hét

OV inkább a hazai buzikat vállalta be [2011. február 16.]

Azt gondolom, első reakcióként sokan meglepődtünk tegnap, amikor a hírportálok nyilvánosságra hozták a BRFK azon határozatát, melyben megtiltja a június 18-ára tervezett buzivonaglást a fővárosban.

Az abszurdisztáni tapasztalatokból kiindulva másodikra pedig már azt tippelgettük, hogy vajon mennyi időt kell várni arra, hogy a rendőrség módosítson az elhatározásán, mert azért azt mindnyájan tudtuk: az nem fog megtörténni, hogy a tiltóhatározat érvényben marad…>>> tovább



Amikor a celeb bűnözőként még többre viszi [2011. február 17.]

Volt egyszer egy magát nagyon kereszténynek valló, olykor pornószakértőként nyilatkozó ember, aki már huszonegy éve újságíróként dolgozott, több TV-nél, liberális újságnál kapott állásokat, fesztiválokat szervezett, és két igen baloldali rádiónál is műsorvezető volt.

Történt, hogy egyik nap élettársával a tescóba indultak bevásárolni. Mercédeszükkel szépen leparkoltak az áruház elé, és bementek. Mivel azonban anyagilag elég rosszul álltak, és az éhség mardosta őket, kénytelenek voltak ellopni egy rúd téliszalámit, no meg három csomag sajtot és felvágottat is. Szerencsétlenségükre (mivel életükben először tettek ilyet) becsipogott a kasszánál a téliszalámi. De szerencséjükre legalább a többit nem vették észre…>>> tovább



Mi jöhet még? Dávid-csillag a házelnök mögött? [2011. február 22.]

A közlemény utolsó sorában azt írják, hogy „...a magyarországi zsidóság gyors és hatékony lépések megtételét kéri”. Vajon mire gondolhattak? Vajon mit várnak?

Talán azt, hogy a narancsosok nyomban dobják félre az alkotmányt, és azonnal lássanak neki megszövegezni az új házszabályt? Esetleg ezután majd kommandósok lesznek vezényelve a karzatra, akik kötélen leereszkedve fogják belefojtani a szót azokba a képviselőkbe, akik Izrael nevét nem a MAZSIHISZ számára megfelelő kontextusban veszik majd a szájukra…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló