OV nem örül nekünk

Orbán Viktor a Heti Válasznak adott legutóbbi interjúja újabb bizonyítékkal szolgált számomra, hogy mi radikálisok jó úton járunk. Ha esetleg valaki nem hallotta volna, a narancsosok vezére többek között ilyeneket talált mondani:
A szélsőséges habitusú politika súlyos károkat tud okozni. Miután a Fidesz kormányzásra készül, a Jobbik az ellenfelünk. A kormányváltás után a titkosszolgálatok szerepét is meg kell, hogy vizsgáljuk, mert volt már példa arra, hogy a baloldal az ellenfél gyengítése érdekében hozott létre szélsőjobboldali szervezeteket.
Amikor az ember olvassa a fenti sorokat, meg egyébként az egész Fidesz kampányt figyelve, olyan érzése támad, hogy OV-ék félnek és nem nagyon tudják a számukra talán meglepő helyzetet kezelni. Mert hiába minden kommunikációs trükk, a narancsos hakniturné és a jobbos médiák teljes hírzárlata a Jobbikkal kapcsolatban, a radikálisok támogatottsága egyre nő.

Azt gondolom, hogy Viktornak most kezd leesni, hogy tényleg lesz valaki, aki beleköp a szépen elgondolt 2/3-os levesbe. Hogy valakik majd a dumálás helyett tettekkel is bemutatják, hogy mit is kéne tenni ebben az országban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a mai Vasárnapi Újság című műsorban újra elővette ezt a témát. Most azzal jött elő, hogy szerinte a jobboldalnak két hibát kell elkerülnie, az egyik a restség, a másik a széthúzás. Mert ha a jobboldal rest marad, vagy mint 2002 és 2006-ban tette, többfelé szavaz – mondta -, akkor annak a vége vereség lesz, a Gyurcsány-Bajnai korszak folytatása.

Én meg hozzá tenném, ha a Fidesz az energiáit, sem akkor, sem most, nem a radikálisok, vagy más jobboldali tömörülések ellehetetlenítésére fordította volna, illetve fordítaná, hanem épp ellenkezőleg, akkor az elmúlt két választást simán hozta, hoztuk volna. Így nem kellett volna végigélni azt a rombolást, amit Elqró és barátai csináltak az elmúlt hét évben.

Észre kéne vennie már valakinek a narancsos oldalon is, hogy az emberek előbb-utóbb elunják, ha ígértekkel és semmitmondó szlogenekkel etetik őket, hogy nem azok az ellenségek, akik nem csak szavakban keresik a megoldásokat. Nem a kimondott igazságok, nem a radikális megoldások okoznak károkat ennek az országnak, hanem halogatás, a szavak szintjén megmaradó tettek, az IMF és más gyarmatosítok helyzetbe hozásának hallgatólagos biztosítása, az idegen érdekek kiszolgálása.

Ma már mindenkinek elege van abból, hogy dilettáns gonosztevők országlásának mi fizessük meg a következményeit, hogy a mi országunkban a mi érdekeink helyett, mindig idegen érdekeket kelljen előtérbe helyezni, elég volt a PC dumák semmitmondásából, a mit szól majd az EU, ha ezt megcsináljuk kérdésekből, a nemzetrombolás sajnos mára már teljesen természetes gyakorlatából.

Vegyük már végre magunkhoz az irányítást és csináljuk azt, ami nekünk magyarok jó, ami mi érdekeinket szolgálja. Tiszta, értelmes beszéd kell. Kit érdekel, hogy mit szólnak hozzá Brüsszelben, vagy Izraelben. Ez a mi országunk, mi itt, itthon vagyunk. Egész pontosan itt, mi vagyunk itthon.

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló