Még 4 nap

Akárhogy is nézzük, a végére azért igazi sárdobálássá sikerült zülleszteni ezt a választási kampányt is. Az utóbbi napokban már alig-alig lehet értelmes vitát, vagy beszédet hallani. Ma már szó nincs a programok ütköztetéséről, az ország kormányzásának lényegi kérdéseiről. Mára már mindent elöntött a mocskolódás és a másik lejáratása.

Ahogy múltak a napok, és ahogy egyre nyilvánvalóbbá vált a narancsos tábor apadásának ténye, úgy erősödött az a lejárató kampány, amit a radikális vezetők ellen indított a fidesz-közeli sajtó. Ma már nem múlik el úgy nap, hogy a Széles-féle pártmédia bulvárlapja ne hozna le valamilyen aljas kis cikket, ami még csak nyomokban sem nagyon tartalmaz igazságokat. Ma már nem telik el úgy nap, hogy valamilyen narancsos megmondó ember nem fedné fel a nagy „titkot” egy-egy nem létező jobbikos történetről.

Az, hogy ezek a támadások mennyire alattomosak és dühítőek, azt nem hiszem, hogy bárkinek is ecsetelni kéne, de tegyük most ezt egy kicsit félre, és a dolgok mögött, lássuk meg a lényeget.

Vajon miért mi vagyunk a teljes narancsos médiabirodalom célkeresztjében? Vajon a kitalált „jobbikos ügyek” miért lettek fontosabbak az elvtársak ténylegesen elkövetett gaztetteinél?

A lényeg pedig itt van. Itt, az ezekre a kérdésekre adott válaszokban. Minket támadnak, mert mi vagyunk azok, akik kiboríthatjuk a narancsos levest, mert mi vagyunk azok, akik keresztül tudjuk húzni OV régóta dédelgetett terveit.

A frontvonal már réges-rég nem a fidesz és az emeszpé, hanem a fidesz és a Jobbik között húzódik. Mondhatnak bármit a manipulált közvéleménykutatások, nyilatkozhatnak bármit a narancsos vezérek ez a választás köztük és köztünk fog eldőlni. Ezt ők is pontosan tudják, ezért is vetnek be minden eszközt az ellehetetlenítésünkre.

Azonban nekünk nem kell lesüllyedtünk az ő szintjükre. A rágalmakat természetesen nem hagyhatjuk szó nélkül, de nem kell felülnünk minden provokációnak. Mondhatnám azt is, hogy mindenki teszi a dolgát. Nem adhatok mást, csak mi lényegem – mondja Lucifer, Madách Tragédiájában, és ez nem is történik másképp most sem. Ők rágalmakkal és hazugságokkal, mi pedig tiszta szavakkal, emberhez méltóan tesszük és tegyük továbbra is a dolgunkat.

Már nincs sok hátra, már csak pár nap. Már csak pár nap és eljön az igazság pillanata. Azonban addig még van dolog elég. Addig még mindenki tegye meg, amit tud, addig még mindenki győzze meg azt, akit még meg lehet, hogy a vasárnap estét mindannyian nyugodt lelkiismerettel várhassuk abban a tudatban, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk az ügyünk érdekében.

Még 4 nap. Úgyhogy gyerünk tovább ezerrel!



1 kommentek:

Névtelen írta...

A fenti sorok az igazságot tartalmazzák.Sajnos a Fidesz is ide züllött.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló