Stand up comedy

Az MSZP egy becsületes párt, becsületes emberek értékalapú közössége, és hinnie kell saját tisztességében – ezzel a nem kicsit abszurd gondolattal adta meg a választások szoci alaphangját Mesterházy, a budapesti kampánynyitón. Majd így folytatta:






Azt hiszem, egyre gondolunk...

Ez egy szánalmas barom.

Lehetne még kommentálni a bejátszást, és rámutatni arra a mérhetetlen pofátlanságra, ami árad belőle de azt hiszem teljesen felesleges. Egyrészt a szöveg és az előadásmód önmagáért beszél, másrészt pedig nem hiszem, hogy érdemes lenne lesüllyedni erre a szintre.

Mindettől függetlenül azért kíváncsi lennék arra, hogy az emeszpé kampánygurui miből gondolják azt, hogy ez a stratégia majd bejön, hogy ez majd visszahozza a régi szoci, de ma már bizonytalan szavazókat. Számomra valahogy elképzelhetetlen tűnik, hogy nagyobb számban lenne olyan ember, akár még a ballib táboron belül is, aki elhinné ezeket a szavakat.

Mindenesetre az agymosás elkezdődött, a Párt nyitásként mondhatni egész magasra tette a lécet, már ami a gátlástalanságot és a hazudozást illeti. És ez még csak a kampány első napja. A gyatra stand up comedy pedig garantáltan folytatódik és az sem kétséges, hogy lesz még ennél is lejjebb.

Szerintetek?

Mi jöhet még?

5 kommentek:

Névtelen írta...

Mi jöhet? Hogy hisznek nekik az emberek, mint ahogy hittek 8 éve meg 4 éve, amikor semmivel sem voltak jobb emberek, mint most.
De akkor én felakasztom magam.

Névtelen írta...

Amíg itt vannak bármi lehet. Az arcukon meg rinocérosz bőr van. Gyűlölöm és nem értem őket.
Szándékossan pusztítanak vagy ennyire kapzsik vagy még rosszabb?
Mi a még rosszabb?

Névtelen írta...

Elképesztően idióta, magát egészen félreképzelő ökör, sőt ugyanolyan bohóc, mint elmebeteg példaképe, qurcsány, de olyanokkal is van körülvéve, akik még ugyanúgy kapaszkodnának a hatalomban , mint ez a majom. Aki ennek a féregnek elviseli a pökhendi színjátszását, az is hazaáruló, mert szerintem egy jobbikos sem itta ennek a félkegyelműnek a szavait a népes hallgatóság soraiban. Bunkók.

Névtelen írta...

Ezt a rabbijától tanulta, hogy így kell csinálni! Hülye magyar meg beveszi!

Névtelen írta...

Láttam a minap egy plakátot szoci felirattal: Folytatjuk.. közli x y
Emlékszem ahogy önkéntelenül kiszakadt belőlem: Istenen csak azt ne.. Hiszem hogy az imáink meghallgatásra találnak.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló